Samsung,Nokia,Siemens,Motorola.....koji je vas???

Master_Chief:
POP Mare:
Master_Chief:
Tinar:
Ocu da kupim neki na preklapanje. Bash su koolisha... 8) Ocu da budem fancy... :lol:
Samsung! :D :D :D :D :D
Samsung je fensi ali je sve krs do krsa za pare koje ces da das za njih.Malo se sad popravljaju sa odnosom kvalitet-cena-ono sta nude...
Totalna greska,Samsung nije prici SE,Samsunga platis debelo ali si platio kvalitet,isto tako i za Nokiu...Samsung telefoni mogu da izdrze mnogo vise nego sto izgledaju.Kolko je meni puta ispao na beton ili u sneg i nikad mu nista nije bilo.Takodje Samsung koristi drugaciju vrstu ekrana koja kosta vise ali je kvalitetnija i boje su jasnije.
Jedina mana Samsungovim telefonima je baterija...ali ako nisi neki bobilholik onda to nije neka velika prepreka sto ga moras malo cesce puniti...
Zaboravih da napomenem da je Samsungov D500 proglasen za najbolji telefon u svetu po kvalitetu,dizainu i ceni...
Rekoh da se sad popravljaju a prvi znacajan pomak je d500 koji je stvarno fenomenalan,a gledao sam i najave drugih bogami bice svasta...

Tinar:
Ja ostajem verna Nokiji. :D Imam sad 6600 (koji ste poshteno napljuvali :evil: ) i ultra sam zadovoljna. Kad "porastem", kupicu sebi neku fency Nokiu na preklapanje, pa da budem ko one ribe iz FBI i CIA. 8)
Cudi me da Nokia za taj 6600 nije koristila bolji ekran nego su uzeli TFT koji je znatno losiji od LCD-a...model jeste odlican i jedan je od najboljih na marketu koji se moze kupiti,ima ama bas sve sto mi se svidja ali to sto mi se ne zvidja jeste sto je napravljen od Nokie...oni teraju neki svoj dizain i tehnologiju...

Master_Chief:
Tinar:
Ja ostajem verna Nokiji. :D Imam sad 6600 (koji ste poshteno napljuvali :evil: ) i ultra sam zadovoljna. Kad "porastem", kupicu sebi neku fency Nokiu na preklapanje, pa da budem ko one ribe iz FBI i CIA. 8)
Cudi me da Nokia za taj 6600 nije koristila bolji ekran nego su uzeli TFT koji je znatno losiji od LCD-a...model jeste odlican i jedan je od najboljih na marketu koji se moze kupiti,ima ama bas sve sto mi se svidja ali to sto mi se ne zvidja jeste sto je napravljen od Nokie...oni teraju neki svoj dizain i tehnologiju...
Hmmmm...ja ne shvatati shta ti reci u ovom postu... Ne razumem se ja bash neshto... Mislim, nisam pala sa treshnje, ali ipak... Ne znam, meni se svidja Nokija. Za dizajn me, manje-vishe, zabole a ovo ostalo je cool.
@Cupi
Znash kako, ja imam mali memorijsku karticu, ali moze da se kupi i od 1 GB.

Tinar:
Master_Chief:
Tinar:
Hmmmm...ja ne shvatati shta ti reci u ovom postu... Ne razumem se ja bash neshto... Mislim, nisam pala sa treshnje, ali ipak... Ne znam, meni se svidja Nokija. Za dizajn me, manje-vishe, zabole a ovo ostalo je cool.
@Cupi
Nokia 6600 je fenomenalan telefon i tu nema rasprave kad se on pojavio bio je no.1

Kad_LupimLupim:
Danas su mobilni uglavnom presipanje iz supljeg u prazno. Nema svrhe juriti za novim modelima. Ako vam treba vise od mobilnog telefona to necete dobiti, ako vam treba samo telefon, taj rad rade bez problema i oni od pre 5+ godina.
Ovo je istina i zaista je glupo bacati pare zarad fancy izgleda ili da bi ispao veca faca sto imas bolji mob od druga.
Kroz moje sake je proslo dosta telefona, ali sam jedan zadrzao od kad sam ga dobio (sto nije moj obicaj da se zaljubim u tehnicke stvari). LM ja koristim Nokiu 6110 vec 6.-u godinu. Uzeo sam ga kad se tek pojavio (predstavljen je kao veoma mali i lagan (dobro, lagan jeste)). Do sada sam mu samo zamenio masku jer je pretrpela sve i svasta (imzedju ostalog i pad s 2. sprata na beton). BAterija i posle 6 dina drzi 4-6 dana uz normalnu upotrebu.

