Samo za engleze..

Vozila sa desnim volanom koja se kreću po Srpskim putevima treba ukinuti i tu je kraj priče,jer vozači takvih automobila direktno ugrožavaju i svoju i bezbednost svakog vozača koji mu dolazi u susret. :)

Voleo bih da mi neko objasni kako je moguće izvršiti preticanje s Englezom,ako potpuno ne predješ u suprotnu traku.

Ali ovde ljudi uvek vole da se prave pametni i da ispravljaju "Krivu Drinu". Vozili bi i bez volana,ako treba,samo da prodju "što jeftinije". :)

[
Voleo bih da mi neko objasni kako je moguće izvršiti preticanje s Englezom,ako potpuno ne predješ u suprotnu traku.

Nemoguce, kao i sa svakim drugim vozilom.:lol:

Ne vozim engleza i ne nameravam da ga kupim,ne toliko zbog volana koliko zbog menjaca-otvarao bi vrata svaki put kad treba promenim brzinu.:D
Meni ni iz dzepa ni u dzep samo me nervira sto su uzeli pare za uvoz i sad odjednom ne moze.

Ne razumem otkud tolika briga kod vas svih protiv Engleza ili je to samo da komsiji crkne krava.Nek neko da studiju kolik osu nesreca narpavili ti automobili a ne pausalno da se prica. U Engleskoj se moze registrovati sta hocete i nemojte mi samo reci da Englezi manje brinu o bezbednosti. U svakom slucaju svaki englez za 3000 eur je mnogo sigurniji nego Golf 2

Ne razumem otkud tolika briga kod vas svih protiv Engleza ili je to samo da komsiji crkne krava.Nek neko da studiju kolik osu nesreca narpavili ti automobili a ne pausalno da se prica. U Engleskoj se moze registrovati sta hocete i nemojte mi samo reci da Englezi manje brinu o bezbednosti. U svakom slucaju svaki englez za 3000 eur je mnogo sigurniji nego Golf 2

Treba da se skuca u mene jer se pomerio previse u levo pri preticanju kamiona/autobusa?

Nemoguce, kao i sa svakim drugim vozilom.:lol:

Ne vozim engleza i ne nameravam da ga kupim,ne toliko zbog volana koliko zbog menjaca-otvarao bi vrata svaki put kad treba promenim brzinu.:D
Meni ni iz dzepa ni u dzep samo me nervira sto su uzeli pare za uvoz i sad odjednom ne moze.
Pa ako voziš auto s volanom na "normalnoj" strani,ne moraš da prelaziš u suprotnu traku (što je inače,zabranjeno pravilima saobraćaja,zamisli da je puna linija u pitanju,recimo) već prosto održiš normalno rastojanje i oceniš kad je potrebno da izvršiš preticanje. ;)

To kod automobila sa volanom na "pogrešnoj" strani nije moguće.

A za otvaranje vrata ... Kod mene je isti slučaj.Ionako,po navici uvek držim desnu ruku na ručici menjača. :D

Ne želim da komšiji crkne krava,ali isto tako ne želim da doživim direktan sudar na Ibarskoj magistrali dok tip koji vozi auto s desnim volanom,prelazi u suprotnu traku i vozi se istom,planirajući da pretekne kamion ispred sebe,jer ne može to da obavi na normalan način.
U tom trenutku nailazi mu neko u susret i dešava se šta se dešava.

A to da takvi automobili ne prave mnogo nezgoda ... Ne prave ih zato što ih ima veoma malo.Dovoljan je jedan takav nesrećnik da se nadje na putu i napravi glupost. :)

Ne prave automobili probleme,nego vozaci.Koliko je takvih preticanja kod automobila sa levim volanom i udesa. Nisu kriva vozila nego losi i bahati vozaci. Ja i dalje kazem da je englez od 3000 evra sigurniji nego jugo

Back