Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.276
A ja sam se itekako nagubila žifaca i više nećem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izašli ste iz veze/braka odavno ali nikako da nađete nekoga drugog msm ima prilika ali jednostavno, ne ide- pa ne ide...i onda vam zukne koroz glavu ovo što vas sad pitam.......Zašto ste sami?
KOS...kreni od sebe
Mislim da ipak osim tih osnovnoh emocija koje te rade moras da krenes od sebe, sta i kako zelis, kada to shvatis i znas, prema tome se i postavljas i tako i teras sa vezom!
Sto kazes ima mnogo toga, mnogo mi komplikujemo odnose, a ne treba, stvari treba pojednostaviti!
Izašli ste iz veze/braka odavno ali nikako da nađete nekoga drugog msm ima prilika ali jednostavno, ne ide- pa ne ide...i onda vam zukne koroz glavu ovo što vas sad pitam.......Zašto ste sami?
Nije lako biti sam, neobičan
nije nije, lakše je kad se s drugim smiješ
Nije lako biti sam, ne prosječan
nije nije, u masi lakše se kriješ
Nije lako biti sam, neobičan
nije nije, lakše je kad se s drugim smiješ
Nije lako biti sam, ne prosječan
nije nije.
Pa pomalo ste i kukavice,bez ljutnjeIzašli ste iz veze/braka odavno ali nikako da nađete nekoga drugog msm ima prilika ali jednostavno, ne ide- pa ne ide...i onda vam zukne koroz glavu ovo što vas sad pitam.......Zašto ste sami?