Samopouzdanje i izgled

Nakon više divnih odgovora na čičkinu temu ne preostaje mi ništa drugo nego da izmislim vruću vodu jer o samopouzdanju je sasvim dovoljno ovo o čemu su pisale dive smokva cana bogi i em
šta mi sad drugo preostaje nego da pitam za zdravlje ruške jakić:lol:

mogla bih samo da dodam da svaki živ čovek nikada nema u sebi isti nivo samopouzdanja i da taj nivo varira ne samo u odnosu na godine, iskustvo i zrelost već ima i ona dnevna variranja u zavisnosti od mnogo faktora i upliva. nekad naprosto samopouzdanje koje ste gradili brižljivo danima može da vam neko sroza jednim potezom samo zato što je previše njegove zle energije uplivalo u vaš sistem i niste ni svesni da ste se nakon susreta pretvorili u prigušeno svetlo i da jedino mislite o tome u koji pesak možete da zabodete nos kao nojevi, bar dok vas ne prođe akutna faza :lol:

Zatvoriti temu posle ovoga :)
Samopouzdanje je precenjeno. Nema osobe koja ima imalo pameti a da se ne oseti nesigurno ili nedoraslo nekom zadatku s vremena na vreme, nezavisno od realnih kvaliteta, iskustva ili godina. Uglavnom sam presigurne u sebe, sretala medju ljudima ne tako zavidne inteligencije. Vecina ljudi ima oscilacije cak je i fenomen da su uglavnom kvalitetniji ljudi nesigurniji jer smatraju pogresno da ostali imaju kvalitete kao i oni pa su skloni svoj kvalitet da potcene.

Koliko su povezani samopouzdanje i izgled?

Da li vam opada samopouzdanje ako ne izgledate onako kako biste voleli/zeleli ili izgled nema ama bas nikakve veze sa tim?

Da li smatrate da samopouzdanje raste sa okolnostima, uslovima, godinama?

Nažalost, samopouzdanje i izgled su danas previše povezani zbog pomerenog sustava vrednosti. To je ustvari umetno samopouzdanje. Svima nam je važnije kako mi ili neko drugi izgledamo, kako smo obučeni, obuveni, namazani, namirisani. Takvo samopouzdanje spere jedna jača kiša. :mrgreen:
Pravo samopouzdanje je kad veruješ u sebe jer znaš ko si, šta si i koliko vrediš. Takvima ne može niko ništa. ;)

Screenshot_2017-12-18-04-50-24-1.png

Zavisi na čemu se temelji
Zadovoljstvo sobom treba tražiti u svojim delima i svom ophodjenju i stilu života ako je moguće
Fizički izgled je nekim ljudima povezan nekima nije sa samopoudanjem
Definitivno pomaže da se dobro osećaš u svojoj koži ali nije presudno
Meni se ne temelji toliko na izgledu koliko na nečemu drugom al to je samo moja stvar i zavisi od mnogih životnih okolnosti i mnogo iskustva

Kada bi svako bio svestan svojih vrednosti više nego mana imali bismo društvo u kome bi svako našao neko svoje mesto
E sad sto bi svi da budu najbolje ribe najveći smekeri najpametniji i naj naj u svemu umesto da budu srećni s onim što jesu to je druga prica
Važan faktor je partner i porodica
Pored prave podrške uvek ćete se osećati vrednima zato je to u kući vrlo bitno

Samopouzdanje raste kada postanes neko i svestan si toga, kada nesto napravis i stvoris, kada si zadovoljan sobom i svojim zivotom. A kada si zadovoljan onda i zračis pozitivno pa se to i na lepotu odrazava. E sad, kad si uspesan,lep i zadovoljan to ti se ne prasta i ume da oteza zivot a za to je opet potrebno samopouzdanje...z:)

Kada bi svako bio svestan svojih vrednosti više nego mana imali bismo društvo u kome bi svako našao neko svoje mesto
E sad sto bi svi da budu najbolje ribe najveći smekeri najpametniji i naj naj u svemu umesto da budu srećni s onim što jesu to je druga prica
Važan faktor je partner i porodica
Pored prave podrške uvek ćete se osećati vrednima zato je to u kući vrlo bitno

niko nema nikakvu vrednost

Pokrivajte svoje fizičke nedostatke i varajte okolinu
Ima tu jedna sličnost sa propalitetima od zavisnih kockara
ŠTA OČI VIDE
ONI VIDE DOBITAK VI VIDITE DOBITAK,

u idejama doduše

ništa niste bolje od patološkog kockara jer sa šminkom dižete kvotu na SVOJU bulju
dajte REALNU kvotu
ako smete
:lol:

propalitetkinje

Back