Samostalna Republika Srpska

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ljudi sta serete pa dalmatinci i to bobra vecina zeli vezavisnu dalmaciju mislim bez nase dalmacije srpske.ima svuda izdajica pa naravno i kod dalmatinaca mislim na narod da se neko ne zabuni .pa sad i srbi ih imaju i to kodza pa po nekoj istoriji nemogu tacno da se setim imena istoricara hrvatu su postojali kao pleme koje je doslo sa slovenima na balkan ali su oni do 16 veka naseljavali prostor samo oko Zagreba i Slovenskih brda na severu pa su pokatoliceni srbi bili odbaceni od strane srpske pravoslavne crkve i postali vece ustase od samih hrvata mozda iz osvete .a o dobrovoljnom ulasku u sastav austro ugrarske ne zelim da komentarisem .ulazak u propast ako si u pravu onda je onj lik bio u pravu pravi ste neandertalci .to bi bilo odprilike kao da smo mi dobrovoljno usli u sastav turaka (osmana )ne sa bugarima taman posla.a bugari koji su poreklom turci i srbi tek treba da se prodiskultuje .dosta od mene hehe

Na rec Hrvat to je samo sinonim pa u sadasnjoj samozvanoj republici hrvatskoj ima svega Ilira Dalmatinaca Srba Tatara Rusina ali najmanje ima Hrvata svi se pretstavljaju kao Hrvati ili zato sto sui obmanjeni il zato sto su uplaseni ili (u najvecem slucaju zato sto neznaju nista.

pa sinovac to je bolna tema katolici zapadno od zagreba su izdaice a sto se tice kosova tu se vudi kolikol si primitivan i glup na kosovu nema izdaica .a neznam ni jednog od njih pa sam pitao tebe jer si ti izdajica svog naroda kako je to ja sam rodoljub i nemogu to da skontam ali ti mi mozes objasniti ima li to svojih drazi (ima sigurno i ja nekad teram inat i to mi je lepo dali je to isto ili ...)mozda sam ja zaostaoz:lol:z:lol:z:lol:nepratim modu .a da to je moda odavno .izmodelo je osim kod onih sto to samo odrzavaju.

pa sinovac to je bolna tema katolici zapadno od zagreba su izdaice a sto se tice kosova tu se vudi kolikol si primitivan i glup na kosovu nema izdaica .a neznam ni jednog od njih pa sam pitao tebe jer si ti izdajica svog naroda kako je to ja sam rodoljub i nemogu to da skontam ali ti mi mozes objasniti ima li to svojih drazi (ima sigurno i ja nekad teram inat i to mi je lepo dali je to isto ili ...)mozda sam ja zaostaoz:lol:z:lol:z:lol:nepratim modu .a da to je moda odavno .izmodelo je osim kod onih sto to samo odrzavaju.

z:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back