"SANDULOVIĆ OSUO PALJBU PO OPOZICIJI: Bitange, kvazimode političke, ljudske i moralne

Hvala, ali ako ja treba da gledam 2 sata nekog meni nebitnog i nepoznatog lika, koji, kako letimicno vidim po gestikulaciji i temama spada u politicki polusvet, onda bolje i da ga ne gledam.

Meni se recimo mnogo vise dopao nedavni govor Branislava Lecica kod Terazisjke cesme, to je ono sto mozda stvarno vredi videti, sto je nesto sto stvarno upucuje na razmisljanje. Ovo ne.

P.S. Ipak, hvala, razumela sam sustinu i bez podrobnog gledanja..:)
Jesi videla onaj Lečićev intervju na nekoj čačanskoj TV, dosta je impresivan čičojle.

Jesi videla onaj Lečićev intervju na nekoj čačanskoj TV, dosta je impresivan čičojle.

Hvala za spot, odlican je, i slazem se sa skoro svime, delim misljenje potpuno o tome kakva drzava tj. ustrojstvo treba da bude i da sluzi gradjanima, kao i gde ova vlast to ne vidi i katastrofalno gresi do te mere da gusi slobodu i da je to postalo vise nemoguce ziveti.

Ipak postoji jedna mala stvar, a to je sto on mozda ima gde da ode i lako je da to kaze verovatno teze da uradi ali verujem da hoce, ali sta da radimo mi koji moramo da ostanemo u ovoj zemlji a ne zelimo da budemo clanovi vladajuce, i ni jedne druge stranke i koji ne zelimo da se ulizujemo?

edit: ali kad si ga vec postavila, pogrdaj od 5. do 8.5. minuta i prekini sa tim tvojim liberalnim kapitalizmom, eto, i on kaze da je tome odzvonilo, kao da smo se dogovarali.

Poslednja izmena:
То само у земљи Страдији полуанонимни "контраверзни менаждер", коме су у току судски процеси кривичног типа, може да даје политичке изјаве! То је као да Jami19 са тротоара, плочника, улице, по сопственој локацији, покушава да достигне Барбару. Интелектуално је ту, али појавно нема шансе. Сандуловића и колеге криминалци називају "друкара" и "девојчица".

Poslednja izmena:

Back