Sanader zapretio Sloveniji i Italiji

Sa nama imate spor oko nekog ostrvceta po sred Dunava, sa Bosancima oko granice na Uni, a Crnogorci skinuli gace i dali vam Prevlaku, tako da ste sa njima OK.

e za ovo nisam znala...morati cu pogledati...ali nebi trebalo da bude nesto ozbiljno kao sa slovencima....kod njih nije u pitanju samo nekih pola kilometra granice...
jedan mali primjer za nasmijati se...
kroz selo prolazi granica...na tom mjesstu vec nekih 50-ak godina birtija...restoran u RH, kuhinja i sanitarni cvor u sloveniji...i sad kad god netko hoce u WC mora preko schengena...:D
a oni nikako da se dogovore...

Sa nama imate spor oko nekog ostrvceta po sred Dunava, sa Bosancima oko granice na Uni, a Crnogorci skinuli gace i dali vam Prevlaku, tako da ste sa njima OK.

hehe kad smo kod dunava ..moj tetak zivi direktno na dunavu..pa redovno camcem prelazi na vasu stranu da nervira pogranicnu policiju..na pocetku su ga proganjali gliserima...a sada samo odmahnu rukom u stilu..pusti budalu..vec su jedan gliser s oprostenjem sjebali ganjajuci ga po dunavskim mocvarama koje on bolje pozna od njih..tamo je odrastao i isao u lov...pa ih je vec par puta navukao u plicak da se nasucu...kao u filmu..

to su ti bre pravi komsijski odnosi..:lol:..jos ni jednom nisu pucali na njega..a mogu..imaju pravo..:roll:

on im na tablu na kojoj pise srbija napise ispod,,,sta me briga..cijeli zivot sam ovdje pecao pecat cu i dalje..ludjak..:lol:

hehe kad smo kod dunava ..moj tetak zivi direktno na dunavu..pa redovno camcem prelazi na vasu stranu da nervira pogranicnu policiju..na pocetku su ga proganjali gliserima...a sada samo odmahnu rukom u stilu..pusti budalu..vec su jedan gliser s oprostenjem sjebali ganjajuci ga po dunavskim mocvarama koje on bolje pozna od njih..tamo je odrastao i isao u lov...pa ih je vec par puta navukao u plicak da se nasucu...kao u filmu..

to su ti bre pravi komsijski odnosi..:lol:..jos ni jednom nisu pucali na njega..a mogu..imaju pravo..:roll:

on im na tablu na kojoj pise srbija napise ispod,,,sta me briga..cijeli zivot sam ovdje pecao pecat cu i dalje..ludjak..:lol:

Jel to Ilocki prelaz?

Šta Nemačka učini od žene...

image.php

ahahaha :lol:
legenda:D

ja slovenacki nepricam iz razloga sto mi oca deda nije stigao nauciti slovenacki i to zbog posledica ranjavanja u drugom svetskom i to bas od strane ustasa ... bio stari PARTIZAN LJUBI GA UNUK PO SRED PETOKRAKE !!!

iskreno... naucicu ja slovenacki , cak planiram i da se naselim gore ... polako ima vremena... a sto se vas Hrvata tice pokazali ste se svaka vam cast pamte ljudi sve nema da brines!!!

Pih, ja mislio ti pravi Slovenac, ovo ono, kad ti...

Slusaj sad moje prvo demokratsko opozorenje iz EU; Necemo nikome dozvoliti a narocito hrckima, da nam dirajo naseg zemljaka Rokavca! :wink:

Posle vise od godina citanja krstarice odlucio, da se pridruzim i da demokratski podpomognem diskusije.

Izvinite na mom losem srbsko-hrvatskem jeziku kojeg sem ucio u 5 razredu osnovne skole i to mnogo godina unazad.

Pozdrav iz Ljubljane

Back