samo za građane Srbije

да ли сте спремни да умрете за Србију?

• јесам

• нисам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Ratko Mladic je u svakom slucaju za mene heroj...a sto se tice Haga...to nema nikakve veze ni sa herojstvom ni sa kukaviclukom...tu se radi o principima i stavovima svakog pojedinca...recimo da si ti optuzen i odlucis da se predas,ja to ne bih smatrao ni za kukavicluk ali ni za herojstvo vec samo za tvoj stav i to u trenutku donosenja odluke jer i da si godinama imao drukciji pa ga promenio i to je normalno!Isto tako da si optuzen i da neces da ides u Hag ni to ne bih smatrao ni za herojstvo ali ni za kukavicluk vec za tvoju licnu odluku...i ni po cenu sankcija ili novog bombardovanja ne bih te terao na predaju i tek da znas da te nikada ne bih izdao,to mogu krvlju da potpisem!

Poslednja izmena:
bilo bi izusetno kad bi se ti i ovi tvoji zemljaci vise otkacili sa ovog foruma !!!
covece sretao sam u zivotu mnogo dosadnih i destruktivnih,cak i provokatora,ali ti i kompanija ...neverovatno...!!! ako vam je cilj da nas odjurite sa foruma,sto se mene tice verovatno ste uspeli,a sudeci prema ucescu i drugih takodjer.pa covece ne skidas se !!! ostavi nas na miru da mi komuniciramo i zivimo u neznanju...jer nam je prepontentnih i samozvano prepametnih navrh glave....pokupi ove tvoje pa ze zabavljajte na vasim forumima....!!!!
dosta nam je vasih nametnutih tema,sa iskrivljenom slikom i onako nepodnosljive stvarnosti te je nepotrebno da je vi dosoljavate,prepravljate,dogradjujete,...izmisljate..,izvrcete...prekroiste istoriju po vasim zeljama a ne po istoriskim cinjenicama......I ZATO PREDLAZEM >>>>>
FORUMASI IZ SRBIJE IGNORISITE PREPOZNATLJIVE,DRSKE I BEZOBRAZNE PROVOKATORE SA STRANE,NE ODGOVARAJTE NA NJIHOVE POSTOVE,......MOZDA NAS OSTAVE NA MIRU ...!!!!

Ja i kompanija, hoću reći moji zemljaci, smo isto iz Srbije i mi sito imamo pravo da imamo svoje mišljenje. I niko ovde nema pravo, što je radjeno, da me naziva pederom, ustašom, šiptarom, da me vredja i slično. Imate druge nacxionalističke forume za tako nešto. A ovo je koliko sam ja obavešten slobodan forum a sve gradjane svih političkih opcija.

Poslednja izmena:
Zato sto je tada drzava stojala iza njih , a samo par drzavnih cinovnika , u dogovoru sa oficirima , kobajagi ih napadala . Ne treba zaboraviti da su cetnici u to vreme bili obuavani , pomagani , i sakrivani od srpskih oficira , a da je cetnicka akcija finansirana od strane bogatih Srba onog vremena .

A to je zato sto su Srbijom onda upravljakli Srbi . E vidis , to sad nije sluvcaj .

Ali , stvari se mogu promeniti preko noci ....

Šta pričaš ti čoveče? Je li KAradjordje kad je došao u Srbiju bio neki od vojske podržavan, il ije prvo bio hajduk, pa onda posle dizao ustanke? Ko je slao četnioke u Makedoniju, država ili je to bila privatna inicijativa? Ako su vam puna usta patriotizma, šta vam ruke rade?

