Samouverenost kod zena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vas nervira? Meni je jednom jedna rekla da ce me nesto nauciti u seksu, a ja njoj rekao to je kao kad bi majmuna isla uciti kako se cepa banana.
Ма не, не нервира ме кад је право самопоуздање. Треба и жена да бхде сигурна у себе ко и мушко

Ал већином и нису ств самопоуздане, па онда себе "шминкају" лажним самопоуздањем да и себе и друге убеде да су у бити самопоуздане

И тако трубе... Ал има тога и код мушких, поготово код "алфа" мушлараца....

Ма не, не нервира ме кад је право самопоуздање. Треба и жена да бхде сигурна у себе ко и мушко

Ал већином и нису ств самопоуздане, па онда себе "шминкају" лажним самопоуздањем да и себе и друге убеде да су у бити самопоуздане

Ma di vise imas alfa muskaraca, sve ederipenje. Mozda su alfe kad se taslace u barutane

A sad stvarno ozbiljno
samopouzdanje kod zena je uzrocno posledicno
kolicinom paznej koju joj pruzamo
i od debelog minusa moze da se digne do vasione.
A zene ko zene znaju da vladaju svetom
jer smo mi primati
vise manje ...
i tako dalje... ne mozes bez njih ne mozes sa njima ...

Sinke
meni se jedna misao mota po glavi duze vreme
a to je
da sam bio na pravom mestu vise puta u pogresno vreme :lol:
Znaci bilo je svega ...

Sta ti mislis na temu da smo mi ustvari "izabrani" od strane zena u datom momentu kada se njima prohte.

Sinke
meni se jedna misao mota po glavi duze vreme
a to je
da sam bio na pravom mestu vise puta u pogresno vreme :lol:
Znaci bilo je svega ...

Sta ti mislis na temu da smo mi ustvari "izabrani" od strane zena u datom momentu kada se njima prohte.
Pa ja mislim da se mi kroz ceo zivot s njima previse opterecujemo, odnosno dokazujemo. Da zena nema muskarce bi boleo patak, igrali bi fudbal i pili pivu ko somovi

gde ja zivim?

to mu dodje zastareo sam, i ne shvatam da zene vole funkcije pa i na forumima?

kom se bogu molim ? mislim da je to smo faraza i uzreciza uz ono gde ti zivis ?

pa vidi ako zaista i funkcija moderatora ili nekog kur na bviciklu ovde utice na zene, onda to i nije nista drugo no dropljetina.

da ne skrecemo s teme :D

zene uglavnom jako dobro znaju sta zele.
Ili to imamo ili se trudimo da ih "zamagijamo" da imamo taj neki
nazovi kako hoces "X" faktor ili sta ti ja znam....

i to je po mom misljenju sva mudrost o samouverenosti kod zena

Мења се то у животу. Имала сам једну лошу фазу (лошу деценију, лол), самопоуздање било на нули, а привидно сам прштала од истог. Fake it till you make it!
Прихватиш себе, и све се одједном преокрене.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back