Samo Muski kutak

Izvučeno iz konteksta,
Naravno ponavljam , nije bilo namere seksualnog angažovanja....
To je drugima jasno, kao što je jasno i kad dodam komentar Hellen da je volim , da to kažem zato što sam zadovoljan njenim doprinosom temi, a ne da imam ljubavno osećanje, želju ili misli prema njoj....

Tuzni_patak:
Da li ste za predlog da osim savremenog muskarca, gde treba da dolaze zene i devojke , radi provere cega ima na "berzi" postoji i muski kutak gde bi pristup imali samo oni koji su cekirali u profil-u pol muski...

hm,ovo mi vishe lichi na zhensku ideju... :shock:
pa,ja nisam bash za to :roll:
zhelim zhene :oops: tako su... :oops: ...i tako

Tuzni_patak:
Izvučeno iz konteksta,
To je drugima jasno, kao što je jasno i kad dodam komentar Hellen da je volim , da to kažem zato što sam zadovoljan njenim doprinosom temi, a ne da imam ljubavno osećanje, želju ili misli prema njoj....

Их...немој сад да се вадиш! :wink: :lol:

Hellen:
Tuzni_patak:
Izvučeno iz konteksta,

Их...немој сад да се вадиш! :wink: :lol:
pošteno je priznati grešku :roll: nije potrebno ići glavom kroz zid po svaku cenu :twisted:

Tuzni_patak:
Pa recimo , krevet, grickalice, sokići,TV sa sportskim kanalima,telefon, CD ili kompjuter, Ormarić za HITNU pomoć , za početak i kraj....
pa to je već malo više opuštenija atmosfera da bi bio samo muški kutak :roll: više bi odgovarao nekom muškarcu sa devojkom :wink: šta će u toj kombinaciji krevet :?: možda si mislio ako se neko bude dosađivao da malo prilegne :?:

Pa Muški kutak je i zamišljen da zadovolji sve potrebe savremenog muškarca , osim rekreacije i kontakta sa prirodom što obavezuje odlazak u prirodu,
a iz priloženog se i vidi da su i devojke sastavni deo muškog kutka....

Tuzni_patak:
Pa Muški kutak je i zamišljen da zadovolji sve potrebe savremenog muškarca , osim rekreacije i kontakta sa prirodom što obavezuje odlazak u prirodu,

Mislim na jagodicu, Lexu, i dosta njih koje su ovde u muškom kutku . Kad sve moram da izdefinišem....

Tuzni_patak:
Tuzni_patak:

Mislim na jagodicu, Lexu, i dosta njih koje su ovde u muškom kutku . Kad sve moram da izdefinišem....
kako si ih prepoznao :?: da li je bilo teško :?:

Back