Ovime htedoh reci da i fon koji je napravljen davne '99 godine ima sve funkcije potrebne obicnom korisniku telefona - imenik, poruke, digitron, podsetnik....
Na netu visim kuci, a ostalo je sve manje-vise nebitno.

POP Mare:
Tinar:
Master_Chief:
Tinar:
@Cupi
Nokia 6600 je fenomenalan telefon i tu nema rasprave kad se on pojavio bio je no.1
To mi reci!!!!!! :lol: 8)

Кулиража:
Samo je sr@nje zato sto mnogi nemaju para da ga uzmu pa mu nalaze mane :lol:

Није тачно да му налазим само мане, рекао сам да је одличан

Кулиража:
Ali telefon po meni je lose ergonomski dizajniran, malo nezgodno naleze na ruku, ostalo je sve OK

О томе сам и причао (не знам зашто се осећам прозваним :oops: )

Tinar:
Master_Chief:
Tinar:
@Cupi

hehehe..tachno! moze da se qpi kartica od 1gb ali kako ce elefon da radi sa karticom od 1gb??? mislim radice on lepo ssve dok se ne popuni nekih 300mb e onda pochinje svasta da se zbiva.to te je najverovatnije nalozio prodavac :) .hehe...
n6600 je jako dobar fon, ali kao shto reche masterC, bolje bi bilo da su stavili lcd ekran :)

pre neki dan sam prodao n3650 tako da sad nosim 3210 i chekam da naletim na n7650

n7650 ima najbolji dizajn po meniiii...josh kad bi mogla da mu se proshiri memorija uhhh

Кулиража:
Tinar:
To mi reci!!!!!! :lol: 8)
Ja koliko znam niko nije rekao da je to los telefon. Samo je sr@nje zato sto mnogi nemaju para da ga uzmu pa mu nalaze mane :lol:
Ali telefon po meni je lose ergonomski dizajniran, malo nezgodno naleze na ruku, ostalo je sve OK, ma kakvi OK, odlicno je.
Kad se o ergonomiji prica 6600 je odlican jer je po veci i naleze ti lepo u ruci...ali on ne zadovoljava uslove velicine u danasnje vreme jer svi zele mali mobilni...

POP Mare:
Tinar:
Master_Chief:
Tinar:
@Cupi
Jes No. 1 bio,jedino sto je bilo dobro kod njega je memorija,ali je po svim ostalim stvarima pregazen od 10-ak drugih telefona...

Кулиража:
Master_Chief:
Kad se o ergonomiji prica 6600 je odlican jer je po veci i naleze ti lepo u ruci...ali on ne zadovoljava uslove velicine u danasnje vreme jer svi zele mali mobilni...
Meni licno vise odgovaraju veci telefoni, iz razloga da mi ne treba igla da bi nabadao brojke.
Ali kao sto rekoh 6600 ne lezi najbolje i malo je nezgodan za ruku.
Sto se dugmica tice Sony Ericssonovi ne valjaju nista...

Видиш, ја сам се баш на њих навикао, јесу мало тврђи, али ми се никада не дешава да откуцам слово само зато што сам случајно прешао прстом преко тастера. Ма дефинитивно је ствар у томе на шта се прилагодиш...

Cupi NS:
Видиш, ја сам се баш на њих навикао, јесу мало тврђи, али ми се никада не дешава да откуцам слово само зато што сам случајно прешао прстом преко тастера. Ма дефинитивно је ствар у томе на шта се прилагодиш...
Prilagodis??Ma jok,to ti je kakve prste imas... :wink:ili su ko cevapi ili su ko u pianiste...

Back