Samo Palma Srbiju spašava

ovaj deo nestoji, to je obecanje koje kao tek treba da ispuni.i to je najveca glupost koju sam cuo zamislite roma sa 10-oro dece znaci 6 oro njih dobija 1200 eura sve do punolectva ,mislim sta reci.

romi ima da naprave biznis od toga. [to je neodrzivo obecanje bez ikakvog osnova]
svejedno na sve to, palma izgleda da ce ispasti jos i normalniji, nece nas zaviti u crno barem.

Jagodina - Odbornici SO Jagodine ukinuli su taksu za zaključenje braka i izglasali da se svakom četvrtom i svakom sledećem detetu, rođenom od 1. januara 2008. godine, do punoletstva iz budžeta daje mesečno po 200 evra.

Link

Nisi razumeo...svako ko glasa protiv sporazuma cini delo protiv ove zamlje.

Nisi ti razumeo. Politi ka je davno dobila izraz za karakternu osobinu. Sad kad uzmu vlast, neće oni tek tako uzeti i spaliti taj Tadićev sporazum, već će tražiti reviziju istog, dugo pregovarati sa EU i na kraju ga usvojiti uz neke promene, sad da li kozmetičke ili suštinske, videćemo.

Jesam li sad bio jasniji?

Mogu ljudi da pricaju za njega sta hoce....da je nekulturan, neobrazovan, sirovina, ruzan.....ali nije glup i definitivno cini manjinu....ali manjinu po pitanju rada....sta ko radi ovde u ovoj nasoj zemlji....svi *****ju od izbora do izbora...

Ovi sto su bili na vlasti *****ju kako nesto nije uradjeno i treba da se uradi k'o da nisu bili na vlasti do juce....a ovi iz opozicije su isti...sta su radikali pametno uradili u Zemunu da mi neko kaze???

Celavi jagodinac nesto radi.....makar pokusava....ja koji sam iz BG-a, i nikad video Jagodinu mogu da nabrojim akva-park, zoo vrt, muzej vostanih figura...i to su profitabilne stvari.....renovira stadion, svaki djak koji zavrsava osmi i cetvrti razred srednje ide za DZ na more, po 200evra dobija porodica za cetvrto i svako naredno dete do njihovog punoletstva......malo li je od jednoe neobrazovane sirovine???
завршавају картинг стазу ....највероватније идем први пут за Јагодину за недељу-две да видим све то уживо.

Nisi ti razumeo. Politi ka je davno dobila izraz za karakternu osobinu. Sad kad uzmu vlast, neće oni tek tako uzeti i spaliti taj Tadićev sporazum, već će tražiti reviziju istog, dugo pregovarati sa EU i na kraju ga usvojiti uz neke promene, sad da li kozmetičke ili suštinske, videćemo.

Jesam li sad bio jasniji?

Tom sporazumu - uopšte nije teško dodati tekst, i to u članu 135 gde se pominje 1244
sa sledećom sadržinom :
"Ovaj sporazum garantuje da država Srbija radom na ovom sporazumu ni na koji način ne izaziva posledice niti bilo kakvo pravno ili faktičko priznavanje države tzv. "Nezavisnog Kosova", niti se odriče bilo koje pravne norme da ovu protiv-pravnu secesiju poništi"

Čak ne mora ni da stoji da se pojedine članice EU ograde od jednostranog priznavanja.

Da li je ovaj dodatak težak za EUropsku uniju, toliko da na ovo ne pristane ?

Tom sporazumu - uopšte nije teško dodati tekst, i to u članu 135 gde se pominje 1244
sa sledećom sadržinom :
"Ovaj sporazum garantuje da država Srbija radom na ovom sporazumu ni na koji način ne izaziva posledice niti bilo kakvo pravno ili faktičko priznavanje države tzv. "Nezavisnog Kosova", niti se odriče bilo koje pravne norme da ovu protiv-pravnu secesiju poništi"

Čak ne mora ni da stoji da se pojedine članice EU ograde od jednostranog priznavanja.

O tome sam pričao. Nisu ni patriote baš jele bunike.

sa sledećom sadržinom :

изгледа да је тежак јер они очигледно имају друге планове нама "непознате".

