sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da li vas nervira? Meni je jednom jedna rekla da ce me nesto nauciti u seksu, a ja njoj rekao to je kao kad bi majmuna isla uciti kako se cepa banana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tab iebe sve pucaju grede.jaoooooo .... cuti Ti ko te ne zna lajk bi ti dao![]()
Ма не, не нервира ме кад је право самопоуздање. Треба и жена да бхде сигурна у себе ко и мушкоDa li vas nervira? Meni je jednom jedna rekla da ce me nesto nauciti u seksu, a ja njoj rekao to je kao kad bi majmuna isla uciti kako se cepa banana.
Ma di vise imas alfa muskaraca, sve ederipenje. Mozda su alfe kad se taslace u barutaneМа не, не нервира ме кад је право самопоуздање. Треба и жена да бхде сигурна у себе ко и мушко
Ал већином и нису ств самопоуздане, па онда себе "шминкају" лажним самопоуздањем да и себе и друге убеде да су у бити самопоуздане
И тако трубе... Ал има тога и код мушких, поготово код "алфа" мушлараца....
Tab iebe sve pucaju grede.
Pa da, on se isprolljevao sperme po forumasicama zbog administracije
E moj Tabe ni ti ne iebes dzabe.to se kaze krvario za dobrobit svih nas ... Tabe = Vucicu![]()
Pa ja mislim da se mi kroz ceo zivot s njima previse opterecujemo, odnosno dokazujemo. Da zena nema muskarce bi boleo patak, igrali bi fudbal i pili pivu ko somoviSinke
meni se jedna misao mota po glavi duze vreme
a to je
da sam bio na pravom mestu vise puta u pogresno vreme
Znaci bilo je svega ...
Sta ti mislis na temu da smo mi ustvari "izabrani" od strane zena u datom momentu kada se njima prohte.
Najjebozovije su one koje cute stidljivo i samo cekaju kad ces je odvesti i skociti na nju. Te sto zavode ugl se ni ne zele torbat. Samo mozak hranenema nista nema jebozovnije od zene
koja pogledom prica sta bi ti radila
i trazi sta da joj radis...
Fejk smesneDa li vas nervira? Meni je jednom jedna rekla da ce me nesto nauciti u seksu, a ja njoj rekao to je kao kad bi majmuna isla uciti kako se cepa banana.
zene vole oficire?Ma jok dace ti sto si lep, uvek su iebali likovi na funkciji
gde ja zivim?
to mu dodje zastareo sam, i ne shvatam da zene vole funkcije pa i na forumima?
kom se bogu molim ? mislim da je to smo faraza i uzreciza uz ono gde ti zivis ?
pa vidi ako zaista i funkcija moderatora ili nekog kur na bviciklu ovde utice na zene, onda to i nije nista drugo no dropljetina.
Mi nosimo jaja i da bi torbali prodajemo ljubav, one nose picu i oce to naplatiti.zene vole oficire?
ma jok, to kurave vole. trazi cestitu. nemoj mi rec da ih nema
uzasno razmisljanje.Mi nosimo jaja i da bi torbali prodajemo ljubav, one nose picu i oce to naplatiti.
Само штап и по грбиDa li vas nervira? Meni je jednom jedna rekla da ce me nesto nauciti u seksu, a ja njoj rekao to je kao kad bi majmuna isla uciti kako se cepa banana.
Tako je, magarac slama i zena se mlateСамо штап и по грби
Мења се то у животу. Имала сам једну лошу фазу (лошу деценију, лол), самопоуздање било на нули, а привидно сам прштала од истог. Fake it till you make it!Ма не, не нервира ме кад је право самопоуздање. Треба и жена да бхде сигурна у себе ко и мушко
Ал већином и нису ств самопоуздане, па онда себе "шминкају" лажним самопоуздањем да и себе и друге убеде да су у бити самопоуздане
И тако трубе... Ал има тога и код мушких, поготово код "алфа" мушлараца....