- Poruka
- 21.131
Super je kad te boli k...c, ali ako ti je do nekog stvarno stalo, onda ti nije svejedno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedino se njim dolazi do ciljaKoliko imate samopouzdanja u musko-zenskim odnosima?
Sa koliko respekta ulazite u neki odnos? Da li ste skloni da uzdignete previse nekog prosecnog a da sebe unizite kada vam se neko svidja?
Koji su to mehanizmi psihe koji se aktiviraju onog momenta kada nam je do nekoga previse stalo?
Kakva ste iskustva imali u vezama (brakovima)? Da li su ljudi skloni da nesvesno ili svesno urusavaju tudje samopouzdanje onda kada se sami osecaju ugrozeno ili nedovoljno dobro pored partnera?
I sve drugo sto imate da dodate na temu samopouzdanja u musko-zenskim odnosima...pisite![]()
jedino se njim dolazi do cilja
sa sve manje retko ko je vredan
kad mi je stalo to je kontraproduktivno odbija zene
jesu da nahrane sebi ego
cmok za tebe
samopouzdanje je nesto samo moje, nema veye sa muskarcima.
ranjivost, kad ti je do nekog stalo, je drugo..ono kad osecas da neko moze da te povredi samim svojim prisustvom/odsustvom.
najlagodnije je kad te boli kuwac.![]()
musko zenski odnosi podrazumijevaju da se ogolis, da pokazes sta mislis, osjecas. komunikacija je tu kljuc, otudje se ljudi pa ne razgovaraju, izgube se, izgubi se nit koja ih povezuje.
ta nit nije cetvorozilni energetski kabl nego je tanka, podlozna raznim uticajima, mora da se pazi da ne pukne.
Koliko imate samopouzdanja u musko-zenskim odnosima?
Sa koliko respekta ulazite u neki odnos? Da li ste skloni da uzdignete previse nekog prosecnog a da sebe unizite kada vam se neko svidja?
Koji su to mehanizmi psihe koji se aktiviraju onog momenta kada nam je do nekoga previse stalo?
Kakva ste iskustva imali u vezama (brakovima)? Da li su ljudi skloni da nesvesno ili svesno urusavaju tudje samopouzdanje onda kada se sami osecaju ugrozeno ili nedovoljno dobro pored partnera?
I sve drugo sto imate da dodate na temu samopouzdanja u musko-zenskim odnosima...pisite![]()
neam samopouzdanja, nesiguran samKoliko imate samopouzdanja u musko-zenskim odnosima?
kljuc za najvece frustracije nesigurnosti kod muskaracaKoliko imate samopouzdanja u musko-zenskim odnosima?
ja sam u vezi u principu veoma otvorena osoba jer nemam strpljenja za zayebavanje i igre, i sad ako osoba reaguje isto kao i ja meni je to bitan uslov da samopouzdanje (ne generalno vec u toj konkretnoj vezi, mada nezadovoljstvo u vezi definitivno utice na moj generalni nivo zadovoljstva u zivotu) bude stabilno i da ja budem zadovoljna. a kad sam ja zadovoljna ucinicu sve sto mogu da i druga osoba bude zadovoljna, to je dvosmerni proces gde ja dajem ti vracas i obrnuto, i po meni je to i normalno, zajednica mora da funkcionise izmedju dvoje ljudi a ne da bude jednosmerna. e sad u situaciji kada je veza takva da druga osoba ne reaguje odgovarajuce na moje emocije, akcije, trud sta god vec tu i ja gubim na samopouzdanju, opet u toj konkretnoj vezi, a kad gubim na samopouzdanju neko duze vreme to je siguran put do propasti jer se onda samo jednog dana probudim i odlucim da mi je bilo dosta i nema nazad. verovatno vecina nas na pocetku veze idealizuje ovog drugog, ali sa vremenom to sve dodje na svoje, sta vise ja sam kroz neke veze naucila samu sebe da cenim vise jer sam shvatila kako imam neke osobine koje su vrlo bitne u funkciji pokretanja i negovanja veze. kad se poklopis sa nekim sa kim mozes da gradis zivot u sinergiji onoga sto vi u svojoj biti jeste, samopouzdanje ce svima biti tamo gde treba da bude...ako se ne poklopite, jedan vezu,ljubav, sta god vec gurati nece.Koliko imate samopouzdanja u musko-zenskim odnosima?
