Sankcije Rusiji?!?!?!

:rotf::rotf:
hvala ti do suza si me nasmejao:hahaha::hahaha:

Kakva bre Evropaska vojska chime se bre ti zanosish?
EU je NATO kolonija bez Americhke podrshke to ne bi ni postojalo niti bi moglo a se odbrani ni samo od Turaka iz Nemachke:lol:
ti mora da si poreklom odavde je l tako?
Jer slovenci su ljige ali ipak pametne ljige.

A ne... ja samo zivim u Beogradu ... Slovenac sam

Cemu sada ovo...???...pa prica se Rusiji, njinim svinjarijama i sankcijama protiv, a ne o USA, zasto uopste ovo postavljas...????

Pazi ovo:

"Agencija za statistiku koristila je različite faktore koji određuju siromaštvo, bazirane na veličini porodice. Na primer, godišnji prag siromaštva za četvoročlanu porodicu bio je prihod od 19.971 dolar. Za pojedinca, ta suma je iznosila 9.973 dolara godišnje."

Nesto preko 40,000.00 DIN mesecno...i to sa njihovim cenama...pa ja sam puki siromah u Srbiji...:(

Прво, имаш потпуно искривљену слику сагледавања стварности: ГДЕ ТИ ВИДИШ некакве "руске свињарије" - осим у својој глави ?

Друго, требало је да се прича О САНКЦИЈАМА а онда се појаве ликови који тврде ДА У РУСИЈИ ВЛАДА БЕДА - само покушавам да направим целовиту слику стварности, ништа друго.

Тачно - али је заиста смешно и политикантски тврдити ДА ЈЕ РУСИЈА "МАЧИЈИ КАШАЉ". Русија крупним корацима ИДЕ НАПРЕД у сваком погледу ... и ја се томе радујем.

I ja se istinski radujem ako Russia krupnim koracima ide napred, ali samo zbog obicnih ljudi preko kojih se na kraju svi problemi lome, ali vanjska i unutrasnja politika Rusije je katatrofalna, pokupili su americku aroganciju u Iraku i kod nas 99 te pa se isto tako ponasaju sad u Gruziji, uopste ne reagujuci normalno kad je EU u pitanju, prosla su vremena Staljina kad su se tenkovima razvijali diplomatski odnosi, a zemljama EU ratovi i demonstriranje vojne sile nije ni na kraj pameti.

I ja se istinski radujem ako Russia krupnim koracima ide napred, ali samo zbog obicnih ljudi preko kojih se na kraju svi problemi lome, ali vanjska i unutrasnja politika Rusije je katatrofalna, pokupili su americku aroganciju u Iraku i kod nas 99 te pa se isto tako ponasaju sad u Gruziji, uopste ne reagujuci normalno kad je EU u pitanju, prosla su vremena Staljina kad su se tenkovima razvijali diplomatski odnosi, a zemljama EU ratovi i demonstriranje vojne sile nije ni na kraj pameti.

Rusija u ovom slučaju primenjuje nešto što se u psihodramskoj terapiji zove miroring!
Pogledaj se u ogledalo, pa reci kako ti to izgleda!

Прво, имаш потпуно искривљену слику сагледавања стварности: ГДЕ ТИ ВИДИШ некакве "руске свињарије" - осим у својој глави ?

Друго, требало је да се прича О САНКЦИЈАМА а онда се појаве ликови који тврде ДА У РУСИЈИ ВЛАДА БЕДА - само покушавам да направим целовиту слику стварности, ништа друго.

Gde ih vidim...???...ti se to zavitlavas samnom ili sta???

Ne pokusavas da napravis celovitu sliku stvarnosti, vec se ponasas kao malo dete, da ne kazem spamujes...a to ti uspeva i to veoma dobro...granica siromastva 40,000.00 din mesecno po osobi, u drzavi gde je zivot jeftiniji nego u Srbiji, pa o cemu mi uopste pricano????

Коментар ти уопште није на месту. Русија је само ОДРЖАЛА ПЕДАГОШКИ ЧАС полуделим Американцима - чији апетити су очигледни а то су ЕНЕРГЕНТИ РУСИЈЕ, немојмо се заваравати. Што рече Путин, парафразирам: нисмо ми тенковима и ратном флотом дошли у ваше море - него сте ви дошли на наше границе.

