SANDRA

• Začetnik teme Začetnik teme SANDRA 84
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MA NISTA NEGO NAJZAD DA SE POKLOPIM U ISTO VREME SA NEKIM...BAS MI JE DRAGO.JESI JAVILA CARICI DA DODJE.INACE,MALOPRE SAM SRELA ONU MOJU RIBU,PRVI PUT SAM GA VIDELA POSLE 4 MESECA..NISM MU SE NI JAVILA I SAD MI JE TESKO...PA REKO DA VIDIM STA SE OCDE DOGADJA.MENI JE UZAS.POZDRAV :D

Posalji mi vase podatke, pa da pogledamo.Nemoj se nervirati, verovatno je moralo tako da bude.On je jos nezreo i nestabilan, pa bih ti to u zivotu samo pravilo probleme.Carici jesam javila,ali ne vidim da se prijavila.Ovde postoji neka druga Carica..Ako nadjes na neki drugi kvaliteta forum, javi mi.Ovde mi se bas ne dopada.Ali korisno je da proverim svoje astrolosko znanje, tako sto uradim par horskopa nepoznatim osobama.

jeste i ja sam je primetila,ali mislim da to nije nasa carica.ja sam trazila jos neke forume,ali ovaj je najbolji.ja se malo bojim da ti ovde ostavim podatke pa ako imas vramena daj mi mail da ti ih posaljem ili zapisi moj ssandra@ptt.yu
mozda si i u pravu da je tako trebalo da bude ali jedna mi stvar nije jasna.niko posle njega a ni pre nije tako jaka osecanja budio u meni.i kako osoba koju ne vidim toliko dugo moze tako da utice na mene.ja umesto da ga zaboravim ja ga jos vise volim a ne mogu da mu pokazem.uzasznam da smaram izvinjavam se necu vise,ali bas sam pod utiskom..sve drugarice su mi vec zabranile da pricam o njemu.

Back