Самоубиство Европе уз асистенцију

Je li Evropa od kraja ww2 ikad bila nezavisna od SAD?
Ni SAD nema svoju nezavisnost nego je nvr kontrolišu pojedini moćnici a preko nje i Evropu i deo sveta.

Srbija i ostatak Evrope kopira američku samodestrukciju. Potpuno razorene evropske vrednosti u poslednjih par decenija.
samodestrukciju?
ne, to se sahovskim recnikom zove evropski gambit, vekovni plan, svi tzv. svetski ratovi, ali nekima badava, nista nisu naucili iz istorije:
Европски гамбит полако се приближава крају, а САД су спремне жртвовати Европу, изазвавши велики европски рат. Сви су свесни да се Европљани стављају у амбис, а то није само површни суд, већ и стварна ситуација.

Политколог Евстафјев: Америка је одлучила – Спремна је да спали Европу…

„Они су спремни да жртвују Блиски исток и чак униште све своје савезнике, њихов циљ је преживети по сваку цену. Једина цена је време које ће им омогућити да преживе. Спремни су спалити Европу, обучавати борце и бацати их на непријатеља, али до сада нису предузели ниједан корак ка директном учешћу у овом конфликту.“

samodestrukciju?
ne, to se sahovskim recnikom zove evropski gambit, vekovni plan, svi tzv. svetski ratovi, ali nekima badava, nista nisu naucili iz istorije:
Европски гамбит полако се приближава крају, а САД су спремне жртвовати Европу, изазвавши велики европски рат. Сви су свесни да се Европљани стављају у амбис, а то није само површни суд, већ и стварна ситуација.

Политколог Евстафјев: Америка је одлучила – Спремна је да спали Европу…

Jesi li ti uopšte svestan kakvo je stanje u SAD i kakva se destrukcija vrši na svim poljima tamo?
Koga u svetu briga za Srbe, običan mali narod.

Kud svi Turci tu i mali Mujo, to je istorija Srbije...

Kažu da jedna slika govori više od hiljadu reči. Dobro, ne baš svaka, ali ova definitivno.

Pogledajte prilog 1364720

e, stvarno si za zalenje ako ne shvatas da je to karikatura! ali da analiziram, tvojom logikom

znaci ukrajinci brane evropu, i ima da izginu u svom patriotizmu prema evropi svi do poslednjega?
ona kira rece i jos da brane novi svetski poredak, da se bore za njega

ukre jos samo da kazu da su hristos da se zrtvuju za ceo svet, covecanstvo, eto dokle su dogurali sa svojim bezumljem,a svet sa satanizmom zrtvujuci ih

za nas hriscane ste svi vi bezboznici, ima da vas nema, necete spasiti vas svet, koji je osudjen na propast

kucnuo vam je cas, dosao je kraj torturi zapada, brana nece izdrzati, odnece vas poplava

Jesi li ti uopšte svestan kakvo je stanje u SAD i kakva se destrukcija vrši na svim poljima tamo?
ja zivim u sad, sve je in-scenirano da se evropa prevari, 1, 2, pa i 3 svetski rat, neki nikad nista ne nauce iz istorije, kao sto rekoh
Koga u svetu briga za Srbe, običan mali narod.

Kud svi Turci tu i mali Mujo, to je istorija Srbije...
ja ne mislim tako; zapravo ti ne mislis uopste, nego se povodis za vecinom

ja zivim u sad, sve je in-scenirano da se evropa prevari, 1, 2, pa i 3 svetski rat, neki nikad nista ne nauce iz istorije, kao sto rekoh
Pa onda znaš šta rade i sa njihovim narodom. Srbija nije ništa specifično za njih.

ja ne mislim tako; zapravo ti ne mislis uopste, nego se povodis za vecinom
Šta Srbija uopšte može samostalno da uradi?

Back