Samo u zemlji Srbiji...huligan pretukao generala

Pa vi hrvati . Bugarin je samo pucao ,. a hrvati su organizovali atentat . Zar nisi znao to . To vas u ustaskim skolama nisu ucili ..

1. nije bugarin nego makedonac.
2. radilo se o političkom ubojstvu kralja koji je pod diktaturom (čitaj terorom) držao cijelu državu, a ne o genocidu nad srpskim narodom (ni 1. ni zadnji kralj koji je ubijen radi svrgavanja sa vlasti )
3. u hrvatskoj nema ustaških škola. u nas se povjest ući na osnovu relevantnih činjenica, a ne narodnog predanja

1. nije bugarin nego makedonac.
2. radilo se o političkom ubojstvu kralja koji je pod diktaturom (čitaj terorom) držao cijelu državu, a ne o genocidu nad srpskim narodom (ni 1. ni zadnji kralj koji je ubijen radi svrgavanja sa vlasti )
3. u hrvatskoj nema ustaških škola. u nas se povjest ući na osnovu relevantnih činjenica, a ne narodnog predanja

1. Nije nikakav akedonac , nego bas Bugarin i to cist .

2. Politivcko ubistvo Srpskog Kralja , od strane Hrvata . Taj ko je organizovao to politicko ubistvo je kasnije naredio sva ona klanja , koja ste , naravno jedva docekali .

3. U najvecoj meri , sva vasa istorija je izmisljena i produkt je gusarenja nad srpskim nacionalnim blgom .

Kako rece Ceski pupotpisac , ima u narodu Srpskom , jedna zemlja Hrvatska .

1. Nije nikakav akedonac , nego bas Bugarin i to cist .

2. Politivcko ubistvo Srpskog Kralja , od strane Hrvata . Taj ko je organizovao to politicko ubistvo je kasnije naredio sva ona klanja , koja ste , naravno jedva docekali .

3. U najvecoj meri , sva vasa istorija je izmisljena i produkt je gusarenja nad srpskim nacionalnim blgom .

Kako rece Ceski pupotpisac , ima u narodu Srpskom , jedna zemlja Hrvatska .

je makedonac član VMRO-a:tongue2::tongue2: to što su mu roditelji preselili u bugarsku ne mjenja mu makedonsko porjeklo

je makedonac član VMRO-a:tongue2::tongue2: to što su mu roditelji preselili u bugarsku ne mjenja mu makedonsko porjeklo

Ma VMRO je bugarska stranka bila u to vreme . A on je Bugarin , pa ziveo u Makedoniji , ili u Bugarskoj .

Da ti ne objasnjavam sad sve o Makedoncima . Jel ucite vi ista tamo u tim skolama , osim da ste Persijanci .. Kakv bre MNakedonac . Cist Bugarin , kojih je bilo , a i sad ih ima u Makedoniji . A zamisli , i u bugarskoj .

I Ilindenski ustanak je Bugarsko delo .

Poslednja izmena:
Ma VMRO je bugarska stranka bila u to vreme . A on je Bugarin , pa ziveo u Makedoniji , ili u Bugarskoj .

Da ti ne objasnjavam sad sve o Makedoncima . Jel ucite vi ista tamo u tim skolama , osim da ste Persijanci .. Kakv bre MNakedonac . Cist Bugarin , kojih je bilo , a i sad ih ima u Makedoniji . A zamisli , i u bugarskoj .

I Ilindenski ustanak je Bugarsko delo .

Po bugarskim i makedonskim izvorima Černozemski je rođen u selu Kamenica (danas dio Velingrada), u blizini Peštere. Njegovi roditelji dolaze iz Makedonije. VMRO-u se pridružio 1922. Nakon što je ubio jednog istaknutog bugarskog komunista 1924., 1928. osuđen je na smrt, no pomilovan je 1932. Također je ubio člana VMRO-a 1930.

Černozemski je ubilačku karijeru nastavio u van domovine. On je 3. listopada 1934. u Marseilleu, Francuska, ubio jugoslavenskog kralja Aleksandra I. i francuskog ministra vanjskih poslova Louisa Barthoua. Nakon ubojstva, smrtno ga je ranio jedan francuski pukovnik, te je Černozemski umro od povreda. Nekoliko desetljeća kasnije utvrđeno je da je francuski ministar bio žrtva zalutalog metka što ga je ispalio jedan francuski policajac, nišaneći Černozemskog.

Po bugarskim i makedonskim izvorima Černozemski je rođen u selu Kamenica (danas dio Velingrada), u blizini Peštere. Njegovi roditelji dolaze iz Makedonije. VMRO-u se pridružio 1922. Nakon što je ubio jednog istaknutog bugarskog komunista 1924., 1928. osuđen je na smrt, no pomilovan je 1932. Također je ubio člana VMRO-a 1930.

