Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Nisi razumeo, nema nikakve fobije, samo adekvatna karakterizacija...
Razumeo sam, to je samo moja reakcija na spominjanje neceg cega nema vec celu vecnost...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi razumeo, nema nikakve fobije, samo adekvatna karakterizacija...
Rusija je na nivou ekonomske razvijenosti Gabona, uprkos maštanjima seljana na ovom forumu
Mito, osim onih novopecenih bogatasa vecina Rusa zivi u krajnjoj bedi
Mito, osim onih novopecenih bogatasa vecina Rusa zivi u krajnjoj bedi
Rusija je na nivou ekonomske razvijenosti Gabona, uprkos maštanjima seljana na ovom forumu
...a bogarasi su svi Jevreji koji za Rusiju mare ko za...
Беда је присутна на целој Планети. Нећеш ваљда да ме убеђујеш ДА У јАМЕРИЦИ СВИ ЖИВЕ У БЛАГОСТАЊУ - и тамо 10% живи супер, једино што имају више средње класе... а и они имају беду...
Za Abramovica znam da je Jevrej, on se slomi jadan u borbi protiv bede i siromastva...
Svoje potrebe uopste ne vidi
Za Abramovica znam da je Jevrej, on se slomi jadan u borbi protiv bede i siromastva...
Svoje potrebe uopste ne vidi
Vidim da ovde ima neizlecivih Rusofila i za**banata tako da im saljem jednu poruku
Abramoviča je Putin naterao da uloži ogroman kapital u razvoj Čukotke. Danas se u toj oblasti veoma pristojno živi. Plate su ravne moskovskim.
Zauzvrat Abramovič nije dospeo na listu proganjanih, kao npr. Berezovski. Čak je jedno vreme bio i gubernator Čukotke.
Istina, ali se u vecini drugih zamalja "malo" vise radi na potrebama obicnih ljudi nego u Rusiji gde srednje klase uopste nema, i to vec dugo
Vidim da ovde ima neizlecivih Rusofila i za**banata tako da im saljem jednu poruku

Ha...pa ko to zavisi od ruskog gasa, ne mislis valjda da je jedini vid grejanja za koji su drzave EU cule kotao sa gorionikom na prirodni (i to jos ruski) gas...???...imas li ti ideju koliko brzo moze da se poveca proizvodnja elektricne energije? Ti isti gorepomenuti Francuzi imaju nulearnih elektrana da ih prebrojati ne mogu, jedino ako ce da poumiru svi od hladnoce zbog ruskih gluposti...
Šminkeri.
Potraži takve spotove sa ruskom armijom da vidiš šta je sila.
U SAD 37 miliona siromašnih
.

Šminkeri.
Potraži takve spotove sa ruskom armijom da vidiš šta je sila.
Upravo zato francuz i laprda o sankcijama, zato što njih boli dupe za Nemce, recimo!
Mada i oni mogu da se vrate na rurski ugalj... hehehehehehehe....