Samohipnoza

Bodulica

Primećen član
Poruka
607
Evo pokušavam da se liberam cigara I sad studiram samohipnozu. Nakon dva minuta djavo sa ramena kaže:” eto biznis ideje,hipnotiši pušače, naplaćuj $50 po osobi a garancije za ovo ionako nema.”
Al ajde da vas ne zamaram lutanjem misli jer će se i vama zavrtiti u glavi.

Zanima me imate li dobar primjer hipnoze koji mogu primjeniti na sebi da bacim ovo smeće.
Nešto da ponavljam sebi kad dođje kriza.
Bilo bi dobro ako neko ima lično iskustvo i kako sve to radi.

Nešto malo konkretnije da pogura snagu volje.

Hvala 🥰

Evo pokušavam da se liberam cigara I sad studiram samohipnozu. Nakon dva minuta djavo sa ramena kaže:” eto biznis ideje,hipnotiši pušače, naplaćuj $50 po osobi a garancije za ovo ionako nema.”

Zanima me imate li dobar primjer hipnoze koji mogu primjeniti na sebi da bacim ovo smeće.

Hvala 🥰

Samohipnoza je dobra tehnika ali je nikada nisam primenjivala.

Nadam se da će se javiti neko ko je uspeo da ostavi cigarete uz pomoć te tehnike- terapije.

Jedan od tekstova o samohipnozi.

https://vashipnoterapeut.com/samohipnoza/

Samohipnoza je dobra tehnika ali je nikada nisam primenjivala.

Nadam se da će se javiti neko ko je uspeo da ostavi cigarete uz pomoć te tehnike- terapije.

Jedan od tekstova o samohipnozi.

https://vashipnoterapeut.com/samohipnoza/
Pokušavo sam ja pomoću nekih tehnika samohipnoze , a sve u cilju da probam da udejem u auto-regresiju !
Bio sam na seansama regresije kod jako stručnih osoba još dok je to ovde bilo zabranjeno i tretirano kao nelegalno i opasno za ljude kraj 80.ih
Toliko sam bio znateželjan da saznam i da idem do kraja , ali ne može se sam
Postoje blokade izmedju svesti i podsvesti koje te blokiraju da sam predješ granicu . I opasno je možeš ostati zaglavljen u medju-vremenu i medju-prostoru
Uglavnom sam saznao podosta detalja šta me zanimalo , ali ono što sam saznao iz tog saznanja i što me vuklo da idem dalje nisam mu mogao prići
Posle par stresnih sitacija , uplašio sam se i odustao od svega
Nema smisla u ovome vremenu i životu tražiti smisao , početak i karaj .
Bitak i nebitak
Ne da se , ograničen si vremenom postojanja , a predhodna iskustva se pothranjuju duboko u potsvest i u nekom kolektivnom kosmičkom umu !
Prodor potsvesti u svest je u medicini okarakterisana kao šizofrenija
Ako se terapeutski dovede do spoznaje to je regresija
Sad je poplava lažnih psihologa koji se bave regresijom i hipnozom
Treba se čuvati takvih ! I ne žuriti . život ima svoje tokove
Ipak ćeš na kraju sve saznati !?

Pokušavo sam ja pomoću nekih tehnika samohipnoze , a sve u cilju da probam da udejem u auto-regresiju !
Bio sam na seansama regresije kod jako stručnih osoba još dok je to ovde bilo zabranjeno i tretirano kao nelegalno i opasno za ljude kraj 80.ih
Toliko sam bio znateželjan da saznam i da idem do kraja , ali ne može se sam
Postoje blokade izmedju svesti i podsvesti koje te blokiraju da sam predješ granicu . I opasno je možeš ostati zaglavljen u medju-vremenu i medju-prostoru
Uglavnom sam saznao podosta detalja šta me zanimalo , ali ono što sam saznao iz tog saznanja i što me vuklo da idem dalje nisam mu mogao prići
Posle par stresnih sitacija , uplašio sam se i odustao od svega
Nema smisla u ovome vremenu i životu tražiti smisao , početak i karaj .
Bitak i nebitak
Ne da se , ograničen si vremenom postojanja , a predhodna iskustva se pothranjuju duboko u potsvest i u nekom kolektivnom kosmičkom umu !
Prodor potsvesti u svest je u medicini okarakterisana kao šizofrenija
Ako se terapeutski dovede do spoznaje to je regresija
Sad je poplava lažnih psihologa koji se bave regresijom i hipnozom
Treba se čuvati takvih ! I ne žuriti . život ima svoje tokove
Ipak ćeš na kraju sve saznati !?

Baš sam čitala u ovom članku što je djevojka ovdje postavila i zanimljivo je to o svijesti i podsvjesti. Znači, može biti opasno..a i nije mudro zamjeniti cigare šizofrenijom 😅

Zakazala sam danas kod psihijatra da vidim imaju li kakve magične pilulice pa ću da vam javim.

Problem je taj dopamin uz kaficu koji ne znam kako nadoknaditi ili zamjeniti…snaga karaktera čista nula.

Zakazala sam danas kod psihijatra da vidim imaju li kakve magične pilulice
Ima !!! Obidjite odeljenje grudne hirurgije :mrgreen:
Ja ostavi momentalno tako cigarete posle 30 godina
Jedino se ne odričem bromazepama , bensedina i sitnih zadovoljstva
Što ću kad mi dobro ! i jeftinije od drugih opijata :mrgreen:

"Samo ludi i usamljeni mogu sebi priuštiti da budu samo svoji .
Zato što usamljeni ljudi ne moraju nikome da udovoljavaju , a ludacima nije važno šta iko misle o njima i ne bave se samim sobom ":rtfm::deda2::D

Hvala 🥰
Zanimljiva ideja i logicna...
Ako neko prestane da pusi tebi placa 50 ako ti popusi , ti placas 50....
Tokovi novca i usluga vidljivi...

Poslednja izmena:
Da si klinac pa da ti kazem, od pusenja se staje sa rastom....
Sta ovako da ti kaze covek, petina zena voli kiselkast pusacki ukus...
Da ti kaze da predjes na vajp, mnogi su presli , manje zabrana, a isto dime ko i pre...

Krećem sa planom C.
Alen Kar audio knjiga na YouTube. I to je neka vrsta prodiranja u podsvjest pa će gi probamo.

Bile mi prijateljice. Pokušala sam da hipnotišem ovu jednu ali u neko doba udje rakun Rale, nasta pometnja, počele da vrište..teški fijasko.
Ništa od mog biznisa ali ne predajemo se. 😅

Back