Samoubilacka monotonija zvana 2012. istina o tome ko ce najvise da nadrlja ;)

ccc pa bre ti nisi prosao pored ozbiljnog. A kao od coveka koji ne naplacuje a ovamo prodaje knjige. Au kume.

Izvini a gde si procitao da sam ja napisao da sam kupio nesto ?

Dobiti na poklon i kupiti su dve razlicite stvari, drugo nikakav bestseler nije u pitanju niti nesto sto mozes da kupis u knjizarama. U svakom slucaju vole ljudi da osudjuju i proizvoljno zakljucuju o svemu i svacemu i uglavnom lupetaju gluposti :) :mrgreen:

Dobar dan , obradovala sam se sto sam videla ovakav deo foruma ;)
Verovatno smo svi culi za taj famozni smak sveta 2012 godine , gledali film ( koji je btv meni zesce sr**e ) ....
Ukratko cu vam ispricati kako sam dosla do te famozne istine , naravno necu vam reci sve detalje jer ljudi su puni predrasuda , kao sto sam bila i ja , tako da je malo onih koji ce mi poverovati bas iz tog razloga . Ja sam igrom slucaja mogla svojim ocima da se uverim da covek o kom se radi nije lazov , nije prevarant , ne trazi pare za ono sto radi i pri tome kaze ti sta god te zanima , kaze ti istinu a pri tome ne mozes nista da sakrijes od njega jer covek ce da prica o tebi ko da ti je rodjeni cale ili ce da ti prica kao da je on u stvari ti . Tako me je lik uremio kad me je pred mene dragim osobama pitao a zasto si konzumirala ------- ( cenzura piiiip ) otkud on zna pitala sam se ... Dalja uverenja da nesto vise postoji necu vam reci vec procitajte sledece sto cu vam napisati vezano za tu famoznu 2012 godinu , gledajte to kao na neku teoriju da bi ste lakse shvatili da je to u stvari moguce , a kad skapirate da je to moguce samo cu vam reci da je to i istina :)

Bese jedan drevni narod u juznoj americi , Maje ... Prema njihovom prorocanstvu odosmo u aps 21 decebra 2012 godine :) Isto je pricao Merlin i nemam pojma ni sama ko jos . Tada rekose svi oni su prestali da broje dane ili sta vec , smatrali su to smak svetom .
Medjutim , ne mozemo im zameriti sto su malo pogresili s obzirom na to koje su njihove mogucnosti u to doba bile . Prava istina je .....
Jedna veeeeeeeeeelika kometa ima da nas poseti , roknuce u ameruku ( ha-ha-ha kako im se vraca svo zlo ) kada bude bio udar nastace toliki bljesak na celoj planeti da necemo moci da vidimo svoj prst ispred sebe od tolike kolicine svetlosti . Cela planate ce biti pod tim bljeskom - o vam je odgovor zasto su Maje smatrale da je to apokalipsa . Videli ljudi kometu i od bljeska nisu videli vise ni ljudi niti bilo sta . Jel vam je malo jasnije ? Logicno zar ne ?
Amerika ce delom da ode pod more , delom ce da se raspizdi na nemam pojma koliko delova ALI ali ALI ali ALI .... Na povrsinu ce da ispliva Atlantida :) Svi znamo sta je to . Jeste bice cela planeta u kolapsu ali dont worry ako ne zivite u americi . Ne morate da verujete uvericete se :) Posle ce te se setiti da sam pisala ovo :) Dakle prica da odosmo mi s ove planete i sve u aps - nista od toga je*ena stranka bice amerika . A pre toga ovde godine amerika ce opet da na*ebe .
Cuvena baba Vanga , iz Bugarske koja je sad pokojna , bila je prorocica i istina je sto je rekla da u novembru ove godine pocinje 3. svetski rat :D Da da istina jeeeeeee :)
Nema potrebe opet da se brinete , taj ra ce biti hemijski iliti nuklearni rat gde ze amerika da nadrlja , rusija & kina ce nuklerno rokati ameriku a iran & irak ce hemijski da ih roka . Balkan ce ostati po strani , bezbedni smo . Pored Amera narljace i svi oni koji su kumovali s njima :)
E da i da vam javim da ce Papa da ubiti utepan kad dodje u Srbiju , ali nece ga ubiti nasi vec zena bliska papi da ga overi u Srbiji ....
Slobodno me pljujte , nemojte da verujete , ali osoba koja je ovo pricala pred 10tak ljudi , pouzdano tvrdim da ne laze :) U svakom slucaju videcete :)
Samo nemojte da se opterecujete glupom 2012 godinom , uzivajte u zivotu i imajte na umu da magija postoji , crna i bela . Budite oni koji nece misliti i zeleti zlo drugima jer u suprostnom na*ebaste ga :)

