samopouzdanje

Mast masti krvne sudove i dovodi do zakrcenja arterija. To znaju kako doktori tako i sira javnost. Ako ti jedina pravis opoziciju onda si satelit.

Ja sam dinamit....volim da razbijam iluzije. Satelit samo onom ko voli da se druzi sa mnom. A ti si ozbiljan. Sto bas nije pozeljna osobina. Moze da ubije. Kao i mast na pogresnom mestu.

Ja sam dinamit....volim da razbijam iluzije. Satelit samo onom ko voli da se druzi sa mnom. A ti si ozbiljan. Sto bas nije pozeljna osobina. Moze da ubije. Kao i mast na pogresnom mestu.

Kada bi bila svesna koliko ljudi dnevno ume od infarkta izazvanim zakrcenjem sudova a za koje tvrdis na javnom forumu da je pozeljno, to je devojko daleko od razbijanja iluzija.

Bolje ti malo razmisli o svemu. Gde se nalazis, sta zelis od zivota itd......... mozda i da posetis nekog psihologa. Sto da ne, nije sramota.

Ako bi neko poslusao tek tako neciji savet a da ne proveri, onda mu treba zabraniti zivot. A nekima i pristup na forum. Sebe ubrajam u rizicne. A i tebe :).
Evo ja tu na psihologiji...rekoh mozda to moze da me izvuce od sigurne smrti duse. Kako ide, ovo mesto bas i nije zdravo. Ubica dobrog raspolozenja velik broj.
Nighty night.

morbidan avatar

- - - - - - - - - -

то је у ствари веома лако. Све зависи од психотерапеута. Ако је прави, онда ту нема да фали!
Причам из искуства. Решавао сам/помагао теже случајеве, и резултат је био 100%. Увек!

poremecaj licnosti se jako tesko leci ako se uopste i leci

ne moras se sloziti ali tako je

mentalna bolest je isto sto i duhovna
isto je i iz psiholoskog i verskog ugla

Psiholoska bolest je deo duhovne, ali samo deo. Da su te nesto naucili znala bi razliku psiholoske, mentalne i duhovne ravni. Postoje ugibanja ali psiholosko i duhovno ne moze biti isto. Osim naravno za bolesne, covek kad je bolestan sve mu je isto.

eljn.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
znam
sta fali sto ti umes da pomognes ako taj neko nece da mu se pomogne
zbog ponosa ljudi odbijaju da se menjaju

хехе...па управо о томе и причам. Ја знам како да помогнем људима да се отарасе поноса.
И теби могу да помогнем. (превише си понсна на своје мишљење). Гарантујем успех!

- - - - - - - - - -

znala bi razliku psiholoske, mentalne i duhovne ravni.

Био бих веома азахвалан ако би објаснила овде разлику имеђу ово троје.

znam
sta fali sto ti umes da pomognes ako taj neko nece da mu se pomogne
to je i poremecaj licnosti cesto

Није то дефиниција нити објашњење поремећаја. О болести ниси ништа ни нагласила. С тобом сам овде завршио...док не почнеш да размишљаш пре него нешто зпишеш.

Ja nisam ona nego on. Sa tim avatarom zenskog oka nasminkanog kreonom trebao bi malo da uocavas ko je ko ako se obracas direktno korisnicima i u skladu sa tim adekvatno pitas.
Ovako, sa tvoje strane nazivati osobu muskog pola zenskim je klasicna provokacija. Necemo analizirati zbog cega vredjas heteroseksualne, jasno je.

Ja nisam ona nego on. Ovako, sa tvoje strane nazivati osobu muskog pola zenskim je klasicna provokacija. Necemo analizirati zbog cega vredjas heteroseksualne, jasno je.

Што ти, море, ти мушко, не објасниш разлику између оно троје (razliku psiholoske, mentalne i duhovne ravni.) што тврдиш да су различити?
Нисам те намерно назвао женом. Грешка, извињавам се.

Да ли ико други може да објасни разлику између оно троје? Хвала.

Poslednja izmena:
хехе...па управо о томе и причам. Ја знам како да помогнем људима да се отарасе поноса.
И теби могу да помогнем. (превише си понсна на своје мишљење). Гарантујем успех!

- - - - - - - - - -

Prvo se otarasi svog ponosa :lol:

ako mozes

a drugima da pomognes u tome ne mozes

sam covek moze pomoci sebi u tome

Meni ne treba pomoc svesna sam sebe :)

- - - - - - - - - -

Није то дефиниција нити објашњење поремећаја. О болести ниси ништа ни нагласила. С тобом сам овде завршио...док не почнеш да размишљаш пре него нешто зпишеш.

Nisam ni dala definiciju valjda vidis

sto bi pisala o bolesti nije to tema

ja sam sa tobom zavrsila

Back