Samsungov SSD (EVO i PRO) ima grešku?

Nemanja.Jeremic

Početnik
Poruka
42
Imao sam jaku želju da kupim Samsungov SSD PRO od 128GB, sve dok se nisam raspitao kod prodavca koji ga trenutno nije imao na stanju. Na kraju mi je rekao da je najviše reklamacija imao upravo od Samsungovih EVO SSD-ova, a za PRO verziju nije mogao da kaže ništa, pošto nije toliko tražena.

E sad, mene zanima šta je od ovoga istina. Ako bi neko mogao da mi objasni, bio bih mu zahvalan.:worth:

"ajmo ovako-EVO serija je "consumer"class tj komercijalna klasa-koja se samim tim i zbog povoljne cene-najvise i prodaje...I samim tim-ako prodate jednog 1000 kom i vrati se 5 %-50 kom a drugoga prodate 100 =5 % je-5 kom...Znaci ispadne da ste za prvog imali vise reklamacija ali procentualno-je isto..samo u brojkama deluje drugacije..Sem tog PRO serije jeste ono sto ime kaze-i jeste pouzdanija! Naravno, uvek postoji sansa da Vam uleti losh primerak...

Imao sam jaku želju da kupim Samsungov SSD PRO od 128GB, sve dok se nisam raspitao kod prodavca koji ga trenutno nije imao na stanju. Na kraju mi je rekao da je najviše reklamacija imao upravo od Samsungovih EVO SSD-ova, a za PRO verziju nije mogao da kaže ništa, pošto nije toliko tražena.

E sad, mene zanima šta je od ovoga istina. Ako bi neko mogao da mi objasni, bio bih mu zahvalan.:worth:
Ma da toliko su loši da je Varijanta u M2 slotu najbrža na svetu NVM-e serija je 6 puta brža od klasičnoga sata3 :)

Back