- Poruka
- 129.818
Zasto zene kazu ovo a znaju da ce cekanje biti nekad i satima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što muškarci vole sitne laži.Zasto zene kazu ovo a znaju da ce cekanje biti nekad i satima![]()
sveКакво чекање?
Да се спремимо?
Да изађемо из продавнице?
Да завршимо разговор?
Zato što muškarci vole sitne laži.
"Evo idem da bacim đubre za minut"
"Da da, naravno da sam usisao"
"Da draga, primetio sam novu frizuru"
"Naravno da volim tvoju mamu"
"Boranija! Pa to divno zvuči!"
Prvi ste počeli.![]()
mozda umes da je lepo napravis.Ne znam šta je sa boranijom, kod mene od trojice ne voli samo jedan, jedan voli normalno, a jedan bi mogao pet dana nedeljno da je jede.
Ma vole i moji nego sam ovde par puta naletela na prevrtanje očima na boraniju.Ne znam šta je sa boranijom, kod mene od trojice ne voli samo jedan, jedan voli normalno, a jedan bi mogao pet dana nedeljno da je jede.
Znam, znam, često je ne vole forumaši izgleda. Nešto kao glogov kolac za forumaše.Ma vole i moji nego sam ovde par puta naletela na prevrtanje očima na boraniju.
Normalno da umem. O'š recepat?mozda umes da je lepo napravis.
KriptonitZnam, znam, često je ne vole forumaši izgleda. Nešto kao glogov kolac za forumaše.![]()
mozeNormalno da umem. O'š recepat?
Mogu da ti slikam, ali ne garantujem da ćeš da protumačiš.
to se tako kazeZasto zene kazu ovo a znaju da ce cekanje biti nekad i satima![]()
Ti peglas???Mene malo nervira to sa čekanjem. Evo na primer, kad su deca mala, dok sve opeglam, obučem, preznojim se sto puta, pa pod tuš, pa dok sredim kosu jedan se uprasio, ajde opet, pa malo šminke, drugi se polio, ajde sad njega, šminka se otopila... I onda ja kasnim.
A sad, ustanem sat ranije od svih, dok opeglam, sredim šta treba, spremim se, opet ja zadnja.
Haha.. ne svidja im se tvoj izbor muzike ili tvoje pevanje?Ja nikada ne kasnim i niko me ne čeka. Uvek ja čekam ove laprdavce ali se spakujem i krenem i kažem da ih čekam ispred garaže i samo izađem iz stana. Ukoliko kasne - ja biram muziku u kolima. I krenem da pevam... ne znam zašto ali sve manje kasne.