Sanda Rašković Ivić: "Darija Kisić je dno dna"

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1639759407773.png

Rašković Ivić o Dariji: O psihijatriji ništa ne zna, a kao čovek je dno dna

Sanda Raskovic Ivic i Darija Kisic Tepavcevic

17. dec. 2021

Potpredsednica Narodne stranke i psihijatar Sanda Rašković Ivić prokomentarisala je za Nova.rs sramne uvrede koje je čuvenom režiseru Goranu Markoviću uputila ministarka Darija Kisić Tepavčević. Njenu psihološku analizu Markovića, Rašković Ivić je opisala kao "dno dna".

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

„Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, napisala je Kisić Tepavčević.

Ovakva izjava ministarke, prema rečima Sande Rašković Ivić, potvrda je da se ona uklopila u hor trbuhozboraca SNS.

“Gospođa Kisić Tepavčević se pridružila horu Vučićevih trbuhozboraca i sejača uvreda. Ona je, svojom razobručenom agresivnošću, pokušala da uvredi jednog od naših najboljih filmskih režisera”, navodi naša sagovornica.

Rašković Ivić dodaje ministarka daje psihijatrijske dijagnoze, iako uopšte nije psihijatar i da to pokazuje da su svi ugledali na šefa Aleksandra Vučića koji se, kako kaže, u sve razume.

“Gospođa Kisić Tepavčević se sada počela razumevati u psihijatriju i psihijatrijske dijagnoze. Naravno, razume se ona i u umetnost – kao što joj potpuno pogrešna i besmislena dijagnoza koju je zalepila Goranu Markoviću, jednako je besmislena njena poruka da je reč o umetnički impotentnom čoveku. Ne ulazim u to kakav je ona epidemiolog. Mogu samo da uđem u to kakav je ona čovek i mogu samo da kažem – dno dna“, zaključila je ona.

Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

„Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, napisala je Kisić Tepavčević.

Ovakva izjava ministarke, prema rečima Sande Rašković Ivić, potvrda je da se ona uklopila u hor trbuhozboraca SNS.

“Gospođa Kisić Tepavčević se pridružila horu Vučićevih trbuhozboraca i sejača uvreda. Ona je, svojom razobručenom agresivnošću, pokušala da uvredi jednog od naših najboljih filmskih režisera”, navodi naša sagovornica.

Rašković Ivić dodaje ministarka daje psihijatrijske dijagnoze, iako uopšte nije psihijatar i da to pokazuje da su svi ugledali na šefa Aleksandra Vučića koji se, kako kaže, u sve razume.

“Gospođa Kisić Tepavčević se sada počela razumevati u psihijatriju i psihijatrijske dijagnoze. Naravno, razume se ona i u umetnost – kao što joj potpuno pogrešna i besmislena dijagnoza koju je zalepila Goranu Markoviću, jednako je besmislena njena poruka da je reč o umetnički impotentnom čoveku. Ne ulazim u to kakav je ona epidemiolog. Mogu samo da uđem u to kakav je ona čovek i mogu samo da kažem – dno dna“, zaključila je ona.

link

Браво Санда! Дарија је Босанка која као и њен "земо" председник СНС-а, који је својим пореклом изБосне, мрзи Србију и Србијанце.

Poslednja izmena od moderatora:

Rašković Ivić o Dariji: O psihijatriji ništa ne zna, a kao čovek je dno dna

Sanda Raskovic Ivic i Darija Kisic Tepavcevic

17. dec. 2021

Potpredsednica Narodne stranke i psihijatar Sanda Rašković Ivić prokomentarisala je za Nova.rs sramne uvrede koje je čuvenom režiseru Goranu Markoviću uputila ministarka Darija Kisić Tepavčević. Njenu psihološku analizu Markovića, Rašković Ivić je opisala kao "dno dna".

