Sa ove distance ponekad mi je zao sto nisam tukla po sudovima ali sam svesna da bi to samo bio moj los odliv energije u to vreme mnogo potrebnije za odrzavanje glave iznad vode .
Deci smo potrebni smireni , ciste glave bez hranjenja zla u glavi . Ko ne shvata da deca jedu , piju , oblace se , imaju razne aktivnosti , druze se sa drugom decom idu na exkurzije ... i da te pare samo malo poboljsavaju standard i omogucavaju im da zive normalnije ... nikad i nije imao nista u glavi .
Na kraju krajeva ... zato su i postali bivsi

Srecom , ja sam mogla finansijski da funkcionisem ... rec losa nikad nije izasla iz mojih usta za bivseg ... a sve je doslo na svoje mnogo kasnije .
Poenta je da nisu oba roditelja preduslov za srecan zivot deteta jer ako su okruzeni ljubavlju i paznjom drugih mogu se razviti u stabilne i jake licnosti .
Kako ocevi tako i majke koje su izgubile starateljstvo se mogu naterati da placaju , sudski ... ako vec nemaju grama mozga da je to za njihovu decu . I ocevi se udruzuju , bar oni koji zaista zele da im deca zive pored njih ... i bore za svoja prava .
Na osnovu onih koje znam ... priznajem da je to bio bolji izbor nego da su pripala majkama