Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.012
Ma brate koja klima, ovde sa grejanja prelazak na otvoren prozor,pola zima pola leto,ili 4 normalna godisnja doba ili samo leto ili ko voli zimu to je klima ne ovo drkanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А... које је то године било?Lažovčino! Pretapanje tenkova su uradili Tadić i Šutanovac!![]()
Tako nešto posle 2007 ili tu negde.А... које је то године било?
Председник је једно, али влада врши власт, одређује буџете итд.
Нешто ми се чини да смо тенкове претапали највише 2004-2007, када је и војни рок доведен на најкраће.
Шутановац је постао министар тек 2007.
Ma svi su propali osim sns Smrdije druže. Da neko ne pomisli da mrzim Srbiju kao zemlju(državu Srbiju mrzim jer je nakaradna), to smrdija je zbog najzagađenijeg vazduha a i onih koji su na i uz SNS(srpsku nakaradnu sektu).Švedska je oduvek važila za raj i jedna od destinacija u koju Srbi ali i ostali iz bivše SFRJ rado odlaze u potrazi za nekim boljim životom i životnim uslovima.
Nina je takođe sa svojom porodicom pre par godina iz Srbije otišla u Švedsku u nadi da će svojim radom obezbediti stabilna novčana primanja i siguran život. Međutim nije joj trebalo dugo da se san o Švedskoj kao jednoj od obećanih i idealnih zemalja sruši preko noći. Naime, ona kaže da morate da radite dva posla kako bi obezbedili pristojan život
"Da živim sama ovde dva posla mi ne bi ginula, ovako mi je lakše jer radi tata plus on privatno i ja“.
Kaže i da je u slučaju bolesti ili sprečenosti za rad jako teško srediti neka socijalna primanja, a čak i kad ih sredite socijalne službe gledaju da vas "zakinu“.
"Bila sam sprečena jedan period da radim. Trebalo mi je četiri meseca da se jurim sa njima da mi daju pomoć i znate koliko su mi dali?! 400 evra!! A samo stan košta više od 600 evra. Našli su neku začkoljicu da mi daju pomoć ispod svakog minimuma“.
Kaže i da se Šveđani, ali i naši ljudi snalaze, tačnije po modelu ako imate vezu, poslodavci vas prijave na neki abnormalan iznos pa vam daju ubrzo otkaz, onda traže pomoć od države i dobiju oko 2.000 evra, ali za tako nešto potrebno je baš jako poznanstvo ili veza.
pročitajte ceo tekst ovde
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...z-srbije-pre-par-godina-ovo-je-njeno-iskustvo
...............................................
koliko čitam, muvanje kao i u Srbiji, plus očekivanja da će država da vodi računa o tebi. Evo, i švedjani su počeli da zavrću slavinu.
Bas se pitam gde je ovaj lik. Dugo sam ga pratio, ima dobre klipove. Mislim da je iskren covek koji je ionako vec star morao preko.Evo primer, čovek se vratio u Srbiju, živeo par godina u Norvešku i dobio nož zbog parking mesta...zamalo da umre..
To je to zlatno doba Srbije.
Vratio se u Srbiju i preselo mu ... ali kao sto vidis ne odustaje.Bas se pitam gde je ovaj lik. Dugo sam ga pratio, ima dobre klipove. Mislim da je iskren covek koji je ionako vec star morao preko.
Bas mi zao sto to cujem. Covek je iz KŠ.Vratio se u Srbiju i preselo mu ... ali kao sto vidis ne odustaje.
srbija je jedna od 10 za zivot najboljih lokacija na svetu, po klimatskim uslovima.Ja sam prvi kojem klima i zemlja i voda i sve odgovara u Srbiji , ali ljudi , drzava, zivot, sra.nje tesko...
To odgovara samo planincima , seljacima, lopovima, i glupacima, ovo je njihova teritorija..
Tako da neko ko tvrdi da je Srbija fina , samim tim mnogo govori o sebi , vise nego sto zeli i da pomisli...
Naravno mnogi nemaju kapacitet od onih sto slusaju ili citaju da procitaju i shvate to , tako da i ne govori puno srbima...ali onima koji znaju Srbe, govori...
Bila neka zena, srednje obrazovana, da li bese politicar ili menadzer, ali se bavi organizovanjem i drzavnim poslovima, socijalno organizovanje i stalno svirala djoki kako je u srbiji isto kao i svuda.
I desi se poslom ostane duze od 6 meseci u Francuskoj.....
Ostala 2,5 godine i to je bilo dovoljno da u njenom malogradjanskom umu sine svetlo i od tada ne prica vise da je ovde liberalno , da je informisanje bez cenzure i da je zivot pristojno organizovan.....s vremena na vreme kaze, percepcija u Srbiji je lokalizovana pa mnogi ne primecuju koliko to ode u autisticno , samo ona koristi pojam narcisticko i egocentricno...sto je priznajem precizniji termin za ono sto je receno...
Krusevac je leglo mafije bas kao i Pancevo i mnogi gradovi od kada su ovi dosli na vlast ... nije bilo pre bajno ali je mafija prosto postala normalna stvar u doba nazadnjaka.Bas mi zao sto to cujem. Covek je iz KŠ.
E sad....Krusevac ima kriminalce, ali rec mafija je malo preterana za krusevac, cacak.Krusevac je leglo mafije bas kao i Pancevo i mnogi gradovi od kada su ovi dosli na vlast ... nije bilo pre bajno ali je mafija prosto postala normalna stvar u doba nazadnjaka.
Ако успеш, прочитај потпуни деманти митологије о претапању тенкова.Tako nešto posle 2007 ili tu negde.
Izbori su tu i čiste se biografije.Ако успеш, прочитај потпуни деманти митологије о претапању тенкова.
https://www.politika.rs/scc/clanak/365273/Kako-se-prekalio-celik
10.10.2016.
Прилично сам разочаран колико глупости могу да трају и да се сматрају чињеницама.
Текст је из 2016. године, ако већ ниси приметио.Izbori su tu i čiste se biografije.
Da pa?Текст је из 2016. године, ако већ ниси приметио.
Твоја вера у митологију је јача од свих чињеница.Da pa?
Znam da si za Tadića i da moraš lobiraš za njega, ali činjenice su činjenice.Твоја вера у митологију је јача од свих чињеница.
Али нећеш наћи сведоке. Наћи ћеш само таблоидно клепетање "реко Мика, да му је реко Жика, да су Перу уверили да..." - магла.
Ти памтиш шта сам ја гласао пре 10 година... за странку градоначелника Ђиласа, у којој јесте био и Тадић.Znam da si za Tadića i da moraš lobiraš za njega, ali činjenice su činjenice.