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

link

Браво Санда! Дарија је Босанка која као и њен "земо" председник СНС-а, који је својим пореклом изБосне, мрзи Србију и Србијанце. Дарија, ниси добродошла у Србији, врати се у твоје Сарајево!
Санда Рашковић-Ивић је као психијатрица попримила од пацијената синдром звани завист. Завиди Дарији што је ту где је а Санди никако то да оствари а године газе.
Санда, треба да промени странку и одабере ону ,,праву''. Овако, .....!

Ovo je sve skupa uglavnom vređanje na račun fizičkog izgleda, smatram da je to podlo i glupo.
Suprotstavi stav stavu, a ne time kako primećuješ da je ''krava'', debela ili da ima viseće grudi.
Moramo malo povesti računa o tome kako se obraćamo jedni drugima,
Ovo je izuzetno ružno.
Na šta tačno negodujete, na to kako žena izgleda?
Grozno!

Ovo je sve skupa uglavnom vređanje na račun fizičkog izgleda, smatram da je to podlo i glupo.
Suprotstavi stav stavu, a ne time kako primećuješ da je ''krava'', debela ili da ima viseće grudi.
Moramo malo povesti računa o tome kako se obraćamo jedni drugima,
Ovo je izuzetno ružno.
Na šta tačno negodujete, na to kako žena izgleda?
Grozno!

Pa ona sama i nazalost prva je usla u psiho analizu i merenje djoke Markovicu...

...

Pa ona sama i nazalost prva je usla u psiho analizu i merenje djoke Markovicu...

...

Ako je ona to prva uradila, ne znam i ne razumem, ali hipotetički, da li je normalno da ima toliko ljudi koji će izvratiti samo većim bezumljem? To je naš poraz ako je tako, poraženi smo!
Žao mi je ljudi koji su smišljali najgnusnije uvrede da se revanširaju ovoj ženi koja ima neko svoje mišljenje.
Da, ona ima svoje titule, ali na kraju dana smo svi isti, i kad neko ispadne glup, ne trebaju mu ni aplauzi, ni tapšanje po ramenu,ali ni vređanje na osnovu fizičkog izgleda.

1639786787366.png

Petričić: Otkud pravo osobi sumnjivih moralnih kvaliteta da govori o Markoviću

1639786769643.png

17. dec. 2021

Sama činjenica da mi je ponuđeno da prokomentarišem javnu izjavu osobe iz vladajuće nomenklature o drugoj javnoj ličnosti, vrhunskom filmskom režiseru i da se samim tim jasno i nepristrasno određujem o karakteru njihovog sukoba, dovoljno precizno govori o totalnom besmislu trenutka u kome živimo, kazao je Dušan Petričić za Novu.rs komentarišući sramnu izjavu ministarke Darije Kisić Tepavčević o Goranu Markoviću.

Petričić pita kako, sa kojim kvalifikacijama i sa kojim argumentima jedna „doskora nepoznata osoba, sumnjivih moralnih kvaliteta uzima sebi za pravo da donosi javni sud ili sudove o jednom od najvećih umetnika koji je ova zemlja Srbija dala?“

– Da li joj dobra pozicija kod našeg vrhunskog poglavice i članska karta SNS-a daju to pravo? Ja sam odrastao u vreme, u porodici i u sredini u kojoj se znao red stvari. I ne samo ja. Mnogo nas je koji pamtimo to vreme. Nemoguće je, neprirodno, nelogično i neprimereno da sa, pre svega karakternim biografskim kapitalom sumnjivih vrednosti, upućujete poruke ili pokušavate da komunicirate sa osobom neuporedivo višeg personalnog, umetničkog i društvenog kredibiliteta – kaže i dodaje:

– Dakle, osoba o kojoj je reč, Darija Kisić-Tepavčević morala bi prvo da se kvalifikuje ne bi li zavredela bilo kakav odgovor od Gorana Markovića. Sa istim argumentom, ni ja se ne bih upuštao u bilo kakav komentar njenih nesuvislih izjava o pomenutom reditelju. Vreme je da opet postanemo svesni KO JE KO i da se prema toj istini ravnamo bez ikakve rasprave.

Nije to tako teško!

Podsetimo, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je između ostalog ministarka.

