- Poruka
- 26.434
Imam već 30 i još živim sa roditeljima. Konačno sam skupio nešto novca a imam i privremeni posao i želim da počnem sam da živim
Kako početi,šta treba pripremiti,kolko para treba za pocetak etc. etc.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... drugo, adresu i broj telefona !!!Prvo reci koliko si skupio i koliko zaradjujes..opet to ne treba da radis zbog godina vec ako imas para za bacanje i ne planiras nista dugorocnije
Imam već 30 i još živim sa roditeljima. Konačno sam skupio nešto novca a imam i privremeni posao i želim da počnem sam da živimKako početi,šta treba pripremiti,kolko para treba za pocetak etc. etc.
Imam već 30 i još živim sa roditeljima. Konačno sam skupio nešto novca a imam i privremeni posao i želim da počnem sam da živimKako početi,šta treba pripremiti,kolko para treba za pocetak etc. etc.
Док се неко од 30 година пита колико му новца треба да се отисне у самосталан живот - није спреман за самосталан живот!
Нема даље приче.
Otkaci se covece...sta cekas vise,za pocetak mali stan po pristojnoj kiriji...vec su ti dali savete tog tipa i kako poceti...imas i nesto ustedjevine,pa to je to,kreni da budes svoj covek a ne mami tati pod skutom...Imam već 30 i još živim sa roditeljima. Konačno sam skupio nešto novca a imam i privremeni posao i želim da počnem sam da živimKako početi,šta treba pripremiti,kolko para treba za pocetak etc. etc.
Док се неко од 30 година пита колико му новца треба да се отисне у самосталан живот - није спреман за самосталан живот!
Нема даље приче.
Sta si uopste cekao do tridesete?![]()
Prvo nađi stan, najbolje negde na periferiji, jeftinije je sigurno. Plati unapred samo jedan mesec, ko zna da li će ti se dopasti. Veš nosi kod mame na pranje i peglanje, i naravno odlazi i dalje na ručak tamo. Za prvo vreme će ti biti dovoljno da vidiš kako možeš dalje. Moj sin je tako radio dve godine![]()
pa racunaj bar tri kirije sa racunima
u proseku to ti u bg dodje 300e (garnisera, struja, infostan, telefon, kablovska, net)
uzmi naravno namesten stan
i prenesi samo nuzne stvari
i naravno gledaj da odtrzavs neki stek odnosno ustalis taj posao
i što manje se oslanjaj na svoje
naravno računaj i hranu i dnevne potrepštine
pa vidi dal ti se isplati
ne zaboravi sanitar, četku za wc, usisivač, metlicu, đubrovnik
nadam se da si naviknut na pekare, fast food, supu iz kesice, carnex gotova jela
i samoću ponekad
mašina i sušilo na rasklapanje isto
i pegla
To nije samostalan život i iseljenje, to je dislociranje dečje sobe na drugu adresu.