bhc33
Domaćin
- Poruka
- 4.383
zabolela me ledja i ja prilegnem da se opruzim
e sad,prvi deo sam zaboravio....znam da ulazimo autobusom u kasarnu
...ustvari ja se vracjam u vojnu shkolu...posle recimo 5 godina...i razmishljam dal ima nekog od poznatih ili su svi otishli....i tako dodjem ispod prozora od zgrade u kojoj sam pre bio...a u sobi mojoj bivshoj,neki blesavi tip...kao on je sam u sobi jer je sve oterao od sebe...i ja udjem kroz neko prozorche unutra
...mislim,filing mi je da znam sve fore,pa razmishljam gde su stareshine,jer sam vecj pocheo sa glupostima(mislim,vecj sam ushao kroz prozor
)...sad on tu neshto mi kaze,kao gde su, i ja kao opet moram da izadjem kroz prozor
....e sad udjem na drugi veliki,jer su tamo ovi moji na ruchku...vidi me neka kuvarica i popyzdi
....podje da me tuzi,a ja se pravim blesav
....al ona bash reshila da mi dohaka
...i ja je stignem i zagrlim je i kazem joj da sam kao tu bio ranije(pa ludujem malo iz nostalgije)
....e sad pogledam u plafon i prisetim se da je gorela zgrada i da su promenili plafon
...pogledam shta ima za jelo,ono neshto bezveze(kao malo,a zaboravio sam shta beshe
)...al ja kao sednem tu medju ortake jer su mi dragi...e onda naravno opet pochnem da se snelazim,te kao nadjem tamo neki pasulj sa pljeskavicom(uzmem samo pljeskavicu
)....e sad i ovi moji otkache,pa jedan ostojicj nadje crni luk
(stvarno ga je obozavao
),jedan suad nadje gomilu konzervi pa ih naredja ispred sebe(onako u vis
) i tako....uglavnom kao pochnu da se zezaju...a meni super
...e da i kao ja jeo pa se razbio
...i probudim se tada(a inache nisam nishta jeo ceo dan,a nisam ni gladan
)
mislim to je ono chega se secjam...bilo je bash stvarno kao,i puno emocija...a i onaj prvi deo mi je bio zanimljiv,ali nemam poima shta je bilo pre ovog autobusa

e sad,prvi deo sam zaboravio....znam da ulazimo autobusom u kasarnu

mislim to je ono chega se secjam...bilo je bash stvarno kao,i puno emocija...a i onaj prvi deo mi je bio zanimljiv,ali nemam poima shta je bilo pre ovog autobusa