Samo prijatelji? (molim za pomoc)

:eek::roll:
nije istina,a jel ti meni namjerno stajes na zulj???

You moron....:roll:
a cura je kolutala ocima iako me uopste ne poznaje,a ja protiv nje nemam nista

Slucajno sam, bre, sta ti je...nemo' me bijes sad...:rida:
:roll:

Ne vredjaj...nisam jedini koji je situaciju zamisljao onako, tako da zacepi...;)

Ne, naravno da ne...samo bi da joj preotmes decka, zeznes vezu...pa dobro, to je bas kul i lepo od tebe, ne shvatam zasto je okretala okicama...:flert:

Slucajno sam, bre, sta ti je...nemo' me bijes sad...:rida:
:roll:

Ne vredjaj...nisam jedini koji je situaciju zamisljao onako, tako da zacepi...;)

Ne, naravno da ne...samo bi da joj preotmes decka, zeznes vezu...pa dobro, to je bas kul i lepo od tebe, ne shvatam zasto je okretala okicama...:flert:

Jel ti i dalje ne kontas da ja nisam kriva sto je on pricao sa mnom u busu i da smo mi dobri halfovi,i sto bi kolutala,nikada rijec sa mnom nije progovorila,i ja nikada nisam nista sa njim pokusala.Sto bi kolutala,ajde bas da vidim ... :think:

Ko te vrijedja? :D

Svaka čast, brate. Ne mogu da verujem, razmišljaš potpuno isto kao i ja... dobro si odgovorio ovim licemerima. Istina, onaj ko razmišlja na takav način ne ceni sebe, prvenstveno. To je ta gubitnička filozofija. Pa se vi sad ljutite koliko hoćete.

911s [SK];14923880:
Ako ćeš da živiš još tri godine onda se slažem sa tobom.
Ti znači očigledno prvo sebe ne ceniš. :neutral:

Svako razmislja na svoj nacin i kako je najbolje za njega...ne planiram nikog da slusam ovde i radicu kako god mislim da je najbolje,iako pogresim...to nije nista,na greskama se uci.
tako da fak off od mene....ne volim da mi popuju

Jel ti i dalje ne kontas da ja nisam kriva sto je on pricao sa mnom u busu i da smo mi dobri halfovi,i sto bi kolutala,nikada rijec sa mnom nije progovorila,i ja nikada nisam nista sa njim pokusala.Sto bi kolutala,ajde bas da vidim ... :think:

Pa mozda je primetila da zelis da joj preotmes decka...ili da, kako ti kazes, razmisljas o tome! O.o
A imala si dosta vremena kad si mogla biti sa njim, a ti si bas nasla sad kad ima devojku...wtf, kapiras li ti sta ti mi govorimo?

Moja baba Nevenka...:roll:

To su oni dobri stari da ne kazem prastari animalni instinkti! Prvobitni.
Cim si se priblizila njenom coveku, namirisala te i odma je zatitrao alarm. Sad si na crvenoj listi, i to hemijskom zapisana, a znas da se hemijska ne brise :)

Cim si se priblizila njenom coveku, namirisala te i odma je zatitrao alarm. Sad si na crvenoj listi, i to hemijskom zapisana, a znas da se hemijska ne brise :)

Realno,ona je dobra.Da sam ja dotična devojka,ovu bi sad sakupljali.
Ja sam baš onako bolesno ljubomorna,to prvo ne pokazujem,a onda krenem da terorišem kad se neko mnogo mota oko nečeg što je moje,ili što sam ja proglasila svojim.

Pa mozda je primetila da zelis da joj preotmes decka...ili da, kako ti kazes, razmisljas o tome! O.o
A imala si dosta vremena kad si mogla biti sa njim, a ti si bas nasla sad kad ima devojku...wtf, kapiras li ti sta ti mi govorimo?

Moja baba Nevenka...:roll:

Ali tek kada se skontao sa njom,tek onda su bile situacije iz uvodnog.Kontam ja vas ali ne kontate vi mene :p

Pozdravi Nevenku :lol:

Moze korektorom :D
Realno,ona je dobra.Da sam ja dotična devojka,ovu bi sad sakupljali.
Ja sam baš onako bolesno ljubomorna,
to prvo ne pokazujem,a onda krenem da terorišem kad se neko mnogo mota oko nečeg što je moje,ili što sam ja proglasila svojim.

Ne valja ti to...Sestra mi je takva...:evil:

Sa mnom ide u razred jedan izuzetan momak,s kojim sam od prvog dana skole u jako dobrim odnosima.Uvijek je govorio za mene da sam mu najduhovitija,da sam pravi zmaj,samo sa mnom od cura se sali na drugaciji nacin :zper: ,hvali moj izgled,cesto mi se javljao na fb(dok sam ga imala),trazio moj msn,zvao me da izadjem sa njim i njegovim muskim drustvom,voli da ga masiram.....:D
+ sto smo jednom pricali kako je bezveze biti sa nekim iz razreda a on rekao pred 15 ljudi da samo zato nije sa mnom :mrgreen:

Problem je sto on ima curu vec nekoliko mjeseci,koja je jako ljubomorna.
Isli smo zajedno slaviti 1. maj,i ona je bila tu,i stalno je kolutala na mene ocima(iako me zna samo iz vidjenja :eek:),a kada smo isli na vikendicu,pricao je sa mnom u busu( a sjedio pored nje),i obracao mi se kada ona nije bila u blizini(i namignuo mi :manikir: :rumenko: )

Svidjam li mu se?Da li imam dovoljno osnove da pokusam da ga osvojiim i zeznem njegovu trenutnu vezu?