Коментар ти уопште није на месту. Русија је само ОДРЖАЛА ПЕДАГОШКИ ЧАС полуделим Американцима - чији апетити су очигледни а то су ЕНЕРГЕНТИ РУСИЈЕ, немојмо се заваравати. Што рече Путин, парафразирам: нисмо ми тенковима и ратном флотом дошли у ваше море - него сте ви дошли на наше границе.

Ne vredi mito, ti ga krstiš a on prdi!
Taman da napišeš i "Rusija je najveća zemlja na planeti" i to bi pobijali!

Videcemo, nadam se da si ti u pravu i da se ja varam, i da je sve samo duvanje misica

Gde ih vidim...???...ti se to zavitlavas samnom ili sta???

Ne pokusavas da napravis celovitu sliku stvarnosti, vec se ponasas kao malo dete, da ne kazem spamujes...a to ti uspeva i to veoma dobro...granica siromastva 40,000.00 din mesecno po osobi, u drzavi gde je zivot jeftiniji nego u Srbiji, pa o cemu mi uopste pricano????

Па изгледа да причамо о томе ДА ТИ НЕМАШ ПРАВИ УВИД У ЖИВОТ СИРОМАШНИХ У САД... то сам покушао да ти скренем пажњу - статистички подаци су само за оне КОЈИ СУ ЛЕГАЛНО ЗАПОСЛЕНИ А НЕ И ЗА ОНЕ КОЈИ РАДЕ "НА ЦРНО"...

Т

Ne vredi mito, ti ga krstiš a on prdi!
Taman da napišeš i "Rusija je najveća zemlja na planeti" i to bi pobijali!

Тако испада ... само не могу да одгонетнем како су успели да им у главе инсталирају такво ментално слепило.

За мене је довољно да се потсетим изјаве оног маторог фосила Медлин Олбрајт када је изјавила ДА НЕМА СМИСЛА ДА САМО РУСИЈА КОРИСТИ СВОЈЕ ЕНЕРГЕНТЕ...
ахаха..........

Т

Тако испада ... само не могу да одгонетнем како су успели да им у главе инсталирају такво ментално слепило.

За мене је довољно да се потсетим изјаве оног маторог фосила Медлин Олбрајт када је изјавила ДА НЕМА СМИСЛА ДА САМО РУСИЈА КОРИСТИ СВОЈЕ ЕНЕРГЕНТЕ...
ахаха..........

Pa i nema smisla s obzirom na preostale kapacitete planete, ali sigurno nije mislila vojno da se otima, vec odgovarajucom trgovinom

Pa i nema smisla s obzirom na preostale kapacitete planete, ali sigurno nije mislila vojno da se otima, vec odgovarajucom trgovinom

Ахахахааааа...... ма шта ми наприча, како нема смисла? Па је л' Русија ишла да вади нафту и копа злату у САД??? - пошто су каубоји извртели сваку нафтну рупу на свету САДА ПРИЛАЗЕ РУСИЈИ СА ОРУЖАНОМ СИЛОМ... која треба да се зове "трговина".... а све зато да би њихова масна дупета била још маснија...

Poslednja izmena:
Ja sve što mogu da kažem to je da zavidim ruskom narodu što ima Putina koji ih je digao iz polumrtvih, vratio na grane stare slave i strahovitom brzinom vodi ka najprosperitetnijoj naciji na kugli a to je postigao isključivo domaćim sredstima bez trunke strane pomoći. Još jedan veliki plus za njega što je oformio kompletnu novu političku infrastrkuturu koju teško da iko može da poremeti i koja je došla u fazu da ima podršku 75% ruskog naroda.

To što se šićardžije tipa Kušnera i sličnih ametičkih marioneta trse i prse da im prete deluje mi kao basna o lisici i grožđu.
Više prete da bi ohrabrili sebe nego što misle ozbiljno.

Ja sve što mogu da kažem to je da zavidim ruskom narodu što ima Putina koji ih je digao iz polumrtvih, vratio na grane stare slave i strahovitom brzinom vodi ka najprosperitetnijoj naciji na kugli a to je postigao isključivo domaćim sredstima bez trunke strane pomoći. Još jedan veliki plus za njega što je oformio kompletnu novu političku infrastrkuturu koju teško da iko može da poremeti i koja je došla u fazu da ima podršku 75% ruskog naroda.

To što se šićardžije tipa Kušnera i sličnih ametičkih marioneta trse i prse da im prete deluje mi kao basna o lisici i grožđu.
Više prete da bi ohrabrili sebe nego što misle ozbiljno.

:)

Ti si taj koji ovakvim pricama hrabri sebe, jedino je razlog nejasan.

Back