Černozemski je ubilačku karijeru nastavio u van domovine. On je 3. listopada 1934. u Marseilleu, Francuska, ubio jugoslavenskog kralja Aleksandra I. i francuskog ministra vanjskih poslova Louisa Barthoua. Nakon ubojstva, smrtno ga je ranio jedan francuski pukovnik, te je Černozemski umro od povreda. Nekoliko desetljeća kasnije utvrđeno je da je francuski ministar bio žrtva zalutalog metka što ga je ispalio jedan francuski policajac, nišaneći Černozemskog.

Nisi znao da u Makeoniji zive i Bugari , a pogotovo u to vreme .

Zasto je vazno da li je bio Bugarin ili Makedonac? Shupaka ima svuda pa tako i u ta dva naroda.

Pa naravno ti si levicatr i ne mozes to da razumes . A ajd mi reci molim te , kad si bio u Makedniji zadnji put . Jesi li ulazio u bilo kojiu Crkvu u Makedoniji .
Ako jesi ,jesi li video , da je neki Makedonac ktitor ili da je neki Makedonac izgradio bilo kooju crkvu u toj Makedoniji , koja se tad zvakla ...... kako ????

Stvarno si hrvatski nacionalista .

Poslednja izmena:
Pa naravno ti si levicatr i ne mozes to da razumes . A ajd mi reci molim te , kad si bio u Makedniji zadnji put . Jesi li ulazio u bilo kojiu Crkvu u Makedoniji .
Ako jesi ,jesi li video , da je neki Makedonac ktitor ili da je neki Makedonac izgradio bilo kooju crkvu u toj Makedoniji , koja se tad zvakla ...... kako ????

Stvarno si hrvatski nacionalista .

Ne idem u crkve, ni u Makedoniji ni bilo gde, ne zanimaju me i nemam pojma ko je kad koju napravio.

Kako mogu biti u isto vreme i levicar i hrvatski nacionalista?

Srpski levicari i hrvatki nacionalisti su jako cesto u istoriji ( svojoj kratkoj ) , bili zaista na liniji . Evo na primer , svo vreme si na liniji sa hrvatima , i to vise nego licno .
Znam da ne ulazis u crkve , pa ti stoga i nije jasno zasto ovaj ustasa insistira , da je u pitanju bio makedonac , iako je dobro poznato da je bio Bugarin .

Srpski levicari i hrvatki nacionalisti su jako cesto u istoriji ( svojoj kratkoj )

Ah ipak imaju istoriju? Sneg ce...

Evo na primer , svo vreme si na liniji sa hrvatima , i to vise nego licno .

Zanimljivo, oni mi govore kako sam , ajde da se izrazim tako, na istoj liniji sa cetnicima...hm...:think:

Znam da ne ulazis u crkve

Ako znas zasto me onda pitas da li sam ikad bio u njima?

Ah ipak imaju istoriju? Sneg ce...

Zanimljivo, oni mi govore kako sam , ajde da se izrazim tako, na istoj liniji sa cetnicima...hm...:think:

Ako znas zasto me onda pitas da li sam ikad bio u njima?

da si u crkve ulazio kad-god ,mnogo bi ti bilo jasnije sve , pa i to sto ustasa insistira na tome da je Makedonac , a ne Bugarin , i ako je notorna cinjenica da je bugarin . A ti eto , ko kumunjara nemas svoj narod , nego ko ti sta kaze , a ti po svome ... zar ne , Bas te briga sto Srbi ( ne cetnici ) misle da si Hrvat , ai sto ustase misle da si cetnik .
Za mene ni jedan Srbin sigurno ne misli da sam ustasa , a sta htrrvati misle zaboole me, jer ja o njima sigurno mislim gore .

da si u crkve ulazio kad-god ,mnogo bi ti bilo jasnije sve , pa i to sto ustasa insistira na tome da je Makedonac , a ne Bugarin i ako je notorna cinjenica da je bugarin

Jos uvek ne razumem zasto je uopste vazno sta je ko? Zbog cega? Sta ce se tako drasticno desiti ili promeniti ako se konacno dogovorite jel ´bio Bugarin ili Makedonac?

A ti eto , ko kumunjara nemas svoj narod

Odkud ti ideja da sam *********? Da li imam svoj narod ne odlucujes ti. Pogotovo ne ti.

Bas te briga sto Srbi ( ne cetnici ) misle da si Hrvat , ai sto ustase misle da si cetnik .

Jos bi i zbog toga trebao da se sekiram.

Za mene ni jedan Srbin sigurno ne misli da sam ustasa

S obzirom da svojim textovima o Srbima stvaras sliku da su najveci olos u istoriji planete Zemlje, nije tesko zamisliti da si ustasa koji na taj nacin nanosi stetu Srbima. JER : Svojim textovima o Hrvatima (kao i pisanje imena naroda malim slovom) ne govoris nista o njima, vec sve najgore o sebi.

a sta htrrvati misle zaboole me, jer ja o njima sigurno mislim gore .

To njih zabole jos manje.

Back