Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Ne znam... koliko ti se cini? Pise mi u profilu, sigurno si pogledala, inace ne bi ovo napisala.Hellen:Колико ти, душо, имаш година да би тако компетентно тврдио да се људи не мењају?
Odrastanje je odrastanje... menjanje bi bilo kad bi se promenio neki deo karaktera. Da li se on menja? Da, ali se promene samo one lose osobine, kad nam se dovoljno puta obiju o glavu, da pocnemo svesno da ih gusimo. Dobre nema potrebe menjati. Usavrsavanje kroz godine. Samo sto ja nikog ne znam da nekog voli zbog losih osobina... tako da ono, cisto sumnjam da vas je proslo, jer je neko od vas postao bolji.Шта је одрастање ако не мењање?
Не мењаш своје неке основне карактерне црте, али мењаш поглед на свет, на људе, мењаш очекивања, ставове....било би страшно када бисмо се козервирали у двадесетој!
Pre ce biti da ste se sagledali malo bolje, neko nekom nije popustio, prilagodio se iz ko zna kojih principa i ponosa i cao...
Zato mi ovo smesno zvuci:
Da ne ubedjujes mozda sebe da nisi pogresila?Он није био грешка, само сам га у једном моменту превазишла и осетила потребу да идем даље...