Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 93.188
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nista, uzivas u istrazivanju ludilaSta ako se ispostavi da nije normalna a ti se uhvatio za dva stopala mala..
AwwTražim devojku. Ne mora da bude nešto ultra mega giga. Neku normalnu. Ništa posebno. Neku finu ovako kao ja.

ovo ti je kontradiktornoNeku normalnu. Ništa posebno.
pa nista, uzivas u istrazivanju ludila
pod uslovom da nije agresivna i neka stetocina
ima to svojih drazi
Dejting apovi su shit. Lakse je uclaniti se u folklor ili planinarsko drustvo ili foto klub. Ipak ja nisam očajan. Samo tražim.
Pored silnih tutorijala na yt ti kukaš da ne umeš? Nisi ti neuk već nesnađenМислим да жене траже од нас да окречимо стан.
Е, сад...имамо ту две опције. Прва, да сами кречимо. То не ваља, јер кад види да не умемо ни да кречимо, оставиће нас.
Друга опција, да платимо мајстора да нам кречи. Е, зато је битно да мушкарац има пара, ако жели да задржи женско.
Pored silnih tutorijala na yt ti kukaš da ne umeš? Nisi ti neuk već nesnađen![]()
Koji specifičan ukusja bi neku da je bas dobra riba ali da ima malo vecu bulju i nos i da ima perfektna stopala i da voli sve sto vole mladi
I ja sam krečilaZašto pretpostavljate da žene ne vole da kreče?
Pa ja imam čak i mali pribor za krečenje
Pogledajte prilog 1819032
A i opasno sam okrečila svoj stan![]()
Ja sam se smorila oko tih stvari "sam svoj majstor". Sad samo uvalim te stvari dalje i pravim Nindja creamy sladzu. Pa ko hoće...Zašto pretpostavljate da žene ne vole da kreče?
Pa ja imam čak i mali pribor za krečenje
Pogledajte prilog 1819032
A i opasno sam okrečila svoj stan![]()
Зар је дотле дошлоTražim devojku. Ne mora da bude nešto ultra mega giga. Neku normalnu. Ništa posebno. Neku finu ovako kao ja.

Ja sam se smorila oko tih stvari "sam svoj majstor". Sad samo uvalim te stvari dalje i pravim Nindja creamy sladzu. Pa ko hoće...![]()
To sve priučeno danas, pusti ti toSve rade majstori za pare... A još ako su zgodni, eto prilike
![]()
A gde ima takvaНемој ово да радиш. Качиће ти се спонзоруше, а можеш да изнервираш девојку, која није материјалиста.
Генерализација је увек добар приступ.A gde ima takva
bas si fin............ako si do ovog Ljis-foruma doguro.Tražim devojku. Ne mora da bude nešto ultra mega giga. Neku normalnu. Ništa posebno. Neku finu ovako kao ja.