Moram da kazem fascinirala me tvoja izjava ali kako znas da su naucnici tacno preveli majanski kalendar??? Nedavno su napravili gresku sa prevodom svijet ce biti unisten 2112 i kako bas znas da ce kometa moze sunce da se pretvori u crnog patuljka moze da se priblizi dosta nasoj planeti i da nas sprzi.Mi smo sigurni od vecine meteora zbog Jupiterovog magnetnog polja koje privlaci meteore.Jedini pravi razlog za smak svijeta jeste covjek.Uskoro ce unistiti cijelu prirodu i onda odosmo u P**** materinu.To ce se desiti ako ljudi se ne opamete i ne pocnu se brinuti o planeti.Ja kazem samo da je 2012 hoax da bi neko napravio veliku paniku oko toga.

Moram da kazem fascinirala me tvoja izjava ali kako znas da su naucnici tacno preveli majanski kalendar??? Nedavno su napravili gresku sa prevodom svijet ce biti unisten 2112 i

Nema tu sta da se prevodi!!!! Majanski kalendar se zavrsava nekakvim vrlo retkim poravnanjem Suncevog sistema sa Mlecnim putem (ako se dobro secam), i to je cinjenica! To poravnanje ce se desiti u dec. 2012e, to ce ti reci svaki astronom. Sasvim druga je prica hoce li to imati kakvog, ako upste, uticaja, i da li ce biti kakvog sranja. O tome moze da se spekulise i nagadja. Pa sta si ti mislio, da su kod Maja nasli zapis gde pise da ce doci do kataklizme 2012e sa tacno navedenim datumom?! Kakve veze Maje imaju sa nasim kalendarom i nasim racunanjem vremena kad za Isusa ni culi nisu?! Nemoj biti naivan i koristi mozak.

Nema tu sta da se prevodi!!!! Majanski kalendar se zavrsava nekakvim vrlo retkim poravnanjem Suncevog sistema sa Mlecnim putem (ako se dobro secam), i to je cinjenica! To poravnanje ce se desiti u dec. 2012e, to ce ti reci svaki astronom. Sasvim druga je prica hoce li to imati kakvog, ako upste, uticaja, i da li ce biti kakvog sranja. O tome moze da se spekulise i nagadja. Pa sta si ti mislio, da su kod Maja nasli zapis gde pise da ce doci do kataklizme 2012e sa tacno navedenim datumom?! Kakve veze Maje imaju sa nasim kalendarom i nasim racunanjem vremena kad za Isusa ni culi nisu?! Nemoj biti naivan i koristi mozak.

21 decembra 2012 godine se zavrsava kalendar isto kao svake godine.Ima dosta razloga zasto se bas tog dana zavrsava.Mozda im je bilo dosadno da to dovrse,mozda su tad dok su to radili vec bili poklani od spanaca ili nisu htjeli da nastave.NASA je sama izjavila da niko ne moze to da zna,da mozemo da ocekujemo smak svijeta sjutra isto toliko kao i 2012.

.Ima dosta razloga zasto se bas tog dana zavrsava

Po treci put, ima samo jedan razlog zasto se tada zavrsava a to je nekakav vrlo redak kosmicki alignment. Dakle, Maje su to videle kao zavrsetak jednog i pocetak drugog doba. E sad, sta to moze znaciti i sta ce se desiti (mozda nista, a mozda svasta), o tome mozemo do prekosutra, a to je i poenta ove teme.

A to da mozemo da ocekujemo smak sveta sutra isto koliko i 2012 i nije bas tacno posto niko nigde ne pominje 9i decembar 2010e kao doomsday, a 2012a se pominje na vise mesta, a ne samo kod Maja, pa samim tim zasluzuje kakvu-takvu kontemplaciju. Isto tako, narod koji je, pre vise vekova, pomocu stapa i kanapa uspeo da u dan precizno predvidi kretanje Suncevog sistema i same galaksije zasluzuje bar malo respekta po tom pitanju.

Back