Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
AMAN,LJUDI! Davno zavrshena pricha,pogledajte DATUUM!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zbog toga vas i pitam,toga se i bojim?Bliznakinja:Sto joj ne bi rekla..da nece mozda da ti zabrani da ides kod njega?![]()
Pa zavisi kakav odnos imas sa mamom!Pajper:Pa zbog toga vas i pitam,toga se i bojim?
Pajper:Pa zbog toga vas i pitam,toga se i bojim?
A ono nemam pojma.Ona oce uvek sve da zna i to me nervira.A zna da imam decka i nikad mi nije branila da izadjem i tako toa oko ovog ne znam...love_girl:Pa zavisi kakav odnos imas sa mamom!
Ma nemora za to da se brine neplaniram to u skorije vreme,znam ja sta radim,samo ona nezna da ja znam sta radim! Ufdadimar:Reci mami,ne moze ti nista.....Ali ona se najvise plasi za tebe da ne imas neki odnos sa deckom......
Keeper:mozhete se dopisivati ili chatovati, ako ti je tako lakshe.
To da sam odlican djak je bilo zbog toga sto nikad nije bilo problema samnom. A nebezim od toga da moram da pricam,smao mozda malo odlazem...=PKeeper:shta se sad vadish da si odlichan djak? nema to veze. shta bezhish od toga da morash prichati sa kevom? zar je to tako strashno? ;-)
E pa bas ti hvala!Keeper:@ bliz: to je bash zanimljivo ;p
@ pajper: onda ko te 'ebe, smrzavajte se napolju kad samo malo odlazhesh ;p