Ajde ovako, da prekinemo tu agoniju, u kojoj ti ne znas ni sta pricas.
Ja nudim javno, ovde na forumu opkladu.......
Polazem 200 evra(moze i vise samo se slozi sa tim) da radnicima angazovanim ugovorom o delu IDE RADNI STAZ.
Ti svoje tvrdnje potkrepi nekim novcnaim iznosom, pa da vidimo ko je u pravu.........
Naravno, pre nego polozis opkladu, , moras da se predstavis , imenom i prezimenom, jer sam ja ovde vec na forumu imao neke koji se klade pa posle nestanu s foruma.
Sto se mene tice, dovoljno je da u google ukucas moj nik, i nacices SVE podatke o meni, ukljucujuci mislim i brojeve telefona.
ti si sam rekao da može da se upiše u radnu knjižicu ko šta hoće
http://forum.krstarica.com/showthrea...1#post22218737
tako i radiš....
daj licima koji rade po ugovoru o delu i po tonu uglja... ali to ne znači da svi koji rade po ugovoru o delu dobiju tonu uglja kad istekne ugovor
sve u svemu...to što ti radiš u svojoj firmi radiš po svom nahođenju, jer po osnovu obaveze uplate poreza i doprinosa ti njima upisuješ radni staž, a to veze nema sa zakonom i obavezom poslodavca da to čini, ni pravima lica koji su ugovorom o delu obavljali rad kod poslodavca.
Mozes ti svrljati sta zelis po radnim knjizicama........
Validno je ono NA OSNOVU CEGA UPISUJES STAZ u randu knjizicu?
Ja ga upisujem NA OSNOVU POTVRDE(u sustini to je potvrda, da ti ne crtam prostije , ocigledno si glup da shvatis) od strane NADLEZNOG organa, o uplacenim doprinosima za to upisano vreme, cime se priznaje od strane tog istog OVLASTENOG organa da je radnik OSTVARIO upisani radni staz.
Da se vratim na pocetak price...........
Ja ulazem 200 evra(moze i vise da ponovim) da je ovo sto ja pricam tacno, i da radnicima angazovanim preko ugovora o delu IDE RADNI STAZ.
Posto si ti siguran da sam ja eto neznalica, uz to jos i nevaspitan i bezobrazan, ja ti nudim fantasticno zadovoljenje, da jednom takvom uzmes pare, zahvaljujuci svom znanju.