svakodnevno, sve mi je gužva preko 1-2 čoveka u mom prisustvu .
virtuelno, volim da bude što više ljudi na forumu, ali se svejedno sve više osećam usamljenim, jer me retko ko baš ono zainteresuje.
uglavnom su svi..mlaka voda, tako da sam obrni okreni, sam sebi (na moj očaj) najbolje društvo..
Ne radi se tu o "poklanjanju pažnje", već o originarnoj, nepatvorenoj, istinskoj dosadi.
Osuđen sam na to da zabavljam samog sebe, iako sam očekivao da i mene neko zabavi.
Osuđen sam da tavorim u sopstvenom volumenu znanja, jer je sve ostalo što drugi ovuda pričaju, već odavno staro i bajato.
Osećam ovo kao zagušljivu prostoriju sa zatvorenim prozorima, u kojoj umoran čekam, da neko spolja baci ciglu u staklo.
Nekada, dok sam išao za kerecom, sve je bilo lakše..jer te neko odvuče u "vezu" i onda vam se oboma hebe za forum.
Mislim da je to pravilo i za ostale..Pa se ispostavi da su svi ovde upravo i visili da bi pecali svoje hormonalne partnere..
Tu i tamo izuzetak moderatorima koji..ne znam ni sam koji kerec rade ovuda..
Mora da kod njih postoji nešto veoma bolesno, osim ako nije neka lova u pitanju. Za neku lovu, ne znam..možda bih i ja glumio čuvara zatvora.
I ovo što pišem, pišem jer sam usamljen, ali ne onom vrstom samoće koja se leči društvom.
Usamljen sam civilizacijski, planetarno.
Maštam o svetioniku na predugačkoj obali.
Mislim da je usamljenost sve veća. Bar kod ljudi koji žive s ove stane ekvatora.
Oni dole, koji beru pirinač i love zebre i piju krv i mleko..nemaju tih problema.
Nemaju ih ni oni koji ratuju. Rat je dobro zezanje.
Za vreme bombardovanja u Bg je bilo kažu najbolje..ne znam. Ja sam tada spavao u svojoj nekadašnjoj srednjoj školi, sa pokvaraenom puškicom pod glavom i sardinom u stomaku, čekajući da se pojavi F16 i da mu nanišanim pilota pravo sa katedre i tako dam doprinos uništenju natoa. Dok kao ne dođu rusi.
A ljudi danas kupuju svakakve gedžete, jer su sami.
Pipkaju prstom po erkanu, gledaju lajkove i glupe slike, jer su sami.
Izlaze u trojkama po kafićima, i onda svako pipka u svoj telefon,
Kače svoje slike po fejsu da im drugi kažu kako su super i kul i lepi..jer su sami i siebani i jer imaju neizlečivi raspad Sebe na trista kompleksa.
Gluposti..
Samo glup čovek nije sam..
Samo glup čovek je nasmejan i uvek u hipu..
Samo gluperde su pozitivci..
Samo gluperde su kukavice..
Samo glup peva i zlo ne misli..Onaj ko misli, njemu nije do pevanja
Želim da budem gluperda..srećna, nasmejana i daleko od pameti..