- Poruka
- 12.382
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i ja.
Kako misliš svakom ko joj se svidi?
Daje jednom koji joj se svidi, zar ne?
Pa zar to nije samouverenost?Ne daje svaka,neke se jos hvale koliko su imale muskaraca,nebitno sta ja sada msm o tome tome ili ti pa ja kazem neka je ili vidi kako je laka.Al sama po sebi po logici stvari i prirodi ona je polovna.Sjutra nece biti zena nekog sampiona u nekoj oblasti ovoga onoga,moze biti njegova lutka za zabavu za jednu noc i kao takva njena vrijednost je minimalna
Kao kada kupujes cigarete imas one jeftine koje neko svaki dan koristi,a imas i Tompuse sa Kube koje kuci cuvas ili ono za posebne prilike koristis
Pa zar to nije samouverenost?
Kada se hvališ sopstvenim postignućem?
Imaš zašto - imaš rezultate?
Ne bi.Jel tebi ne bi smetalo da ti sjutra zena kaze u braku imala sam samo 4 oro njih prije tebe ali sve ozbiljne veze,svi su me postovali
Ne bi.
Ne bi mi smetalo ni da su je mazali gomnima pre mene.
Bem li ga.Onda si u ambisu velikom i nema ti pomoci,nemas kriterijume.
Nemam takva iskustva...Da li vas nervira? Meni je jednom jedna rekla da ce me nesto nauciti u seksu, a ja njoj rekao to je kao kad bi majmuna isla uciti kako se cepa banana.
Sve je to način da se zaokružimo?Msm ne znam za vas
Ali ja zaista ne mogu da citam svasta i svakoga
Pogotovo ljude za koje smatram da su zreli za strucnu pomoc i to ozbiljnu.
Nije ni da se zezas sa njima, nije ni smesno. Prosto ne zdravo je da je neko uvlaci u svoje poremecaje i da citas neke psihoticne postove