ŠAMPIONI PLANETE....!

Cestitke i ovde, zaista bravo za ove divne momke, i hvala im na radostima koje nam priredjuju.... :worth:

U početku, kod 2 : za protivnika, prebacio sam kanal
da se ne bih nervirao !
Kad sam se vratio, vidim, gore levo - 7 : 4 !
Rekoh, to maljčiki ...!
Isprašiše ove napumpane.

Otvorim odmah njihov "Jutarnji list", da vidim kako su podneli poraz !?
Kukaju iz sveg glasa...i traže staklo !

U početku, kod 2 : za protivnika, prebacio sam kanal
da se ne bih nervirao !
Kad sam se vratio, vidim, gore levo - 7 : 4 !
Rekoh, to maljčiki ...!
Isprašiše ove napumpane.

Otvorim odmah njihov "Jutarnji list", da vidim kako su podneli poraz !?
Kukaju iz sveg glasa...i traže staklo !

Poslusao si me.........Vidis,odmah dolazis u normalu.........Bravo za nase momke!!!!!!!!:vatromet::vatromet::vatromet:

Nisam bila, do kasno večeras kod kuće tako da, prvi put ne ispratih igru naših fenomenalaca :)
Sada pročitah i (naravno od sreće) odcmizdrih kao i uvek :lol: Mada, znala sam da će biti tako.
Nenadmašni su - i to je to ! Alal im majke ... ne znam samo čime ih hrane, kad' su tako vanzemaljski :D

Hvala Vašoj grofofskoj Visosti ... za lepe vesti :zag:

Nisam bila, do kasno večeras kod kuće tako da, prvi put ne ispratih igru naših fenomenalaca :)
Sada pročitah i (naravno od sreće) odcmizdrih kao i uvek :lol: Mada, znala sam da će biti tako.
Nenadmašni su - i to je to ! Alal im majke ... ne znam samo čime ih hrane, kad' su tako vanzemaljski :D

Hvala Vašoj grofofskoj Visosti ... za lepe vesti :zag:

Uvek ću te izveštavati o važnijim događajima kad nisi kod kuće.
Na to možeš računati...
Slobodno se osloni na mene...!
:ok:

Da mozete samo da cujete komentare izbezumljenih hrvata pa hoce od muke i besa da puknu jao ala mi je srce puno gledam i ne mogu da verujem koliko nas mrze a ovo zadnje pusenje im je opako tesko palo posle one "proslave smrdljive oluje" evo ih prete da ce poklati sve svoje vaterpoliste :hahaha:

Читам коментаре у Кро. штампи где већ предлажу да се ВАТЕРПОЛО скине са ОИ. Кажу, слаба им је гледаност. Па и јесте када играју Кроатинци.
Пркосе нам да су у свим спортовима бољи од нас па помињу у скијање. Јадници, не знају да су Словенци бољи од њих јер су у спусту са Триглава први стигли у Пирански залив!

11-4.jpg

Придружујем се честиткама!!! Вечерас идем да их дочекам!!! Заслужили су невероватан дочек више него ико!!!

А што се тиче Хрвата, ево и неких нормалних реакција, да ли сада покушавају да се извуку за сво лупетање и некоректан однос према победи Србије, или су се само охладили, не знам: http://sport.hrt.hr/294700/tucak-o-svjetskom-srebru-ovo-je-veliki-rezultat-i-veliki-uspjeh

У сваком случају, хвала нашим ватерполистима од свег срца!!! :worth:

Back