Samo fotke

Да, али има људи код којих се конекција "гуши" кад је велика фотографија.

bakky, још један добронамеран савет - немој качити слике преко форума "приложене сличице", мислим да постоји ограничење о количини слика. Код мене на "Љубимцима" имаш тему "Правила и објашњења" и тамо пише на које све начине може слика да се постује. Скокни ако те не мрзи.
Поздрав!

п.с. нико ништа за моје дуге ... шмрррррццццц!
8.gif

lepo uhvaceno ... ali ako hocesh da pojachash boje .. ja mislim da ima da se kupi filter . . kada sliakash dugu ispadne extra... ali ni ovo nije loshe za pochetak.. ja sam probao da slikam dugu i ni shta se ne vidi :(

Е па тоооо, то ме занима, Дуле! Ово ми је први пут да сам сликала дугу и изненађена сам да сам уопште успела да је усликам. Не очекујем никакве богзна какве похвале, само ваше мишљење. Јел има неко од вас да је успео да је услика и ако има, да ли може да постује слику? Ја јако волим дуге, па зато питам.

baky , ona slika sa kalisha ... malo je nekako van fokusa .. mutna shta ja znam .. probaj da ( ako imash mogucnosti) povecash briznu shuttera ili da povecash ISO ... dobicesh mnogo chistiju i lepshu sliku . i nemoj koristiti didgitalni zoom. Probaj da slikash u Manuelnom modu .. ako ga imash

ISO 64 daje najostriju i najkvalitetniju sliku,svako povecanje ISO broja dovodi do degradacije dinamickog raspona i povecanja noise-a .

Tvoji odgovori dovoljno govore o kucnom vaspitanju i znanju.

Back