Sandulovic uhapsen zbog krivicnog dela izazivanje opste panike

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Nije mi jasno krivicno delo "izazivanje panike" vazi samo u vanrednom stanju ili vazi uvek? Koliko ja znam svako moze da prica i pise sta mu je volja jer po nasem zakonu je DOZVOLJENA SLOBODA GOVORA I PISANJA i nas zakon ne kaznjava VERBALNI DELIKT!!!

Znaci ja mogu da pisem sta god zelim i da je ovako i onako u drzavi i da su sleteli marsovci na mom imanju, i da pisem kako ce za 2 meseca da se sastanu amerikanci i rusi i da udare na marsovce, da ce 2025 godine da udari na nasu planetu neki asteroid koji ce da unisti sav zivot na planeti i slicne stvari i sta mi ko moze??? Sve je to izazivanje panike i sta sad znaci pocinio sam krivicno delo? Znaci dok ne navodim imena i prezimena i nikog licno ne vredjam po nacionalnoj osnovi ja mogu da pisem sve sta mi padne na pamet kakve god hocu stvari i da izazivam i paniku meni nista niko ne moze jer je upravo to sloboda govora. Mogu i da svasta pisem i za doktore i za nas zdravstveni sistem isto imam prava dok nekog licno ne spominjem ime i prezime!!! Mogu da pisem da je zdravstvo lose sta mi ko moze / Mogu i da pisem da u Srbiji ima i ovakbva i onakva nestasica sta mi ko moze jer sve je to sloboda govora.

da li jos u kojoj drzavi za vreme epidemije korona HAPSE LJUDE ZATO STO NESTO GOVORE PO FEJZBUKU ILI DRUSTVENIH MEDIJA A DA NE SPOMONJU IMENA I PREZIMENA I NIKOG NE VREDJAJU ILI SE TO RADI SAMO KOD NAS???????

Jer pazite u principu svako piosanje moze da se proglasi za izazivanje panike jer ajde neko neka mi kaze koji je to kriterijum da se nesto nazove panikom? Jel to propisju psiholozi ili pravnici ili policajci ko je taj ko ce da definise sta je panika? I ako je za nekog nesto panika za nekog nije sto znaci da za bilo sta niko ne moze da kaze da je to opsta panika jer uvek ce bar za nekog da to ne bude panika. Ili dovoljno je da se samo jedan covek uspanicio pa da se kaze da je neko kriv jer je nekog uspanicio i da se osudi na izazivanje panike. Mene recimo saldulovic nije uplasio i nije kod mene izazvao paniku a verujem da i kod 99% ljudi u Srbiji nije izavao paniku a verujem da i 99% ljudi nisu ni videli taj njegov video snimak pa me zanima kakva je to panika kad ogromna vecina Srba nije ni video taj video. Verovatno su videli samo njegovi prijatelji na fejzbuku taj video a ne moze da ih bude vise od 5000 jer toliko fejz dozvoljava prijatelja po profilu. A 5000 nisu svi srbi tako da je to mali broj da se proglasi da je izazvao opstu paniku u Srbiji.

Poslednja izmena:
Pazite isto jos neke ljude hapse zbog izazivanje panike a jednog su uhapsili i pazite sad, TUZILASTVO MU DALO 30 DANA PRITVORA!!!! Ja koliko znam pritvor se daje samo u slucaju nekog jako teskog krivicnog dela kako okrivljeni ne bi mogo da utice na svedoke i da ne bi nastavio krivicno delo u smislu da nekog ubije ili da pokrade. A za ovo izazivanje panike stvarno nema logike i osnova da se da protvor ni jedan jedini dan jer na kog to svedoka on moze da utice kad svedoka i nema, ili da nastavi sa delom tako da ce uigroziti nekom zivot ili imovinu.

Evo linklinklink

I jos nesto kako to da pre vanrednog stanja niko nikad nije priveden zbog izazib=vanja panike a sad kad je vanredno stanje hapse svakog dana koga god zele?

A kazu na tom linku gore da je iznosio netacne podatke za korona virus pa ga zato uhapsili. Pa cekaj ja mogu da pisem o svim bolestima sta god hocu, mogu da kazem da je kancer izmisljen, da je korona izmisljena, da je korona nastala u sfemiru ili na suncu i da pisem netacne stvari i ko me zbog toga moze hapsi aman??? Jel su bre to poludeli ovi iz policije????

Ljudi sta se ovo desava, mene sad vise stra da pisem ovde na teoriji zavere jer ovi hapse ko ludi samo da kazne i uzmu pare. Znaci ima po toj logici da sve nas sto pisemo ovde u teoriji zavere da uhapse (a ima nas na desetine hiljada) i da nas kazne po 1000 evra pa ima da zgrnu milione evra. Jer sve ove teorije zavere mogu da proglase za sirenje panike i da nas pohapse.

Poslednja izmena:
A kazu na tom linku gore da je iznosio netacne podatke za korona virus pa ga zato uhapsili. Pa cekaj ja mogu da pisem o svim bolestima sta god hocu, mogu da kazem da je kancer izmisljen, da je korona izmisljena, da je korona nastala u sfemiru ili na suncu i da pisem netacne stvari i ko me zbog toga moze hapsi aman???

Ljudi sta se ovo desava, mene sad vise stra da pisem ovde na teoriji zavere jer ovi hapse ko ludi samo da kazne i uzmu pare. Znaci ima po toj logici da sve nas sto pisemo ovde u teoriji zavere da uhapse (a ima nas na desetine hiljada) i da nas kazne po 1000 evra pa ima da zgrnu milione evra. Jer sve ove teorije zavere mogu da proglase za sirenje panike i da nas pohapse.
И треба за писање ,,нетачних ствари'' да те ухапсе!

Pa to su clanovi ali ne znaci da svi oni i glasaju za SNS. I znaci sad zato sto si SNS podrzavas hap[senja zbog VERBALNOG DELIKTA?
Синовац, рано си почео да пишаш уз ветар, упиша ћеш самог себе. Ако се окренеш и пишаш низ ветар, упишаће те неко други.
Најбоље је да се уздржиш!

Nas gazda je sada mnogo jak ali ovo sto je uradio sa Nikolom je velika greska!

"Deep State" pada i rusi se!, a samim tim sve vlasti koje imaju "ugovor" sa njima, a tu ubrajam i naseg "vlastodrsca". polako dolazi pravda na videlo. zivimo te dane, godine... Sudice se...
puna podrska Nikoli Sandulovicu. Ovo je stanje (vanredno) da se resavaju neistomisljenici. Dobro je da ga nisu ubili k'o zeca. Resice se sve samo polako. Ne moze preko noci...

Невероватно.Та креатура сандуловић је до 2001. био у Шљукиној групи,да би ушао у Ђинђићево обезбеђење а после тога постао "бизнисмен".Е сад је постао и "политичар" и сад је он релевантан за било шта ... стварно страшно.

Back