SANJAO SAM NOCAS....

zabolela me ledja i ja prilegnem da se opruzim :lol: :lol:

e sad,prvi deo sam zaboravio....znam da ulazimo autobusom u kasarnu :lol: ...ustvari ja se vracjam u vojnu shkolu...posle recimo 5 godina...i razmishljam dal ima nekog od poznatih ili su svi otishli....i tako dodjem ispod prozora od zgrade u kojoj sam pre bio...a u sobi mojoj bivshoj,neki blesavi tip...kao on je sam u sobi jer je sve oterao od sebe...i ja udjem kroz neko prozorche unutra :lol: ...mislim,filing mi je da znam sve fore,pa razmishljam gde su stareshine,jer sam vecj pocheo sa glupostima(mislim,vecj sam ushao kroz prozor :lol: )...sad on tu neshto mi kaze,kao gde su, i ja kao opet moram da izadjem kroz prozor :lol: ....e sad udjem na drugi veliki,jer su tamo ovi moji na ruchku...vidi me neka kuvarica i popyzdi :lol: ....podje da me tuzi,a ja se pravim blesav :lol: ....al ona bash reshila da mi dohaka :lol: ...i ja je stignem i zagrlim je i kazem joj da sam kao tu bio ranije(pa ludujem malo iz nostalgije) :lol: ....e sad pogledam u plafon i prisetim se da je gorela zgrada i da su promenili plafon :lol: ...pogledam shta ima za jelo,ono neshto bezveze(kao malo,a zaboravio sam shta beshe :lol: )...al ja kao sednem tu medju ortake jer su mi dragi...e onda naravno opet pochnem da se snelazim,te kao nadjem tamo neki pasulj sa pljeskavicom(uzmem samo pljeskavicu :lol: )....e sad i ovi moji otkache,pa jedan ostojicj nadje crni luk :lol: (stvarno ga je obozavao :lol: ),jedan suad nadje gomilu konzervi pa ih naredja ispred sebe(onako u vis :lol: ) i tako....uglavnom kao pochnu da se zezaju...a meni super :lol: :lol: ...e da i kao ja jeo pa se razbio :lol: ...i probudim se tada(a inache nisam nishta jeo ceo dan,a nisam ni gladan :lol: )

mislim to je ono chega se secjam...bilo je bash stvarno kao,i puno emocija...a i onaj prvi deo mi je bio zanimljiv,ali nemam poima shta je bilo pre ovog autobusa :lol: :lol: :lol:

Sad znam sta sam sanjala sve u detalj,al bas ne umem da ispricam. Kao,ja gledam na pocetku iz pticije pespektive. Ispod mene nko dosta velikmo jezero, voda je zuckasta kao u Kambodzi Vijetnamu... (ex,kad sam ceo dan gledala kartu).I kao ja treba da sa jedne strane predjem na drugu pravim Vijetnamskim camcem,a keva koja je bila sa mnom nije. I desi se nesto i ja ne stignem do 2. obale nego na levu obalu.Onda mi je sve licilo na jezero na Zlatiboru :? . I popenjem se ja na put i tu su bili i neki ljudi i ja kao pricam sa njima da li ce mama uspeti da dodje do mene. Oni kazu: 'Hoce,ako biciklom dodje preko nekih tankih dasaka. Te daske pocinju tamo odakle sam ja krenula,a to je ustvari odmah ored nas,al mi ne mozemo da ih zovemo,sta ja znam....I onda sam valjda prestala da sanjam :?

Preksinoc ja stopiram sindikalca iz moje bivse firme. Vozi auto sto je dobio na poklon od dishe(na javi, smirio radnicku pobunu u preduzetju), a ruke i noge mu u gipsu. I tu se ja ponudio da ga povezem i dalje ne znam sta je bilo.....

