Sekenenre Tao
Aktivan član
- Poruka
- 1.414
Smrt je neminovnost, nije opcija,
čemu žurba ?
čemu žurba ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žurio ne žurio - stigneš na vreme.
pa pazi otkud mi znamo kako je onim bolesnim ljudima koji se previjaju od bolova... a ni psihicki nisu nista bolji ne moz od vecine ljudi koji imaju hormonski poremecaj ocekivati radost elan i snagu..ne razmisljaju oni klasicno...Smrt je neminovnost, nije opcija,
čemu žurba ?
čemu žurba ?
Suzena svet u tom trenutku, neko bi rekao mrak na oci.
Osoba koja hoce da se ubije ne razmislja razumno da sutradan moze biti bolje.
nekad moze biti toliko tesko da ti se smrt cini kao najlepse resenje, na zalost neki nemaju iza sebe vremenski dug period previranja tih misli, pokusaju i upeju od prveSmrt je neminovnost, nije opcija,
čemu žurba ?
...
"Bolje živeti jedan dan kao lav, nego sto godina kao ovca."
To su naravno izmislili lavovi![]()
Pa, vidi, poenta i jeste u tome da su lavovi i jedini u mogućnosti da se bave mišlju - promišljajući, izmišljajući, razmišljajući... A ovca, pa, ona je samo ovca.
"Stići , uteći i na strašnom mestu postojati"
Suzena svet u tom trenutku, neko bi rekao mrak na oci.
Osoba koja hoce da se ubije ne razmislja razumno da sutradan moze biti bolje.
Gledao sam jednu reportazu o devojci koja zivi u zemlji da je asistirano samoubistvo dozvoljeno, pa i psihickim bolesnicima ako tim psihologa utvrdi da osobi nema pomoci.
Nakon 5 godina pripreme, silnih analiza, komisija, zakazali samoubistvo, i devojka u tom danu, par sati pred sam proces odustane, skapira da je situacija koliko-toliko podnosljiva, i bolja nego smrt.
Mnogi koji skoce sa mostova prodju kroz isto, ali to je sekund pre nego sto udare u vodu. Tako da, mislim da je to smanjena moc rasudjivanja. Lako je nama sa strane, hladne glave pricati o tome, za nekog ko se nalazi u toj situaciji deluje poprilicno bezizlazno, ali eto mozda sutra bude malo bolje, ili makar podnosljivo.
čemu žurba ?