Bonus video: Goran Marković: Neću da sarađujem sa ovom mračnom vlašću

Ako je ona to prva uradila, ne znam i ne razumem, ali hipotetički, da li je normalno da ima toliko ljudi koji će izvratiti samo većim bezumljem? To je naš poraz ako je tako, poraženi smo!
Žao mi je ljudi koji su smišljali najgnusnije uvrede da se revanširaju ovoj ženi koja ima neko svoje mišljenje.
Da, ona ima svoje titule, ali na kraju dana smo svi isti, i kad neko ispadne glup, ne trebaju mu ni aplauzi, ni tapšanje po ramenu,ali ni vređanje na osnovu fizičkog izgleda.
pa vidis da su svi Zagori...te nej. :lol:

1639787194597.png

Tika Stanić o ministarkinom vređanju Gorana Markovića: Sramotno, sramotno…

1639787289620.png

17. dec. 2021

Tu nema šta da se komentariše. Sramotno, sramotno, sramotno… Čovek je ispisao istoriju kinomatografije, kulture, rekao je za Nova.rs glumac Tihomir Tika Stanić, nakon što je pročitao objavu ministarke za rad Darije Kisić Tepavčević na Instagramu.

Orkestrirani napad na proslavljenog reditelja Gorana Markovića se nastavlja. Posle sramne objave Darije Kisić Tepavčević, ministarke za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije, i drugi članovi SNS-a krenuli su u harangu. Ali oglasila se i bivša supruga predsednika Srbije, Ksenija Vučić.

Kulturna javnost je zgrožena, a među prvima se oglasio Goranov kolega i glumac Tihomir Stanić.

– Tu nema šta da se komentariše. Sramotno, sramotno, sramotno… Čovek je ispisao istoriju kinomatografije, kulture – rekao je za Nova.rs glumac Tihomir Tika Stanić, nakon što je pročitao objavu ministarke za rad Darije Kisić Tepavčević na Instagramu.

On je dodao da je ovo najjasnija i najtačnija dijagnoza ovog režima.

– Sami sebe tim orkestriranim napadima definišu. Ostaće to istorija beščašća, rekao je Stanić i zapitao se – Ko je sledeći?

1639787466611.png

Goran Marković odgovara na sramni napad Darije Kisić Tepavčević

1639787574689.png

17. dec. 2021

- Vidim da su na mene nasrnuli i predsednica Vlade i dvoje njenih ministara. Sa druge strane stojim samo ja i imam svoje delo kao poslednju odbranu - izjavio je za Nova.rs reditelj Goran Marković odgovarajući na vređanje ministarke Darije Kisić Tepavčević.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

– Vidim da su na mene nasrnuli i predsednica Vlade i dvoje njenih ministara. Sa druge strane stojim samo ja i imam svoje delo kao poslednju odbranu – kratko je za Nova.rs prokomentarisao reditelj Goran Marković reči ministarke.

Bonus video: Goran Marković na protestu

Санда је старија, али док је била млада била је неупоредиво згоднија од ваше ружне босанске краветине.

Pogledajte prilog 1068843
Sanda je super .

Darija bar ima dobru sisu, a ne ko ti Sanda, da je cela ko sušena urma.
Sanda je zena na mestu ,jedna od veoma retkih politicara da je na mestu i da je covek.

...
Ona bi htela da se tuca a da joj ne udje ,e pa to tesko da moze .

Poslednja izmena:
Na skali od 0 do 100 za ljudske kvalitete žena na javnoj sceni koje nisu umetnice, naučnice ili estrada, gde je Mary Robinson 92, Sirimavo Bandaranaike 67, Benazir Bhutto 66, majka Tereza 23, Indira Gandhi 44, Von der Leyen 31, Angela Merkel 39, Sanda je oko 35, a Kisić je oko 6.

Čak i Brnabić je oko 8, možda čak i 9. Bedno u svetskim uslovima, ali 33-50% više od Kisić.

Skalu od 0 do 100 sam uzeo kao dugogodišnji predavač na univerzitetima u svetu gde se to koristilo za ocenjivanje studenata (59 je bila prolazna ocena, zaokruživala se na 60).

