Sanja Vulić: "Za mene Dodik ne da je Tito, on je za mene Bog"

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
"Za mene Dodik ne da je Tito, on je za mene Bog

"Za mene Dodik ne da je Tito, on je za mene Bog": Oštar odgovor Sanje Vulić u Parlamentu BiH

S.M. | 11. mart 2020. 15:49 | Komentara: 4

Posebna rasprava na tematskoj sednici Parlamenta BiH o stanju u pravosuđu otišla je u sasvim drugom smeru kada je poslanik SDP BIH Zukan Helez počeo da opoziva na hapšenje Milorada Dodika

Tweet

Foto: SNSD

Foto: SNSD

Posebna rasprava na tematskoj sednici Predstavničkog doma Parlamenta BiH o stanju u pravosuđu BiH otišla je u sasvim drugom smeru kada je poslanik SDP BIH Zukan Helez počeo da opoziva na hapšenje Milorada Dodika srpskog člana Predsendištva BiH, na što su burno reagovali poslanici iz Republike Srpske.

Sanja Vulić poslanik SNSD odgovorila je Helezu upozorivši da će na svaku uvredu na račun zvaničnika SNSD reagirati onako "kako ne priliči ženi".

- Za mene Dodik ne da je Tito, on je za mene Bog - izjavila je Vulić.
Snježana Novaković-Bursać šef Kluba poslanika SNSD prozvala je zastupnika Heleza jer je u svom izlaganju direktno pozvao prisutne predstavnike pravosuđa BiH da uhapse člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Pozvala je predsedavajućeg Doma Denisa Zvizdića (SDA) da ubuduće spreči ovakva izlaganja i pozivanje na hapšenje legitimno izabranog srpskog člana Predsedništva BiH Milorad Dodika.

Novaković-Bursać, je upozorila da je „pozivanje na hapšenje Dodika neprihvatljivo u klupama ovog doma“.

Zukan Helez,poslanik SDP BiH u Parlamentu BiH, pitao je pravosudne zvaničnike na sednici ovog doma zašto nisu uhapsili Milorada Dodika, srpskog člana Predseništva BiH, kada je ugrozio ustavnopravni poredak BiH, podsetivši pri tome na reakciju pravosudnih institucija u Španiji nakon referenduma o nezavisnosti Katalonije.

Nenad Stevandić, šef Srpskog kluba u Parlamentu BiH poručio je Helezu “da hapšenje Milorada Dodika nije na dnevnom redu današnje sednice”.
- Nemojte da sednica bude cipelarenje ili vojni poklič na Tužilaštvo nego da objektivno raspravljamo o onome što je problem, izjavio je Stevandić, dodavši da zahtevi zastupnika za hapšenjem imaju samo u Sjevernoj Koreji.

https://www.novosti.rs/vesti/naslov...og-Ostar-odgovor-Sanje-Vulic-u-Parlamentu-BiH

To mala

Au jbt kakva sendvicarka.

dodik-7.jpg

Zukan Helez

Helez: BiH će braniti 300.000 naoružanih patriota

Ako Milorad Dodik dirne u Bosnu i Hercegovinu mora znati da ovdje ima 300 tisuća naoružanih patriota koji će braniti državu, izjavio je u političkom magazinu "Acta" na TV Alfa potpredsjednik SDP-a Zukan Helez.

- Nameću priču biće rata, a onaj (Milorad Dodik) priprema rezervni sastav policije. Taj Dodik na tim glupostima i opstaje. Njega odvedu tamo u Srbiju, vodaju ga ko medvjeda, on govori ne volim Bosnu, to će se raspast, a dovedu neke retarde da mu aplaudiraju. Dođe u Sarajevo manji je od makova zrna.

