cole1
Domaćin
- Poruka
- 3.863
sta mislite o njima? da li su oni kukavice tj nemaju hrabrosti da pobede probleme. ili su sebicni tj ostavljaju rodbinu da tuguju za njima. ili je ustvari hrabrosti dici ruku na sebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mislite o njima? da li su oni kukavice tj nemaju hrabrosti da pobede probleme. ili su sebicni tj ostavljaju rodbinu da tuguju za njima. ili je ustvari hrabrosti dici ruku na sebe?
Себични су свакако што остављају неког иза себе, а сад, па кукавице јесу јер као што је у претходном посту речено не могу да се суоче са животом, опет са друге стране донекле су и храбри чим могу тако нешто себи да ураде.
Mislim da je to opet strah ne hrabrost..neko drugo dusevno stanje ko zna cime izazvano..opijati..lekovi..bolest..nesreca..gubitak drage osobe..nemastina..sekta..ko zna
Mislim da nisu kukavice...
Samo su ljudi koji su neshvaceni, ne moraju da budu ni neki psihicki bolesnici, ni ljudi koji boluju od opasnih bolesti (rak i sl.), ni narkomani...
Mogu da budu sasvim obicni, nirmalni, zdravi... ali, neshvaceni....
Ali vidis recimo u ratu kad si hrabar tesko da ces sebi presuditi..to je mozda hrabro kad nemas izlaz u takvoj situaciji
Да, има доста разлога. На пример за секте мислим да нису ни кукавице ни храбри, већ будале што се убијају.
ybg neki kazu da za to treba hrabrost ja mislim da je slabost sto se ne moze suociti sa zivotom i sta nosi sutra
I ja bi rekao da je širok pojam. Ljudi se ubaju iz različitih razloga. Neki zato što ne vide nikakvu alternativu (gubitak dece, teška bolest) neki iz ideala ... ali je zanimljiv slučaj japanskih kamikaza za koje se mislilo da su se ubijali isključivo iz ogromnog patriotizma da bi se na kraju saznalo da su kljukani sa metamfetaminom. Psihoaktivne supstance se često upotrebljavaju i u sektama. Ono što je sigurno je da to ne možemo nazvati činom hrabrosti. Ljudima koji nikad ne bi digli ruku na sebe to možda i deluje kao čin hrabrosti jer bi njima bila potrebna ogromna hrabrost da tako nešto učine, ali onima koji iz bilo kog razloga dođu u situaciju da dignu ruku na sebe za tako nešto ne treba hrabrost. Jednostavno, njihovo stanje svesti je u tom trenutku drukčije. Nije to ni kukavičluk ni hrabrost.moje misljenje je da je to sirok pojam ima ljudi kojima nije do zivota. npr film spasavanje redova rajana zena je poslala petoricu sinova u rat i cetvorica poginuli a na kraju koliko se secam pogine i 5. eto npr to nije slabost jednostavno zena vise nema razlog da zivi
na wikipediji pise da je samoubistvo izvrsio 1961. sto znaci da nije bilo u ratu, a razlog zbog koga se ubio ako je verovati vikipediji je>>>Када је осетио да му здравље попушта и онемогућава живот какав је желео да живи, извршио је самоубиство ловачком пушком 1961. године, завршивши као и његов отац 1928. године. iskreno govoreci i ja bi se ubio kad vise nebi mogao normalno da hodam tj kad bi mi trebala pomoc da odem do wc-a i slicno, a takvu vrstu samoubistva ne mogu da uvrstim ni u jednu kategoriju.Hemingvej koji se borio u spanskom ratu je raazneo sebi glavu sacmarom, tesko da je bio kukavica.
I ja bi rekao da je širok pojam. Ljudi se ubaju iz različitih razloga. Neki zato što ne vide nikakvu alternativu (gubitak dece, teška bolest) neki iz ideala ... ali je zanimljiv slučaj japanskih kamikaza za koje se mislilo da su se ubijali isključivo iz ogromnog patriotizma da bi se na kraju saznalo da su kljukani sa metamfetaminom. Psihoaktivne supstance se često upotrebljavaju i u sektama. Ono što je sigurno je da to ne možemo nazvati činom hrabrosti. Ljudima koji nikad ne bi digli ruku na sebe to možda i deluje kao čin hrabrosti jer bi njima bila potrebna ogromna hrabrost da tako nešto učine, ali onima koji iz bilo kog razloga dođu u situaciju da dignu ruku na sebe za tako nešto ne treba hrabrost. Jednostavno, njihovo stanje svesti je u tom trenutku drukčije. Nije to ni kukavičluk ni hrabrost.
kad neko pomene sektu uvek se setim onog vica...kuca jahovin svedok nekom coveku na vrata i kaze...dobar dan ja sam iz jahovinih svedoka jel mogu da udjem da popricamo. covek kaze naravno udjite da mu stolicu i pita o cemu ste hteli da pricamo? a ovaj odgovara ne znam nikad nisam stigao do ovde![]()
Recite da sam glup ali ja nemam pojma ko su jehovini svedoci. Naravno Jehova je Bog...na...(joj, Indiana Jones and the last crusade...Indi je objasnio šta je, valjda herbejski...ako se i to tako piše..). Ne ozbiljno, zna li neko da mi objasni šta su ti ljudovi...
Ne moze se dati jedinstven odgovor . Nekad je hrabrost , a nekad kukavicluk .sta mislite o njima? da li su oni kukavice tj nemaju hrabrosti da pobede probleme. ili su sebicni tj ostavljaju rodbinu da tuguju za njima. ili je ustvari hrabrosti dici ruku na sebe?
Nije sekta , vec hriscanska vjerska zajednica , koja je kao takva registrovana u Srbiji .То је нека секта
Nije sekta , vec hriscanska vjerska zajednica , koja je kao takva registrovana u Srbiji .
Razlikuju se po tome sto su fanaticniji , ali i dosljedniji od vecine hriscanskih zajednica .
Bukvalno se drze biblije , ne smatraju Isusa bozjim sinom , ne priznaju svece itd.