Molim vas,ne zezajte se vec me posavjtujte.Hvala unaprijed :worth:
Da mu se svidjas, ne bi bio sa drugom.
Da si pocela da mu se svidjas tek kad je nasao devojku, raskinuo bi, osim ako nije apsolutni kreten koji hoce obe da vas vuce za nos.
Ako si mu drugarica, neces pokusati da ostetis njegovu vezu, naprotiv.
Ako nemas nista protiv devojke, neces pokusati da unistis njenu vezu.
Ako svejedno das sve od sebe da mu upropastis to sto on ima ili bi mogao da ima sa tom devojkom na osnovu samo svojih (ne preterano sigurnih) emocija, vodi racuna da ides sa njim u razred.
Ako ipak uradis nesto po tom pitanju, i on ostavi devojku zbog tebe, opet vodi racuna o tome da ces morati ga vidjas svaki radni dan, i to ne samo u prolazu.
Ako pokusas, a ne uspes, on i dalje ide sa tobom u razred.
I tako dalje.

Dobro. Kako bi tebi bilo da imaš devojku, da si zaljubljen u nju, i da neko sa strane to prekine, jer, zaboga - nijedna veza nije zakonom zaštićena ustanova?

Ako imas razumno inteligentu devojku koja te voli, tesko da bi neko sa strane to mogao tek tako da prekine.
Ako neko sa strane uspe da vam pokvari vezu, znaci da veza sama po sebi nije imala osnova da traje.
Ako ti uprkos tome zelis da ona traje, lazes sam sebe.
Ako hoces samo vezu za usput, ne treba ti devojka. Tacnije, svejedno je koja je devojka u pitanju.

Sa mnom ide u razred jedan izuzetan momak,s kojim sam od prvog dana skole u jako dobrim odnosima.Uvijek je govorio za mene da sam mu najduhovitija,da sam pravi zmaj,samo sa mnom od cura se sali na drugaciji nacin :zper: ,hvali moj izgled,cesto mi se javljao na fb(dok sam ga imala),trazio moj msn,zvao me da izadjem sa njim i njegovim muskim drustvom,voli da ga masiram.....:D
+ sto smo jednom pricali kako je bezveze biti sa nekim iz razreda a on rekao pred 15 ljudi da samo zato nije sa mnom :mrgreen:

Isli smo zajedno slaviti 1. maj,i ona je bila tu,i stalno je kolutala na mene ocima(iako me zna samo iz vidjenja :eek:),a kada smo isli na vikendicu,pricao je sa mnom u busu( a sjedio pored nje),i obracao mi se kada ona nije bila u blizini(i namignuo mi :manikir: :rumenko: )

Svidjam li mu se?Da li imam dovoljno osnove da pokusam da ga osvojiim i zeznem njegovu trenutnu vezu?

Lik te zayebava.. I koristi te kao topovsko meso u borbi za kontrolu sa trenutnom devojkom. Znam jer i sam cesto radim slicne manvre :D. *** anything goes :D

pffff Pa ovako postoje dve tacke gledista . Da sam ja na tvom mestu ja bih probao . Medjutim posto si ti ti, ne bih probao . Hocu reci ja bih probao ali bih duboko u sebi jeo samog sebe zbog toga jer znam da kvarim neciji zivot, ono, bezveze je i nepotrebno. Ako si bas zaljubljena u njega i mnogo ti se svidja, probaj da mu nagovestis sve to, mozda je on sam ostavi pa vi budite zajedno, ako je nesto sitno, mani se corava posla .... Posle treba glava da ti puca od nervoze da li ce ili nece da te saleti rulja ljubomornih drugarica :neutral:

Oh, šta ja kog vraga filozofiram...

Slobodno im rasturi vezu. Treba da gledaš samo sebe i svoj interes... kad čovek malo razmisli, prvo treba sebi udovoljiti, zar ne? Život je previše kratak da bismo ga trošili na neke trivijalne gluposti tog tipa. Mislim, nije to neka nemoralnost ne znam kakve veličine. Kao da ta, a i skoro svaka druga devojka ne bi probala da rasturi tvoju vezu, ukoliko bi imala potrebu, i ukoliko bi okolnosti bile takve.

Suštinski, razlika izmedju inteligentne i pametne osobe je u tome što se inteligentan čovek uvek bori za opšte interese. Pametan se bori samo za svoje. Zato batali ona humanistička sr.anja koja sam ti ispisao. Ako smatraš da možeš, slobodno to uradi.

Pa šta i ako je glupo biti s nekim iz odeljenja? Jedno iskustvo više.

Pozdrav

Xm,samo cu ti reci da je moj trenutni momak(sa kojim sam 8 mjeseci u vezi,i volimo se) bio moj najbolji drug....Bilo je bato,seko,i odjednom se desilo,poljubili se....tako da samo navali :))...

Back