SAMOPOUZDANJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mis'im dooobro...ne mora da bude prava def., moze da bude i vasa izmisljena..

Samopouzdanje je kad se sAm (ebem li ga zaboravila sam te akcente, ai nikad ih nisam bas nesto znala..) pouzdavas...dakle kad nemas drustvo.. :lol:

Al se ova poverljiva upinje i rukama i nogama da svi misle kako ona hoce da misle.... pa videla da joj ne ide pa probala metodu ulizivanja... pa nija nasla neki odjek... pa onda metodu podmicivanja(bicu ti drugarica i kupicu ti tiramisu ali ti moras da mislis i radis onako kako ti ja kazem)... i na kraju cak i ponude same sebe... :lol:
Ja necu nametati nikom misljenje.. nek svako sam izvuce zakljucak iz ove teme... ali slucaj je ozbiljan...

Al se ova poverljiva upinje i rukama i nogama da svi misle kako ona hoce da misle.... pa videla da joj ne ide pa probala metodu ulizivanja... pa nija nasla neki odjek... pa onda metodu podmicivanja(bicu ti drugarica i kupicu ti tiramisu ali ti moras da mislis i radis onako kako ti ja kazem)... i na kraju cak i ponude same sebe... :lol:
Ja necu nametati nikom misljenje.. nek svako sam izvuce zakljucak iz ove teme... ali slucaj je ozbiljan...

čak štaviše, kolega, slučaj je za ozbiljno razmatranje... :mrgreen:

E pa draga pogresno si shvatila..
I ne znam cemu ta zloba..

nisam ti ja draga, i ja da sam zlobna, odmah bih ti rekla: "mrzim tipove koje glume da su nevinašca sa manjkom samopouzdanja, a pate od toga da su glavne ribe koje uvijek ispadnu najpametnije, najbolje, najljepše, (iako je to nemoguće) i troše vrijeme razmišljajući kako da napokoste ljudima oko sebe, pa još traže i savjet za to kako da se riješe "onih sa samopouzdanjem"...cinična si i iskompleksirana, to znaš i to koristiš kao jedini adut za razgovor..."
:mrgreen: to bih ti rekla da sam zlobna, ali nisam, šta ću kad sam tako fiiina...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back