Ja i kompanija, hoću reći moji zemljaci, smo isto iz Srbije i mi sito imamo pravo da imamo svoje mišljenje. I niko ovde nema pravo, što je radjeno, da me naziva pederom, ustašom, šiptarom, da me vredja i slično. Imate druge nacxionalističke forume za tako nešto. A ovo je koliko sam ja obavešten slobodan forum a sve gradjane svih političkih opcija.

sto se mene tice ovo je verovatno moje poslednje obracanje tebi i jos nekima ovde !!!
dakle ne verujem da si ti iz srbije JER je nemoguce shvatiti ovo sto ti pises,bar sto se mene tice.celog zivota sam se trudio da sebe maksimalno obrazujem i osposobim kako za posao koji sam radio tako i oko opsteg obrazovanja,u ciji domen spada i istorija.istoriju sam proucavao maksimalno i to iz raznoraznih izvora upravo zato da bih dosao do sto tacnije istine radi objektivnog sagledavanja iste /pr.po profesiji sam bio PVL,morao sam poznavati sve vece bitke od rimljana pa na ovamo,napamet sve manevre jedinca sa uvodjenjem raznih vidova vojske kako se ona istoriski razvijala u borbu-taktika ratovanja sa analizama/
medjutim iako sam dosta toga zaboravio ovo sto ti tvrdis-barem vecinu nisam procitao nigde,te se stoga pitam DA LI SAM JA BIO PREVISE GLUP I UCIO IZ POGRESNE LITERATURE TE SVE POGRESNO NAUCIO-ili si ti imao pogresnu literaturu ili izmisljas u cilju provokacije,u svakom slucaju je to za mene frapantno izvrtanje istoriske istine.kako niti imam zelje niti potrebe da komuniciram sa ljudima koji nisu prvo pogledali u svoje dvoriste i pocistili prljavstinu,pa tek onda kritikuju komsisko dvoriste tako ni zivce za beskonacno beskorisno prepucavanje sa upotrebom raznoraznih vulgarnosti-davno sam prerastao ovaj stadijum...

Šta pričaš ti čoveče? Je li KAradjordje kad je došao u Srbiju bio neki od vojske podržavan, il ije prvo bio hajduk, pa onda posle dizao ustanke? Ko je slao četnioke u Makedoniju, država ili je to bila privatna inicijativa? Ako su vam puna usta patriotizma, šta vam ruke rade?
Karadjordje nije bio hajduk bio je trgovac , hajduk je bio Stanoje Glavas !:rtfm:

sto se mene tice ovo je verovatno moje poslednje obracanje tebi i jos nekima ovde !!!
dakle ne verujem da si ti iz srbije JER je nemoguce shvatiti ovo sto ti pises,bar sto se mene tice.celog zivota sam se trudio da sebe maksimalno obrazujem i osposobim kako za posao koji sam radio tako i oko opsteg obrazovanja,u ciji domen spada i istorija.istoriju sam proucavao maksimalno i to iz raznoraznih izvora upravo zato da bih dosao do sto tacnije istine radi objektivnog sagledavanja iste /pr.po profesiji sam bio PVL,morao sam poznavati sve vece bitke od rimljana pa na ovamo,napamet sve manevre jedinca sa uvodjenjem raznih vidova vojske kako se ona istoriski razvijala u borbu-taktika ratovanja sa analizama/
medjutim iako sam dosta toga zaboravio ovo sto ti tvrdis-barem vecinu nisam procitao nigde,te se stoga pitam DA LI SAM JA BIO PREVISE GLUP I UCIO IZ POGRESNE LITERATURE TE SVE POGRESNO NAUCIO-ili si ti imao pogresnu literaturu ili izmisljas u cilju provokacije,u svakom slucaju je to za mene frapantno izvrtanje istoriske istine.kako niti imam zelje niti potrebe da komuniciram sa ljudima koji nisu prvo pogledali u svoje dvoriste i pocistili prljavstinu,pa tek onda kritikuju komsisko dvoriste tako ni zivce za beskonacno beskorisno prepucavanje sa upotrebom raznoraznih vulgarnosti-davno sam prerastao ovaj stadijum...

Moraću nekako da zalepim ovaj tvoj komentar za ekran da ga vidim pre nego što se ponovo upletem u besmislenu diskusiju sa njim. Kaže i on tu i tamo neku pametnu, ali samo onda kada vidi da ga je baš, baš preterao... da se izvadi.

