Samopouzdanje i izgled

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Koliko su povezani samopouzdanje i izgled?

Da li vam opada samopouzdanje ako ne izgledate onako kako biste voleli/zeleli ili izgled nema ama bas nikakve veze sa tim?

Da li smatrate da samopouzdanje raste sa okolnostima, uslovima, godinama?

ona ce govoriti sve suprotno da bi me druge izbegavale

Pojma nemas...ni jedna zena nece muskarca kojeg i druge zene ne primecuju. To sto nece (dobrovoljno) da ga podele naokolo, je druga prica.
I kad vec Cicak pita o samopouzdanju, dobar deo licnog samopouzdanja potkrepljuje i partner.

- - - - - - - - - -

Nije bitno sta ona govori,bitno je sta njene oci govore dok te gleda

- - - - - - - - - -

Oce biti neka nagrada za danijela stil fazon:mrgreen:

Bas se pitam sta ti je. :lol:

Pojma nemas...ni jedna zena nece muskarca kojeg i druge zene ne primecuju. To sto nece (dobrovoljno) da ga podele naokolo, je druga prica.
I kad vec Cicak pita o samopouzdanju, dobar deo licnog samopouzdanja potkrepljuje i partner.

meni je to prva prica
sta svima da izgledam dobro a samo nju da opsluzujem
izgledam sebi dobro tj.zadovoljan sam sobom a ni ne pogledam se u ogledalo how about that

meni je to prva prica
sta svima da izgledam dobro a samo nju da opsluzujem
izgledam sebi dobro tj.zadovoljan sam sobom a ni ne pogledam se u ogledalo how about that

Moj komentar se odnosio na to da sigurno nece da ti "govori suprotno da bi te druge izbegavale". O "opsluzivanju" na veliko, nije bilo reci. :lol:

- - - - - - - - - -

Nije mi dobro,nesto sam se pomamila :lol:

Kaze se - raznezila. :zag:

(ako neko kaze raspekmezila, gadjacu ga pekmezom. :lol:)

Da li vam opada samopouzdanje ako ne izgledate onako kako biste voleli/zeleli ili izgled nema ama bas nikakve veze sa tim?

itekako su povezani
ako si nezadovoljan izgledom onda ces tako i da zracis, ko pokisli puzic
a to zadovoljstvo dolazi sredjivanjem izgleda a i sa godinama

Moj komentar se odnosio na to da sigurno nece da ti "govori suprotno da bi te druge izbegavale". O "opsluzivanju" na veliko, nije bilo reci. :lol:

- - - - - - - - - -

Kaze se - raznezila. :zag:

(ako neko kaze raspekmezila, gadjacu ga pekmezom. :lol:)
Kod nas se svaku noc kad legnemo bobi pomami,a zmu dobija nervni slom od njega.mi legnemo,a on krece da nam lopticu ugurava u usta,skace nam po stomacima,cvili,podvlaci se pod cebe,pocne da kopa po carsafu
E isto tako ja sinoc,a uz to izbacujem i fraze samopomoci sa fejsa :rumenka:
Ja sam se danas ošišao i ceo dan razmišljam na koju životinju ličim. Malopre sam konačno skontao da sam isti tapir. Pucam od samopouzdanja.

Obozavam tapire:super: baci sliku

Ni ne treba.ogledaj se u ocima voljene zene.tako raste samopouzdanje
Meni je to pateticno... Postoje mnogi razlozi zasto je rast samopouzdanja na takav nacin poguban.
Ispada da zavisis od toga voli li te neko ili ne?
Sta je sa onima koji se ne ogledaju u necijim ocima vec su zadovoljni onim sto vide u ogledalu ...

Da li se samopouzdanje reflektuje na elspresiju licnosti bez obzira na fizicki izgled?

Ono kad vam kazu "Zracis!"

- - - - - - - - - -

Bas se pitam sta ti je. :lol:

Potkrepljuju osobe iz nase blizine, sa kojima komuniciramo, ne mora biti partner.
Ali ono nase unutrasnje samopouzdanje gradimo sami, korak po korak, sazrevamjem i godinama

rast samopuzdanja sa izgledom je fejk naravno,godinama i iskustvom moze

Pa dobro,kad bi i u ovim godinama imala bubuljice,bila debela i nosila iscrtane kineske tanke obrve i plasticne platforme sa mini suknjom na krivim nogala dzaba mi godine i iskustvo
Sa dodinama i iskustvom sto se tice izgleda naucis da je manje vise,naucis sta odgovara tvom obliku tela pa steknes neku sigurnost

Sa godinama može da raste i da opada, zavisi na čemu se temelji.
Ukoliko je izvor samopouzdanja bio najviše fizički izgled i reakcije okoline na isti, onda će prolaskom vremena sigurno da opada. Zato neki u starosti, vole da često pričaju kako su bili lepi u mladosti.

Cicak,moje iskustvo je cista patetika.kad god bi se zaljubila svi bi rekli da zracim ,da mi se oci sijaju,da blistam
Za one koje su godinama bez ljubavi,pogotovu da one ne osecaju nista zaista mislim da im se vidi u izgledu.meni izgledaju kao ugasene lampe

- - - - - - - - - -

Sa godinama može da raste i da opada, zavisi na čemu se temelji.
Ukoliko je izvor samopouzdanja bio najviše fizički izgled i reakcije okoline na isti, onda će prolaskom vremena sigurno da opada.

E da,ovo je tacno! Moja rodjena tetka je zivi primer.2 zatezanja lica,i plakanje jer je shvatila da stari.a ima 74 god

Pa dobro,kad bi i u ovim godinama imala bubuljice,bila debela i nosila iscrtane kineske tanke obrve i plasticne platforme sa mini suknjom na krivim nogala dzaba mi godine i iskustvo
Sa dodinama i iskustvom sto se tice izgleda naucis da je manje vise,naucis sta odgovara tvom obliku tela pa steknes neku sigurnost

Pa ja necu izgubiti samopouzdanje ako se popenjem na plasticne platforme jer me zabole sta ko misli o tome,a svakom nezrelom je bitno sta drugi kaze i kako ga vide,seljacka posla sta ce kaze komsiluk

Back