smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Nije mi nuzno vezano za izgled. Iako zna da da dodatni stimulans naravno.
Raste mi kad odolim iskusenju, otisnem se u nepoznato...uopste kad izadjem iz zone komfora.
svemu mogu da odolim ,osim iskusenju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi nuzno vezano za izgled. Iako zna da da dodatni stimulans naravno.
Raste mi kad odolim iskusenju, otisnem se u nepoznato...uopste kad izadjem iz zone komfora.
Nakon više divnih odgovora na čičkinu temu ne preostaje mi ništa drugo nego da izmislim vruću vodu jer o samopouzdanju je sasvim dovoljno ovo o čemu su pisale dive smokva cana bogi i em
šta mi sad drugo preostaje nego da pitam za zdravlje ruške jakić
mogla bih samo da dodam da svaki živ čovek nikada nema u sebi isti nivo samopouzdanja i da taj nivo varira ne samo u odnosu na godine, iskustvo i zrelost već ima i ona dnevna variranja u zavisnosti od mnogo faktora i upliva. nekad naprosto samopouzdanje koje ste gradili brižljivo danima može da vam neko sroza jednim potezom samo zato što je previše njegove zle energije uplivalo u vaš sistem i niste ni svesni da ste se nakon susreta pretvorili u prigušeno svetlo i da jedino mislite o tome u koji pesak možete da zabodete nos kao nojevi, bar dok vas ne prođe akutna faza![]()
Koliko su povezani samopouzdanje i izgled?
Da li vam opada samopouzdanje ako ne izgledate onako kako biste voleli/zeleli ili izgled nema ama bas nikakve veze sa tim?
Da li smatrate da samopouzdanje raste sa okolnostima, uslovima, godinama?
Npr. ako se udas bogato onda mislis da si lep?nimalo
to je samo povratna reakcija na afekcije drugih
neshto kao uslovni refleks
Npr. ako se udas bogato onda mislis da si lep?![]()
Kada bi svako bio svestan svojih vrednosti više nego mana imali bismo društvo u kome bi svako našao neko svoje mesto
E sad sto bi svi da budu najbolje ribe najveći smekeri najpametniji i naj naj u svemu umesto da budu srećni s onim što jesu to je druga prica
Važan faktor je partner i porodica
Pored prave podrške uvek ćete se osećati vrednima zato je to u kući vrlo bitno
Da li vam opada samopouzdanje ako ne izgledate onako kako biste voleli/zeleli ili izgled nema ama bas nikakve veze sa tim?
Da li smatrate da samopouzdanje raste sa okolnostima, uslovima, godinama?