ja sam u vezi u principu veoma otvorena osoba jer nemam strpljenja za zayebavanje i igre, i sad ako osoba reaguje isto kao i ja meni je to bitan uslov da samopouzdanje (ne generalno vec u toj konkretnoj vezi, mada nezadovoljstvo u vezi definitivno utice na moj generalni nivo zadovoljstva u zivotu) bude stabilno i da ja budem zadovoljna. a kad sam ja zadovoljna ucinicu sve sto mogu da i druga osoba bude zadovoljna, to je dvosmerni proces gde ja dajem ti vracas i obrnuto, i po meni je to i normalno, zajednica mora da funkcionise izmedju dvoje ljudi a ne da bude jednosmerna. e sad u situaciji kada je veza takva da druga osoba ne reaguje odgovarajuce na moje emocije, akcije, trud sta god vec tu i ja gubim na samopouzdanju, opet u toj konkretnoj vezi, a kad gubim na samopouzdanju neko duze vreme to je siguran put do propasti jer se onda samo jednog dana probudim i odlucim da mi je bilo dosta i nema nazad. verovatno vecina nas na pocetku veze idealizuje ovog drugog, ali sa vremenom to sve dodje na svoje, sta vise ja sam kroz neke veze naucila samu sebe da cenim vise jer sam shvatila kako imam neke osobine koje su vrlo bitne u funkciji pokretanja i negovanja veze. kad se poklopis sa nekim sa kim mozes da gradis zivot u sinergiji onoga sto vi u svojoj biti jeste, samopouzdanje ce svima biti tamo gde treba da bude...ako se ne poklopite, jedan vezu,ljubav, sta god vec gurati nece.
tako je.ja sam u vezi u principu veoma otvorena osoba jer nemam strpljenja za zayebavanje i igre, i sad ako osoba reaguje isto kao i ja meni je to bitan uslov da samopouzdanje (ne generalno vec u toj konkretnoj vezi, mada nezadovoljstvo u vezi definitivno utice na moj generalni nivo zadovoljstva u zivotu) bude stabilno i da ja budem zadovoljna. a kad sam ja zadovoljna ucinicu sve sto mogu da i druga osoba bude zadovoljna, to je dvosmerni proces gde ja dajem ti vracas i obrnuto, i po meni je to i normalno, zajednica mora da funkcionise izmedju dvoje ljudi a ne da bude jednosmerna. e sad u situaciji kada je veza takva da druga osoba ne reaguje odgovarajuce na moje emocije, akcije, trud sta god vec tu i ja gubim na samopouzdanju, opet u toj konkretnoj vezi, a kad gubim na samopouzdanju neko duze vreme to je siguran put do propasti jer se onda samo jednog dana probudim i odlucim da mi je bilo dosta i nema nazad. verovatno vecina nas na pocetku veze idealizuje ovog drugog, ali sa vremenom to sve dodje na svoje, sta vise ja sam kroz neke veze naucila samu sebe da cenim vise jer sam shvatila kako imam neke osobine koje su vrlo bitne u funkciji pokretanja i negovanja veze. kad se poklopis sa nekim sa kim mozes da gradis zivot u sinergiji onoga sto vi u svojoj biti jeste, samopouzdanje ce svima biti tamo gde treba da bude...ako se ne poklopite, jedan vezu,ljubav, sta god vec gurati nece.
Uh, samopouzdanje mi je slaba tacka u bilo kom odnosu, planu, poslu...navikla sam da zivim bez njega cak pocinjem da verujem da je to deo nekog sarma, ako imam neki, bilo kakav sarm onda je to ta neka nesigurnost i drhtavica koju nosim sa sobom...
Koliko znam ne urusavam tudje ali sam cula da nesvesno to radim...mada sam uverena da to rade sami sebi jer je to jedan te isti tip muskaraca...
Da li precujenjujem muskarce...ne bas...da li sebe unizavam, ne verujem...misljenja sam da sam mnogo prosecna i moram mnogo da radim ako hocu da postignem bilo sta a mahom zavrsim u vezi sa muskarcima koji su uvereni da su sve osim prosecni i stvarno ne znam kako im urusavam samopouzdanje![]()
krenula si sa ah nikakva sam
a zavrsila sa ah trofej sam kad me zele sve same alfe