. Kad Dodik dirne BiH isto kao da mi majku dirne. To mu nikada ne mogu oprostiti i ne samo ja nego stotine tisuća patriota. Ako dođe do kakvih sukoba, za 15 dana ko god da krene na ovu državu, ovdje ima naoružanih 300 tisuča ljudi, rekao je Helez.

https://www.dnevnik.ba/vijesti/helez-bih-ce-braniti-300000-naoruzanih-patriota

1583945883700.png

ŠLIHT GODINE: Zastupnica SNDSD-a, Sanja Vulić, za govornicim kazala da Dodik za nju nije Tito nego Bog! (VIDEO)

"Milorad Dodik za mene nije Tito, on je za mene Bog", kazala je Sanja Vulić poslanik SNSD u Parlamentu BiH.

1583945932900.png

Prije 2h

Polemičnu raspravu među zastupnicima Parlamenta BiH izazvalo je pominjanje Milorada Dodika u negativnom kontekstu i pozivanje na njegovo hapšenje.

Naime, zastupnik SDP-a, Zukan Helez, pitao je prisutne pravosudne zvaničnike na sjednici ovog doma zašto nisu uhapsili Milorada Dodika, srpskog člana Predsjeništva BiH, kada je ugrozio ustavnopravni poredak BiH, podsjetivši pri tome na reakciju pravosudnih institucija u Španiji nakon referenduma o nezavisnosti Katalonije.

Obraćajući se glavnoj tužiteljki Tužilaštva BiH Gordani Tadić, Helez je rekao da su rezultati Odjela za organizirani kriminal najlošiji.

"Rekli ste u svom obraćanju, gospođo Tadić, da ste zadovoljni i da su odlični rezultati Odjela za organizirani kriminal. Ja mislim da su tu najlošiji rezultati i da je tu percepcija javnosti najosjetljivija. Kada je u pitanju korupcija i kriminal, najveći procenat procesuiranih ljudi su sitni kriminalci. Krađa drva, sitni dileri droge. Krađu drva vodite kao privredni kriminal. Šta je sa aferom Pandora, koja je teška preko milijardu KM", izjavio je Helez.

Nenad Stevandić iz Ujedinjene Srpske poručio je Helezu da hapšenje Milorada Dodika nije na dnevnom redu današnje sjednice.

"Nemojte da sjednica bude cipelarenje ili vojni poklič na Tužilaštvo nego da objektivno raspravljamo o onome što je problem", izjavio je Stevandić, dodavši da zahtjevi zastupnika za hapšenjem imaju samo u Sjevernoj Koreji.

Na to je reagirao zaastupnik Helez.

"Ovaj gospodin, što ga Dodik hrani trulim bananama, da mu kažem da je davno prošlo vrijeme da se ne smije pričati. Vi ako morate podnijeti izvještaj, kako ste nekome dozvolili da neko kaže da vašeg predsjednika uhapsi, to mene ne zanima. To što ste se vi malo okupili, pa hvalite jedni druge, ja to razumijem, ali nemojte nas to tjerati", izjavio je Helez.

Polemiku je začinila zastpnica SNSD-a Sanja Vulić koja je upozorila zastipnika Jeleza da će na svaku uvredu na račun zvaničnika SNSD-a reagirati onako "kako ne priliči ženi".

"Za mene Dodik ne da je Tito, on je za mene Bog", izjavila je Sanja Vulić, što je izazvalo smijeh u dvorani.

"Milorad Dodik je za mene nije Tito, on je za mene Bog", kazala je Vulićeva reagujući na pominjanje Milorada Dodika u negativnom kontekstu.

Vulićeva je prijetećim tonom upozorila zastupnike da će, ako nastave u negativnom kontekstu pominjati ime Milorada Dodika, morati odgovoriti na necivilozirani način.

Poslednja izmena:
Zukan Helez

Ako Milorad Dodik dirne u Bosnu i Hercegovinu mora znati da ovdje ima 300 tisuća naoružanih patriota koji će braniti državu, izjavio je u političkom magazinu "Acta" na TV Alfa potpredsjednik SDP-a Zukan Helez.

- Nameću priču biće rata, a onaj (Milorad Dodik) priprema rezervni sastav policije. Taj Dodik na tim glupostima i opstaje. Njega odvedu tamo u Srbiju, vodaju ga ko medvjeda, on govori ne volim Bosnu, to će se raspast, a dovedu neke retarde da mu aplaudiraju. Dođe u Sarajevo manji je od makova zrna.

