SANJAO SAM NOCAS....

Blago tebi ja nemam snage ni hrabrosti da joj kazem sta osecam a znam da me je procitala jos davno i nista mi ne govori i ne daje znakove da zeli samo prijateljstvo ili nesto vise samo se smeje kada smo zajedno i njena naj drugarica mi kaze da me jako gotivi i kad sam je jednom pred njom iznenadio drugarica joj na to kaze oooo pa moglo bi tu biti nesto na sta ona nije rekla nista samo se kako mi je njena drugarica rekla slatko nasmejala.Konacno skupim hrabrost da joj kazem i ona ne moze napolje zbog njenih.Sve sam isplanirao i sada cekam priliku ali se bojim da ne izgubim hrabrost kad dodje.Tako da sanjam samo nju vec nocima.

Sinocj-opet more,kako plivam,bash onako lepo,i u jednom trenutku krenem da tonem na dno,neshto me vuche,i imam utisak da necju sticji da isplivam,da cje mi nestati vazduha,ipak izbijem na povrshinu,i sa prvim udahom,san se prekida.Nije loshe.

Nju kako se gledamo kaze mi zasto me tako gledas i poljubi me nasta ja cvetam i najsrecnija sam osoba u svemiru i tako je ljubim po glavi i uzivam celim telom i dusom u svakom poljupcu koji joj dam njenoj kosi na mom nosu mirisu njenog tela i kose i ukusu njenih toplih usana.

Back