O tome sam pričao. Nisu ni patriote baš jele bunike.

Da. I "mirna Bačka". Idemo u EU integracije, bez straha, tempom koji hoće ta yebena EUropa a istovremeno radimo i na ekonomskim i svakim drugim poslovima sa Rusijom i ostatkom sveta ...

Zar bi Listi za Eu-Srbiju pala kruna s glave da se pridruže ovakvom zahtevu - garanciji ?
Postoji more primera primene dvostrukih standarda i opstrukcije kad je u pitanju odnos EU prema Srbiji. To je razlog zbog kojeg se mora biti oprezan i precizan u daljoj saradnji.

pa ko kaže da će on biti ratifikovan odmah??
ko kaže da će SRS-DSS-SPS večno vladati??

šta, ako ga ne ratifikuju za 5 dana, nikad više on neće moći doći u skupštinsku proceduru?????

Pa SRS-DSS-SPS nisu protiv evrope, i Toma kaze da u sporazum treba dodati samo jednu recenicu i to da EU postuje Srbiju u granicama koje joj priznaju UN. SSPu ovoj formi nece biti ratifokovan, ali uz dopunu se svi slazu.

Cekaj....nisam te razumeo...jel ti pozdravljas ovu vest ili je pljujes??? A sto se tice para...pa od para gradjana se presvlace ulice svake godine u BG-u...bolje da idu za ovo nego da neki direktor svake godine preko kradje na asfaltu sebi u bulju gura zelembace....

nepresvlace se svake godine, objasnio bih ti zasto nekada asfaltiraju pa onda ruse za gas ili tako nesto pa onda moraju ponovo da asfaltiraju ali stvarno ne mogu, mrzi me da pisem,i da se raspravljam.
podlegao si propagandi,svakako moze da se ukade na tome,[ne znam da li je,ja nisam kao neki da tvrdim zato sto se to meni tako svidja ili sam cuo od ko zna koga]

ali asfaltiranje je daleko vaznije nego [neodrziva prica,ja ti kazem da je to neodrzivo,na duzi rok]

treba da uzima i on za asfaltiranje jagodine, i za jos 300 cuda i opet sve to od tih istih gradjana koji placaju 200 eura svakog meseca 4tom i svakom narednom detetu do punolectva.

ne znam evo mozda gresim samo ne znam odakle toliko para ko to ima toliko da zaradjuje iz a druge isto koliko i za sebe

Poslednja izmena:
nepresvlace se svake godine, objasnio bih ti zasto nekada asfaltiraju pa onda ruse za gas ili tako nesto pa onda moraju ponovo da asfaltiraju ali stvarno ne mogu, mrzi me da pisem,i da se raspravljam.
podlegao si propagandi,svakako moze da se ukade na tome,[ne znam da li je,ja nisam kao neki da tvrdim zato sto se to meni tako svidja ili sam cuo od ko zna koga]

Da ti objasnim ....pricam o ulici "severni bulevar" ...na Zvezdari zivim i znam da su nju radili jedno 3 puta za dve godine....doduse zadnji put pre 3-4 godine....ali ima takvih primera koliko hoces....

Bolje je ulagati i u infrastr. i u decu....a ne da se lepe ulice svake godine....

treba da uzima i on za asfaltiranje jagodine, i za jos 300 cuda i opet sve to od tih istih gradjana koji placaju 200 eura svakog meseca 4tom i svakom narednom detetu do punolectva.

ne znam evo mozda gresim samo ne znam odakle toliko para ko to ima toliko da zaradjuje iz a druge isto koliko i za sebe

Mislis da su to neke pare???? To sam cedolino moze da isplati......jedno dete do punoletstva kosta 43.200 evra.....to znaci da za 18 godina opstina mora da odvoji 43.200.000 evra da bi imala 1000 porodica sa cetvoro dece......e sad...ti meni reci jel' pametnije to ili da cekas na primer par godina i platis jedan hebeni most 50 miliona evra vise i to potrosis za samo jednu godinu......

Poslednja izmena:

Back