Nocas sam sanjao kako stojim pored prozora kancelarije i gledam dole bistru reku kako protiche. Odjednom pojavljuje se usijana lava na drugoj strani obale i guta polako deo po deo grada.Cele zgrade padaju ko snoplje. Ja pojurio da upalim sluzbeni auto i da spasavam kevu i sestru sto dalje...i tu se probudim sav hepi sto sam samo sanjao,AL NIJE DA SE NISAM USRO :shock:

...Као у Турској, на мору, ја зауставим такси, али ме он не одвезе тамо где сам хтела, него ме киднапује и одведе у неку велику кућу. Испостави се да је то кућа неке моје колегинице ( коју иначе тек површно знам ), и да је она наредила да ме тамо одвезе јер је одавно заљубљена у мене???!!! Показала ми је и љубавна писма која ми је као писала, а мени је све потпуно безвезе ( узгред она је дебељушкаста и не нарочито привлачна ), и гледам како да побегнем оданде... Све је било некако комшмарно... :roll: :(
Шта би чика Фројд рекао на то?! :?

Hellen:
...Као у Турској, на мору, ја зауставим такси, али ме он не одвезе тамо где сам хтела, него ме киднапује и одведе у неку велику кућу. Испостави се да је то кућа неке моје колегинице ( коју иначе тек површно знам ), и да је она наредила да ме тамо одвезе јер је одавно заљубљена у мене???!!! Показала ми је и љубавна писма која ми је као писала, а мени је све потпуно безвезе ( узгред она је дебељушкаста и не нарочито привлачна ), и гледам како да побегнем оданде... Све је било некако комшмарно... :roll: :(
Шта би чика Фројд рекао на то?! :?
Verovatno imaš. ili ćeš imati neki problem, koji želiš da rešiš, ili otkačiš, ali koji te prisiljava da razmišljaš, radiš ili deluješ kako ne želiš, pa ti podsvest sve to kroz san prenosi u svest. :wink:

ja sam nocas sanjala neke lisice...i naemam pojma sta to znaci,ali celu noc su kao izlazile iz nekih rupa,iz kanalizacije,padale sa drveca I JA SAM NA KRAJU POBEGLA U SUMU i tamo je opet bilo mnogo lisica.....a najjaca fora je sto su lisice bile bez repa...nemam pojma sta to znaci... :roll:

Prvo sam sanjala svoju simpatiju iz detinjstva kako se mazimo, a on je neki super matematicar! :lol: Povremeno sanjam coveka , a nisam ga videla bar 15 godina! A posle sam sanjala kako sam u drustvu nepoznatih ljudi, tj. u snu su kao moji prijatelji, otisla u restoran na veceru. A specijalitet koji smo jeli , ne mogu ni da definisem- nesto sluzavao crno, sirovo, lici na nekakvu ribu, ali nije...bljaks! Al' u snu mi nije bilo bljaks... :?

divlja-u-srcu:
Prvo sam sanjala svoju simpatiju iz detinjstva kako se mazimo, a on je neki super matematicar! :lol: Povremeno sanjam coveka , a nisam ga videla bar 15 godina! A posle sam sanjala kako sam u drustvu nepoznatih ljudi, tj. u snu su kao moji prijatelji, otisla u restoran na veceru. A specijalitet koji smo jeli , ne mogu ni da definisem- nesto sluzavao crno, sirovo, lici na nekakvu ribu, ali nije...bljaks! Al' u snu mi nije bilo bljaks... :?
Ex,u snu nista nije bljaks. 8)

Ovo je,ipak nocna mora. Cesto sanjam svoju smrt,kako sam poginuo u saobracajnoj nesreci.I to sanjam,godinama u nazad.Vozim se kolima,slusam neku muziku(ali ne znam koju),uvek sam sam u kolima.A sve se uvek desava na istom mestu,na jednoj raskrsnici,gde se kolima slupam u banderu.Sledece sto se desava u tim snovima,je da napustam svoje telo i vidim sebe,oblivenog krvlju i mrtvog...i tu se prekida san.Svaki taj san je gotovo identican i isti.