. Kad Dodik dirne BiH isto kao da mi majku dirne. To mu nikada ne mogu oprostiti i ne samo ja nego stotine tisuća patriota. Ako dođe do kakvih sukoba, za 15 dana ko god da krene na ovu državu, ovdje ima naoružanih 300 tisuča ljudi, rekao je Helez.

Nova velika investicija konjičkog Igmana
0
„Igman“ planira novu liniju municije kalibra 7, 62 puta 51 mm u vrijednosti 10,5 miliona eura koja će, prema očekivanjima, biti puštena u promet u ovoj godini.

https://www.biznisinfo.ba/nova-velika-investicija-konjickog-igmana/

Stancaju za ne daj boze

Muslimanska ljevica je mnogo radikalnija nego SDA i Zivkovic Bakir
Ovaj Zukan pa onaj mladi Denis Becirovic itd sve sami jastrebovi
A sto se tice ove male ona je znj klasa i pokazatelj koliko su Srbi u BIH propali
Cedo Antic je u jednoj kolumni napisao da je najveca opsnost za RS demogragija i sto nema inetelektualaca u politici
Kad pogledas ove krampone koji danas predstavljaju Srbe u RS i uporedis ih sa predratnim rukovodstvom SDS gde je sjedio jedan Milorad Ekmecic,Karadzic,Krajisnik,Aleksa Buha,Velibor Ostojic,Plavscka Koljevic,Vojislav Maksimovic itd vidis da smo na dnu
Ovi ce se prodati za porciju cevapa na bascarsiji

Poslednja izmena:
Kud Dodika uporedi sa onim crvenim ustasom
Не може Тито ни под разно да буде "усташа" јер је Он усташе послагао на камару:

DOKAZ DA JE TITO MRZEO USTAŠE: Zbog ovoga nema tića poglavnika Pavelića (VIDEO)
3. maja 1945. Ante Pavelić je naredio vojsci da se ne predaje partizanima, već da krene ka Austriji i da se preda Britancima. Kada su došli do Blajburga, Englezi su ih vratili nazad Narodnooslobodilačkoj vojsci. Ono što je potom usledilo bila je osveta za sva zla nanesena jugoslovenskim narodima od strane ustaša tokom četiri krvave godine Drugog svetskog rata https://www.telegraf.rs/vesti/15208...bog-ovoga-nema-tica-poglavnika-pavelica-video

А босански четници су сарађивали са усташама:

Zukan Helez

Ovo je internet i stvari zapisane ostaju zauvek.Sve pretnje Srbima od strane Boooošnjooooka će biti korišćene kao dokaz agresije i opravdanje za ono što ćemo uraditi kroz odmazdu.
Samo nastavite.

Mako komentara sa https://www.rtvbn.com/3979351/sanja-vulic-milorad-dodik-je-za-mene-bog-video
Šta kažu - Virus DodiKoronijus :)

" BOZE ME SACUVAJ
11.03.2020 13:34
DANAS IMA TOLIKO LUDAKA KOJI IMAJU I SVOG PRIVATNOG BOGA

Ludi Rajko
11.03.2020 13:51
Blago njoj kada ima Boga! A pameti što nema ,to nije bitno.Kakva je imovinska karta ove verenice?

VETERAN
11.03.2020 14:03
Koja dilajla..

Анониман
11.03.2020 14:08
Kad od gole kriske hleba doguraš do 7000 KM mjesečno, nije ni čudo da ovakve gluposti izvaljuje.

Re Sonja
11.03.2020 14:10
Odavno se veca guska nije pojavila u javnom zivotu....ona ce tek da zablista sa svojim biserima...

Đorđe
11.03.2020 14:25
Traži pomoć ljekara....

ludi Milojko
11.03.2020 14:32
Ja budale braćo moja mila

Znalac
11.03.2020 14:41
Ova Sanja je gora i gluplja od Zeljke bijele cizmice 113%.

Re
11.03.2020 14:45
Bojim se da će je njen PRIVATNI BOG IZDATI..a šta onda??

alah
11.03.2020 14:59
ona je samo javno rekla za poslaničku platu, a šta li je za ove milionere. DODIK JE VELIKI!

sarajlija
11.03.2020 15:10
sa ovom sam ašikovao.

