UltraZvuk
Domaćin
- Poruka
- 3.670
Istina druze ali u nashem sluchaju se postavlja pitnaje ko ce prvi da pochne da se ponasha kako treba... poshto ce ga svi ostali gledati kao ovcu.![]()
i to je tačno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina druze ali u nashem sluchaju se postavlja pitnaje ko ce prvi da pochne da se ponasha kako treba... poshto ce ga svi ostali gledati kao ovcu.![]()
Ja gledah onu epizodu Wheeler Dealer kada su mecku SL nabavili u Nemackoj i bez problema registrovali u GB. Jos su i zaradili 800-900 funti...
[
Voleo bih da mi neko objasni kako je moguće izvršiti preticanje s Englezom,ako potpuno ne predješ u suprotnu traku.
Ne razumem otkud tolika briga kod vas svih protiv Engleza ili je to samo da komsiji crkne krava.Nek neko da studiju kolik osu nesreca narpavili ti automobili a ne pausalno da se prica. U Engleskoj se moze registrovati sta hocete i nemojte mi samo reci da Englezi manje brinu o bezbednosti. U svakom slucaju svaki englez za 3000 eur je mnogo sigurniji nego Golf 2
Treba da se skuca u mene jer se pomerio previse u levo pri preticanju kamiona/autobusa?
Pa ako voziš auto s volanom na "normalnoj" strani,ne moraš da prelaziš u suprotnu traku (što je inače,zabranjeno pravilima saobraćaja,zamisli da je puna linija u pitanju,recimo) već prosto održiš normalno rastojanje i oceniš kad je potrebno da izvršiš preticanje.Nemoguce, kao i sa svakim drugim vozilom.
Ne vozim engleza i ne nameravam da ga kupim,ne toliko zbog volana koliko zbog menjaca-otvarao bi vrata svaki put kad treba promenim brzinu.
Meni ni iz dzepa ni u dzep samo me nervira sto su uzeli pare za uvoz i sad odjednom ne moze.
Ne razumem otkud tolika briga kod vas svih protiv Engleza ili je to samo da komsiji crkne krava.Nek neko da studiju kolik osu nesreca narpavili ti automobili a ne pausalno da se prica. U Engleskoj se moze registrovati sta hocete i nemojte mi samo reci da Englezi manje brinu o bezbednosti. U svakom slucaju svaki englez za 3000 eur je mnogo sigurniji nego Golf 2
Da sigurniji je od juga starog 25 god kome ce puci spona pa ce sam preci na suprotnu stranu?
U krajnjem slucaju ako zabrane opet ce udariti na sirotinju,bogati nisu kupovali engleze.