Samouverenost kod zena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa što čitaš, Duzme? :)
Ne citam
Ja udjem i izadjem
D8D8F651-F322-46AC-BBD9-BA995E9D88D9.jpeg

Kako misliš svakom ko joj se svidi?
Daje jednom koji joj se svidi, zar ne?

Ne daje svaka,neke se jos hvale koliko su imale muskaraca,nebitno sta ja sada msm o tome tome ili ti pa ja kazem neka je ili vidi kako je laka.Al sama po sebi po logici stvari i prirodi ona je polovna.Sjutra nece biti zena nekog sampiona u nekoj oblasti ovoga onoga,moze biti njegova lutka za zabavu za jednu noc i kao takva njena vrijednost je minimalna

Kao kada kupujes cigarete imas one jeftine koje neko svaki dan koristi,a imas i Tompuse sa Kube koje kuci cuvas ili ono za posebne prilike koristis

A ne moze svako da ih pusi i prisusti to je kvalitet visoki

Ne daje svaka,neke se jos hvale koliko su imale muskaraca,nebitno sta ja sada msm o tome tome ili ti pa ja kazem neka je ili vidi kako je laka.Al sama po sebi po logici stvari i prirodi ona je polovna.Sjutra nece biti zena nekog sampiona u nekoj oblasti ovoga onoga,moze biti njegova lutka za zabavu za jednu noc i kao takva njena vrijednost je minimalna

Kao kada kupujes cigarete imas one jeftine koje neko svaki dan koristi,a imas i Tompuse sa Kube koje kuci cuvas ili ono za posebne prilike koristis
Pa zar to nije samouverenost?
Kada se hvališ sopstvenim postignućem?
Imaš zašto - imaš rezultate?

Msm ne znam za vas
Ali ja zaista ne mogu da citam svasta i svakoga
Pogotovo ljude za koje smatram da su zreli za strucnu pomoc i to ozbiljnu.
Nije ni da se zezas sa njima, nije ni smesno. Prosto ne zdravo je da je neko uvlaci u svoje poremecaje i da citas neke psihoticne postove
Sve je to način da se zaokružimo?
Da shvatimo nešto što mi sami nismo?
Ja bih ukinuo cenzuru i ružičaste naočare, da se nešto pitam.
Svi mi smo stvarni.
Samo se neki guraju pod tepih, jer se ne uklapaju u norme.
A takvih je puno u realnom životu.

da ponovim ono što (bi) svi (trebali da) znaju
  • Nema prozivanja i vredjanja članova
  • Nema spamovanja-teškog skretanja sa teme
Svi učesnici u raspravi su iskusni članovi dobro upoznati sa time. Zadnja stvar koju moderacije želi da uradi je da deli kaznene poene ali i toga će biti ako se ne okanete "prazne priče"

Otvorićemo temu malo kasnije kad se smire strasti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back