Samoubistvo-da ili ne, pitanje je sad.

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Uysal

Elita
Poruka
16.872
Rodjaci, vec dugo o ovome razmisljam. Ne zivi mi se nesto, sve mi je postalo monotono, mislim da fukare ne treba da zive. Trenutno sam slobodan, pa mozda i to ucestvuje malo na mene. Nesto me nece sa ovim trebama u zadnje vrijeme.
Da skacem sa zgrade, ne mogu, strah me. :neutral::eek:
Jedina solucija mi je da roknem iz pistolja u vugla, to necu ni osjetiti. :mrgreen:

Ali onda opet razmisljam, ma ko ce me se sjetiti i kad se ubijem, ljudi se ubijaju svakodnevno, sljedeci dan ih se niko i ne sjeca, samo su jos jedni u nizu.
U Islamu je inace samoubistvo strogo zabranjeno, onaj ko digne ruku na sebe, ide u dzehennem (pakao). Zbog toga sam dosao na ideju da ako vec idem u dzehennem, povedem nekog sa sobom. Recimo izadjem na ulicu, roknem jedno 10-tak ljudi ili mozda i vise ako mi se pruzi prilika, i onda na kraju roknem sebe.
Naravno, potrudio bih se da to budu djevojke, ili mozda oni smrdljivi parovi sto se zvalje po javnim mjestima, a mene nerviraju uzasno.
Ako bih rokno' samo sebe, rekli bi odmah da sam budala. Ovako ce me se barem sjecati, ako nece po dobrom, nek se sjecaju po losem, ko im *ebe mater. Ha ya.
Moze to da bude i neki teroristicki napad, da se dignem u nekom autobusu, tramvaju kad je najveca spica itd.
Problem je samo sto nemam exploziva. :dash::dash::dash:
Ko sta rece Pinki u filmu "Rane" bolje muciti druge nego sebe, rodjaci. :mrgreen::mrgreen:

Eto sta vi mislite na ovu moju ideju, jel vam se dopada. :think::per::per:

Poslednja izmena:
Rodjaci, vec dugo o ovome razmisljam. Ne zivi mi se nesto, sve mi je postalo monotono, mislim da fukare ne treba da zive. Trenutno sam slobodan, pa mozda i to ucestvuje malo na mene. Nesto me nece sa ovim trebama u zadnje vrijeme.
Jedina solucija mi je da roknem iz pistolja u vugla, to necu ni osjetiti. :mrgreen:

Ali onda opet razmisljam, ma ko ce me se sjetiti i kad se ubijem, ljudi se ubijaju svakodnevno, sljedeci dan ih se niko i ne sjeca, samo su jos jedni u nizu.
U Islamu je inace samoubistvo strogo zabranjeno, onaj ko digne ruku na sebe, ide u dzehennem (pakao). Zbog toga sam dosao na ideju da ako vec idem u dzehennem, povedem nekog sa sobom. Recimo izadjem na ulicu, roknem jedno 10-tak ljudi ili mozda i vise ako mi se pruzi prilika, i onda na kraju roknem sebe.
Naravno, potrudio bih se da to budu djevojke, ili mozda oni smrdljivi parovi sto se zvalje po javnim mjestima, a mene nerviraju uzasno.
Ako bih rokno' samo sebe, rekli bi odmah da sam budala. Ovako ce me se barem sjecati, ako nece po dobrom, nek se sjecaju po losem, ko im *ebe mater. Ha ya.
Moze to da bude i neki teroristicki napad, da se dignem u nekom autobusu, tramvaju kad je najveca spica itd.
Ko sta rece Pinki u filmu "Rane" bolje muciti druge nego sebe, rodjaci. :mrgreen::mrgreen:

Ma,ideja ti je extra:super::super::super: Mogli bi svi kolektivno:zper:

Poslednja izmena:

Ja mislim da te treba zatvoriti u neku prikladnu ustanovu.

Hej, saberi se decace, mladicu.
Ovo ti kazem u najboljoj nameri. Samoubistvo nista ne resava.
Moras biti veoma hrabar da se ubijes.
Uvek postoji zrno nade, ma kakvo malo bilo, zbog cega treba ziveti.
Nije nikom lako u ovoj ``dolini suza``. Retki su oni kojima sve stima. Neko ima nekog koga voli pa uziva u tome, ali opet nema nesto drugo. Ne znam zasto ti smeta kada vidis da se drugi vole? To je prirodno da se ljudi vole i ljube. Time iskazuju svoja osecanja prema svom partneru. Mozda neko u tome preteruje i to cak i meni nije prijatno da gledam. Ali okrenem se i ne gledam ako bas preteruju u izrazavanju ljubavi. To niko ne moze promeniti. Verovatno ti je zao sto i ti nemas nekoga ko ce te voleti, koga ces ti voleti. Zato si razocaran. Ali ne mozes voleti nekog ako prvo ne zavolis sebe. A to je veoma, veoma teska rabota. I treba raditi na tome, da prvo zavolis i pocnes da cenis sebe, jer ne verujem da nemas bas nijedan kvalitet koji bi se nekom dopao.
Ja nisam volela sebe u jednom periodu svoga zivota, cak sam pomisljala o tome o cemu ti pomisljas, mada se sve nadam da ovo sto si napisao nisi napisao zaozbiljno, mozda se salis samo sa nama, ali ako je sala - nije nacin da se na takav nacin salis.
Ono sto si napisao sta bi hteo da uradis, da naudis drugima, bogami to je znak neke sociopatologije. Ne znam, ne poznajem te, ali ako istinu govoris, to nije dobro. Nije resenje. Nece ti biti bolje i ako to uradis, trpeces konsekvence ako te uhvate, ako prethodno sam sebi ne presudis. Ponavljam, ubiti se veoma je tesko. Ne moze to svako, veruj mi.
Zato, pamet u glavu, kakav eksploziv, kakvi bakraci.
Sigurno si u nekom daunu, da ne kazem depresiji, moras da se trgnes, da porazgovaras sa nekom osobom koja ti je draga, sa roditeljima, a ako ne mozes sa njima da podelis svoje muke, ne znam koliko imas godina, za svaku starosnu dob postoje savetovalista, pa cak mozes i da pozoves neki SOS telefon pa da razgovaras sa kvalifikovanim ljudima koji ce te na pravi nacin posavetovati.
Mozes da odes i do neke bolnice sa uputom
za psihijatra. I ja imam svoga psihijatra, ako ce ti biti lakse i meni pomaze razgovor sa njom. Imam i svog psihoterapeuta i sa njom sjajno saradjujem.
Pokusaj i ti i otkrij korene svog besa. Ne verujem da si toliko ljut na ljude samo zato sto nemas ``trebe``.
Ali se nadam da si se samo zezao sa nama.
A ja sam te shvatila zaozbiljno.
Pozdrav i cuvaj se. Nikad se ne predaj, zivot je ipak lep. Bori se.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back