Imamo pravo...jer govorimo istinu...............ti si shiptar.:mrgreen:

SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!

Gosn djenerale, čast m ije odgovoriti Vam da je ovo pdf politika, a ne povijest. Povijest može da se bavi Hanibalovom potkovicom, a politika može da se bavi zašto ja Ketul Stariji svaki svoj govor u Senatu zavrpavao izvjesnom rečenicom, dok je istovremeno Kartagina sa Rimom imala možda najveću trgovinsku raspravu u svojoj povijesti. Na stranu to što ja nisam ni pričao o vojnim strategijama što znač ida je vaš reply bio vešt manevarski potez da u stvari ne kažete ništa, a da diskreditujete sagovornika na osnovu nečega o čemu on nije ni pričao, mi ovde Gosn djenerale pričamo o patriotizmu. A ovde su onima koje bi vi voleli da vidite na forumu puna usta istog. Pri tome nije jasno čime oni demonstriraju taj patriotizam, sem brojem uvreda upućenih neistomišljenicima. Pošto ste Gosn. djenerale kapitulirali i nećete više odgovorati meni i još nekima, nećete moći ni da objasnite fenomen da je drug Milošecić tokom devedesetih nudio velioke plaće i davao stanove onima koji odu da žive i rade na Kosovu. U siromašnoj Srbiji posao i stan je delovao kao dobitak na lutriji, pa ipak je u toj istoj Srbiji punoj onih koji bi život dali za Kosovo bilo izuzetno malo onih koji su priohvatili ovaj aranžman snova. Čudan je to neki patriotizam.
A što se tiče vokabulara čast m ije izvjestiti vas da su primitiviizmi, psovke, a juče čak i opis metoda mučenja koje me navodno čeka baš odlika onih koje bisre vi voleli da vidite ovde.

Si siguran? Koliko se ja sećam Karadjordje se u dva navrata odmetao u hajdule i čak bio harambaša nad četom od 100 ljudi. Malo prouči materiju i sam proveri ako ne veruješ.
Nije bio hajduk osim ako ti hoces da prekrajas istoriju i prikazuje kako tebi odgovara bio je trgovac, a prvi put se odmetnuo od Turskog zuluma zbog svoje lepe zene, a drugi put od haraca, posto je bio bogat slozices se da nije morao da se bavi hajducijom!:rtfm:

Да је мртав браниш!

...Затим, кад испалиш сву муницију, а непријатељ и даље наступа, ШТА?
На бајонет! Кад ти сломе бајонет, ШТА? На руке! Кад ти поломе обе руке, ШТА?
На зубе! На зубе! Јасно! Кад те смртно погоде и тад буди користан, гледај да им паднеш на сред пута, да те, Шта?! Да те заобилазе, да те прескачу, да те склањају – да им шта?! Да им – МРТАВ СМЕТАШ! Да и мртав будеш Отаџбини од користи!
Да је мртав браниш!

Objavljeno danas u 12:34, autor: Hool
POSTAVIO Hool u svoj blog

Strasno, koliko je ovaj kult mrtvih razvijen u Srbiji.:confused:

Da li je neko spreman da se zrtvuje nekim kreativnim radom za bolju buducnost?:think:

"Za ideale ginu budale" Bora Djordjevic

Kreativni rad se podrazumeva pre nego sto se dodje u situaciju da se za svoju zemlju bori oruzjem. To postavljac teme nije doveo u pitanje. On je svoje pitanje zasnovao na situaciji kad se ili ide u direktnu borbu gde se rizikuje sopstveni zivot ili se to odbija.

КОЛИКО ВАС ЈЕ СПРЕМНО УМРЕТИ ЗА СРБИЈУ?

KOLIKO VAS JE SPREMNO UMRETI ZA SRBIJU?

ја јесам 1

молим модерацију да направи јавну анкету пошто ја то никако немогу

Увек Брате!
:ok:

Velika%20Srbija.jpg

СРБИЈА ОР БАСТ!
:super:

Poslednja izmena:

Back