Poslednja izmena:
Uzgred, da neko ne pomisli da sam mizogin, evo ocena i za muškarce:

Papa Wojtyla 11
Papa Jovan Pavle I po kom se on nazvao (vladao vrlo kratko, ubijen) 47
Kralj Aleksandar Karađorđević 27
Kralj Petar I Karađorđević 82
Kralj Petar II Karađorđević 11
Josip Broz 10
John Kennedy 29
Pepe Mujica 86
H. Kohl 18
Adolf Hitler 0
Mao Zedong 11
Sun Yat-sen 26
Kemal Pasha Attaturk 8

Josip Broz 10
Пијани краљ који је побегао из земље и оставио свој народ на милост и немилост окупатору и његовим слугама, добио више поена од легендарног вође највећег покрета отпора у Другом светском рату, председника друге Југославије, светски признатог политичара и оснивача Покрета несврстаних, занимљиво.

Пијани краљ који је побегао из земље и оставио свој народ на милост и немилост окупатору и његовим слугама, добио више поена од легендарног вође највећег покрета отпора у Другом светском рату, маршала нове Југославије, светски признатог политичара и оснивача Покрета несврстаних, занимљиво.
Slazem se ,kralj je obicna picketina ispao ,pravi kralj ostaje uz svoj narod do kraja pa makar i poginuo .

Uzgred, da neko ne pomisli da sam mizogin, evo ocena i za muškarce:

Papa Wojtyla 11
Papa Jovan Pavle I po kom se on nazvao (vladao vrlo kratko, ubijen) 47
Kralj Aleksandar Karađorđević 27
Kralj Petar I Karađorđević 82
Josip Broz 10
John Kennedy 29
Pepe Mujica 86
H. Kohl 18
Adolf Hitler 0
Mao Zedong 11
Sun Yat-sen 26
Kemal Pasha Attaturk 8
Kennedy treba da bude mnogo vise rangiran ,on je i poslednji pravi americki predsednik.

Kennedy treba da bude mnogo vise rangiran ,on je i poslednji pravi americki predsednik.
Ne slažem se. Iako je Kennedy ubijen kad sam ja već bio rođen.

Doduše, tad sam zaista bio vrlo mali, nisam ničeg toga bio svestan, tek sam bio prohodao i progovorio.

Ali zato se jasno i dobro i po dobru sećam Jimmyja Cartera, poštenog čoveka. Zato ga i nisu hteli u drugom mandatu u toj poganoj, zloj zemlji.

Ne slažem se. Iako je Kennedy ubijen kad sam ja već bio rođen.

Doduše, tad sam zaista bio vrlo mali, nisam ničeg toga bio svestan, tek sam bio prohodao i progovorio.

Ali zato se jasno i dobro i po dobru sećam Jimmyja Cartera, poštenog čoveka. Zato ga i nisu hteli u drugom mandatu u toj poganoj, zloj zemlji.
Jel bese Jimmy Carter jedan od retkih predsednika gde nije bilo nikakvog rata u 20 veku pored Kenedija od strane USA.
Takodje i za vreme Trampa se ti ratni sukobi smiravali .

Jel bese Jimmy Carter jedan od retkih predsednika gde nije bilo nikakvog rata u 20 veku pored Kenedija od strane USA.
Takodje i za vreme Trampa se ti ratni sukobi smiravali .

Google Search i Wikipedia su lako dostupni:

"On his second day in office, Carter pardoned all Vietnam War draft evaders by issuing Proclamation 4483. During his term, two new cabinet-level departments—the Department of Energy and the Department of Education—were established. He created a national energy policy that included conservation, price control, and new technology. Carter pursued the Camp David Accords, the Panama Canal Treaties, the second round of Strategic Arms Limitation Talks (SALT II), and the return of the Panama Canal Zone to Panama. On the economic front, he confronted stagflation, a persistent combination of high inflation, high unemployment and slow growth."

https://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Carter

Back