Опа
11.03.2020 15:38
Evo je buduća predsjednica RS. Nova Biserka u etru.

Gagi BL
11.03.2020 16:16
Taman kad ponislim da sam sve budale vidio i cuo opet me iznenade...on je obican lopov i kriminalac koji treba da robija... da tebi kaze cika Gagi iz R.Srpske za koju je ratovao 3 godinice....

Zoki
11.03.2020 16:17
Nije samo korona dosla u RS,izgleda i kravlje ludilo da napada....

BANJA LUKA
TI SI IPAK ATEISTA ALI JOŠ NISI SVJESNA! ODAVNO TI JE MOZAK VELIČINE LJEŠNJAKA.
ODGOVORITE

Re
11.03.2020 14:35
Nije njoj mozak mali, zna ona dobro zasto to govori, pihh.

Re BANJA LUKA
11.03.2020 15:20
PA BAŠ ZBOG TOGA JOJ JE MOZAK MALI.... A ŠTA ĆE DJECA???

Re
11.03.2020 15:24
Koliko joj god mozak mali, zelja joj je velika....

Dijagnoza
11.03.2020 16:36
Dobro je da imamo hljeba kakvi nas ludaci i bolesnici vode, teško nama sa nama.

Ludilo
Ova je slika i prilika jada i čemera u kome živimo. Ovakav lik poslanik, ovakva pamet, izgled???
ODGOVORITE

Re
11.03.2020 13:52
E bas tako... uzas!!!!

Milica
11.03.2020 14:29
Omogucio joj je ovako glupoj da ima platu vise hiljada maraka! I jeste joj bog. Dok obican svijet radi za 600 km i manje....

Re Ludilo
11.03.2020 15:03
Kakav narod, takav i poslanik. Kakav poslanik, takav i bog u koga vjeruje. Samo, za razliku od naroda, ona dobija dobru nagradu zbog vjere.

Dus r
11.03.2020 17:16
Viste zavidljivi

Op
Hahha guska.
ODGOVORITE

Hop
11.03.2020 15:29
Polusvijet vlada!

ikar353
11.03.2020 15:53
Ja bih joj volio biti rob. Nek mi se javi

Igor
11.03.2020 13:35
Opasan VIRUS...

Simo
11.03.2020 14:23
Virus DodiKoronijus.

Zorana

11.03.2020 15:42
E svaka vam čast dobojlije šta ste izabrali. Obrene, Jeriniću i ostali, pa stidite se ljudi šta ste podržali. Vi i jeste za SNSD. Sačuvaj Bože.
...
"

Muslimanska ljevica je mnogo radikalnija nego SDA i Zivkovic Bakir
Ovaj Zukan pa onaj mladi Denis Becirovic itd sve sami jastrebovi
A sto se tice ove male ona je znj klasa i pokazatelj koliko su Srbi u BIH propali
Cedo Antic je u jednoj kolumni napisao da je najveca opsnost za RS demogragija i sto nema inetelektualaca u politici
Kad pogledas ove krampone koji danas predstavljaju Srbe u RS i uporedis ih sa predratnim rukovodstvom SDS gde je sjedio jedan Milorad Ekmecic,Karadzic,Krajisnik,Aleksa Buha,Velibor Ostojic,Plavscka Koljevic,Vojislav Maksimovic itd vidis da smo na dnu
Ovi ce se prodati za porciju cevapa na bascarsiji
Od tih SDS-ovih političara što si nabrajao,ko je od njih najviše zaradio prodajući frontove u ratu ( Goražde,Bihać) i ko je najviše zaradio prodajući humanitarnu u ratu ? Da ne govorim kolko su zaradili na prelascima sa jedne strane mosta u Sarajevu na drugu ?

Što se tiče ove guske nemam komentara, a možda je upravu. Sjediti u parlamentu i mjesečno dobijati 7000KM ili 3500€ sve zahvaljujući SNSD. On njoj može i Bog i Bog otac.

Back