samo za osobe lepseg pola

milanivk:
imam curu koja je dozivela traumu tj.pokusaj silovanja,problem je u tome kad god imamo odnos ona place ili postane paranoicna.ona je super volim je tako da neznam sta da radim.samo ozbiljno :cry:

Imala sam i ja ,ali vremenom se, uz pravu osobu to prevazidje.....iskreno....9 meseci sam se vidjala sa jednim deckom...i tek onda smo -to- uradili...Ako je volis budi strpljiv, pazljiv i nezan....

avesic:
odvedi je negde na borilačke veštine --- pa makar i samo par puta da ode u salu ---osećanje sigurnosti dobija garant -- a i biće duhom jača ---khm.... zvali su me PRAKTIČNA

e ovo ti je super ideja, a mozda ne bi bilo loshe da i ti krenesh sa njom ali ne da se borish protiv nje nego pored nje, sa nekim drugim, pa ako joj bash ne ide onda mozete da vezbate zajedno, polako i strpljivo, u slobodno vreme. sigurnost i samopouzdanje...teshko je to vratiti...zagrli je povremeno (cheshce no redje) ali onako bash nezno i prijateljski da zna da si tu, uz nju. zelim vam sve najbolje.

mazi je,pazi i ne forsiraj...i nauci da se strpis :(
to je stvarno trauma,poznajem devojku kojoj se "to" desilo,neko vreme se skroz izolovala i ni sa kim od bliskih ljudi nije htela da razgovara o tome...tako da:super je znak ako tvoja devojka ima poverenja u tebe da pricate o tom dogadjaju :wink:

Kakvi ste vi iskompleksirani kreteni (izvinjavam se izuzecima)...Pa decko vas lepo pita jer ima problem, a vi se "salite" sa tim da nije pokusao cale ili deda da je siluje i da li ga to pali...
Milanivk, mogu samo da ti kazem da budes nezan i pazljiv sa njom i da je kao sto su neki rekli potrebno vreme...Nemoj da navaljujes i nista na silu. To je sve sto mogu da ti kazem...Good luck!

milanivk:
imam curu koja je dozivela traumu tj.pokusaj silovanja,problem je u tome kad god imamo odnos ona place ili postane paranoicna.ona je super volim je tako da neznam sta da radim.samo ozbiljno :cry:

Samo polako i strpljivo... Pitanje je prvo da li je volis da li imas strpljenja ili ti se samo dopada... ako nemas strpljenja da joj se posvetis i da joj pomognes da to prevazidje...nemoj biti sa njom... a ako je volis..onda joj pomozi... ona je preplasena, pretpostavljam ranjiva... imaj puno razumevanja, pokloni joj pregrst ljubavi i paznje, ponudi joj oslonac i sigurnost... njoj je potrebna ljubav i sigurnost u tebe.... samo ce tako moci da se opusti, da se resi svojih strahova, da ih prevazidje na najbolji moguci nacin i da bude srecna sa tobom...mozda ce malo potrajati, ali cete bar oboje sami time sebi osigurati uzajamno poverenje, postovanje i ljubav. Veruj mi samo lepim i pazljivim razgovorima punim ljubavi i razumevanja joj mozes pomoci. SRECNO

Back