Buntovnik_Bez_Razloga:
Ovo je,ipak nocna mora. Cesto sanjam svoju smrt,kako sam poginuo u saobracajnoj nesreci.I to sanjam,godinama u nazad.Vozim se kolima,slusam neku muziku(ali ne znam koju),uvek sam sam u kolima.A sve se uvek desava na istom mestu,na jednoj raskrsnici,gde se kolima slupam u banderu.Sledece sto se desava u tim snovima,je da napustam svoje telo i vidim sebe,oblivenog krvlju i mrtvog...i tu se prekida san.Svaki taj san je gotovo identican i isti.
:shock: :shock: :shock: :shock: Ja ne znam sta znaci kad neko sanja svoju smrt,ali ako ti se nista nije desilo onda nema veze.
Ja sam sanjala neki film (koji jos nije snimljen al treba 2005)

Buntovnik_Bez_Razloga:

...И ја сам у једном периоду живота јако често сањала да гинем у саобраћајки, али сам се увек будила у оном моменту кад помислим:''Значи, то је крај!?''...Страшније од саме смрти било ми је то што сам увек била свесна да умирем, и у том моменту сам се будила јер нисам то могла да поднесем! :?

ja sam juče sanjala da mi je ex dečko, koji me je sveže ostavio, rekao da me voli i da želi da bude sa mnom...
bila sam iskreno srećna i mirna u tom snu

kapiram da je to kompenzacija
eto... bar u snu sam se pomirila sa njim tj. sa činjenicom da me je ostavio

posle će uslediti i promene na drugim nivoima
mene moj Animus voli, pazi i čuva

lako je tebi kad si pametna
a imash i decka, zar nisi vishe u free fazonu..tj imala si. i pazi zar je moguce da te neko ostavio kad si super.
ja sam sanjala da imam bebu ali ne secam se tacno sta..mislim da sam malo zaboravila na nju pa sam se posle setila da je imam..ali kao e trebalo je da je ostavim roditeljima to sam zakljucila.
kao da sam osetila frku kad razmisljas da li je beba jela ili nije
ma beba to je moj ID evo i ja sam pametna ajde maco da vidim sad

jagodica:
lako je tebi kad si pametna
a imash i decka, zar nisi vishe u free fazonu..tj imala si. i pazi zar je moguce da te neko ostavio kad si super.
ja sam sanjala da imam bebu ali ne secam se tacno sta..mislim da sam malo zaboravila na nju pa sam se posle setila da je imam..ali kao e trebalo je da je ostavim roditeljima to sam zakljucila.
kao da sam osetila frku kad razmisljas da li je beba jela ili nije
ma beba to je moj ID evo i ja sam pametna ajde maco da vidim sad
Verovala ili ne veoma sličan san sam sanjala pre dve godine. Malo je bio više potresan od tvog, ali možda je to samo površan utisak jer nisi ulazila u detalje. Onda sam nakon nešto vise od godinu dana sanjala nastavak tog sna... u kojem nisam dala svoju bebu... ja sam vodila računa o njoj.
Pa ono... mogu ga komentarisati, ali trebalo bi mi više podataka o tebi i snu da bi tumačenje bilo validno... ovako bi nekako šarlatanski bilo.

A što se tiče tvojih strela koje gađaju moju sujetu... pa ja sam prevazišla taj model komunikacije. Ne znam zašto to radiš... Kada sam ja tebi bilo šta uradila loše da imaš potrebu da me povređuješ?
Ostavio me, ne voli me... ja ga volim... šta sada ti tu hoćeš? Da me teraš da plačem?

.......Nocas ti se ja zadesim ispred nekog postrojenja za preciscavanje otpadnih voda.Pre toga sam cirkao neko vino.I tamo sedi neka sluzbenica u belom mantilu, i pazi kad je ona provalila u svom tom smradu da sam cirkao vino. E ja kao ne mogu da verujem :shock:
Onda se odvezem do nekog gradilista,a tamo, radi se u najvece, bar deset kranova okrecu se ko ludi, a jedan se okrece i po horizontali i po vertikali, tako da je onim jadnicima gore bilo muka. Al' izdrzase nekako.....(nastavak, verovatno neke sasvim stote priche, sledi)

Back