Sangejzing i analni sex?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Зоки

Legenda
Poruka
51.694
Kažu neki da može da se živi kao biljka, nešto kao fotosinteza i to samo gledanjem u sunce. Ne moraš da jedeš, naravno to je stadium do kojeg se stiže postepeno i potrebno je vreme i trud. To sam čuo odavno, i povremeno sa nekim društvom polemišem o tome, neki tvrde da je moguće, drugi kažu da nije moguće i da imaju i dokaze i tako... Međutim skoro neko spomene lika, ne znam mu ime, kaže već neko duže vreme je sangejzer i ne jede ništa, valjda pije vodu i to je sve. Kažu da je to otišlo toliko daleko kod njega, mislim na transformaciju i prilagođavanje organizma, da mu je čmalj zarastao, kažu zatvorio se i to je to. I meni pade na pamet da taj čovek više nikad neće moći da bude gej, zamisli da u jednom trenutku skapira da nije hetero nego da je gej da li bi se tada on svrstavao u invalide, nešto kao asshole challenged što bi anglosaksonac reko, a? isto i za žene, sigurno da ne bi mogle da upražnjavaju analca. Kad se malo dublje razmisli o tome, možda je to ono što je potrebno da gejeve izvede na pravi put, a osim toga mislite li da je slučajna sličnost sangejzing - sin gej inženjer... Dal u početku dok još nije sraso kad prdne izbaci zračak svetla ili šta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back