Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nabavio sam skoro ovaj telefon, uspijem se normalno konektovati na kucni ruter, medjutim kada otvaram bilo koji sajt pokazuje mi dns gresku, da li neko znam o cemu se radi? Unaprijed hvala
Nabavio sam skoro ovaj telefon, uspijem se normalno konektovati na kucni ruter, medjutim kada otvaram bilo koji sajt pokazuje mi dns gresku, da li neko znam o cemu se radi? Unaprijed hvala
Ovde je problem jer postoje neke WiFi mreže koje pri konekciji, pored šifre treba uneti i broj DNS servera, odnosno ne dodeljuje mu sam IP i DNS nego to moraš ručno uneti.
1. Upali WiFi
2. Skeniraj okruženje i nađi željenu mrežu
3. Pre konekcije idi na edit mreže koja ti se pojavila na ekranu
4. Ukucaj šifru da bi koristio mrežu (ako je ima ako ne onda ovo preskačeš)
5. Na dnu ekrana idi na napredna podešavanja i u podešavanjima dodeli ručno IP adresu telefonu 192.168.1.251 npr.
6. Dole ispod gde su podešavanja za DNS upiši koji je DNS i ispod DNS i sub. mask običnos su to jednocifreni borjevi tipa 8.8.8.8.
7. Sačuvaj promene i konektuj se na mrežu (signal mora biti dobar)
Možda izgleda komplikovano ali ja sam objasnio od paljenja WiFi pa do konekcije. Fora je samo dodeliti telefonu IP i prepisti DNS sa rutera ili računara koji već koristi tu mrežu.
Imao sam nedavno ovaj telefon, jako je elegatan i zgodan za korišćenje, sa naprednim funkcijama, baterija je bomba nekad drži i do 9-10 dana sa konstantnim korišćenjem.
Sada sam prešao na novo čudo iz Kine - Huawei ...zajebana stvar za male pare...
Samo da pitam kako ja da znam koja mi je IP adresa (posto vidim da su to neki brojevi) i koj mi je DNS,ja sam probala sve ovo sto je napisano al mi nije uspelo... ali ja imam GT-S3350 ,jel isto vazi i za taj telefon?