Samo fotke

Evo neshto iz serije JESEN-KISHA i tako to sve mokro jbt ... ne mogu da spavam ne znam koji mi je.... a sutra ujutru idem rano .. pff

kapljice-1.jpg

halfflower-1.jpg

dropsonrose-1.jpg

dropongrozhdje-1.jpg

cvet-2-1.jpg

ne znam gde da ih postavim .... priroda neka i nije ... voda opet nije ... macro nije ... to su samo fokte :)

Evo neshto iz serije JESEN-KISHA i tako to sve mokro jbt ... ne mogu da spavam ne znam koji mi je.... a sutra ujutru idem rano .. pff

kapljice-1.jpg

halfflower-1.jpg

dropsonrose-1.jpg

dropongrozhdje-1.jpg

cvet-2-1.jpg

ne znam gde da ih postavim .... priroda neka i nije ... voda opet nije ... macro nije ... to su samo fokte :)

te tvoje samo fotke...mnogo su lepe :D:D
kapljice su neprevazidjene..ja ne znam da li ce ikada dosaditi..uvek su drugachije...
uvek budu lepe fotke :D

Cao drustvo po fotografiji
Postavio sam pre par meseci na brzinu fotografiji munje, pa sam tada obecao da cu se vratiti, kada procitam celu temu. Evo stigoh do 100 jubilarne strane, pa rekoli da se prikljucim...Mnogo toga korisnog sam ovde naucio i saznao, te se u to ime zahvaljujem svim redovnim clanovima. Ne bih izdvajao nikog, mada svi znaju ko je na ovoj temi profi, ko pola-pola, a ko amater. Kako god, vazno je da svi imaju zelju i malo talenta, a uspeh ce doci, ne sam po sebi, nego zahvaljujuci ovom forumu.
Ja bih vise voleo da sam iskusan te da mogu doprinesem ovom forumu sa konstruktivnim kritikama i predlozima, ali ovde sam da bih nesto naucio. Kamo lepo srece da sam nastavio ocevim stopama koji je imao foto laboratoriju, te smo zajedno razvijali i izradjivali stare, dobre crno-bele fotografije. Od svega toga je ostala samo ljubav prema fotografiji. Da ne bi previse pametovao, da krenemo...

Ovo su skenirane fotografije izradjene klasičnim fotoaparatom i nisu sa vencanja...
0003azd5.jpg

0031aif1.jpg

0024biv3.jpg

0016bij7.jpg

@Dule super su Ti one fotke sa cvecem!EXTRA zaista...
Djole:fotke su Ti interesantne i kompoziciono OK ali jaako pregorele...pogotovo prva,gde se sat skroz gudbi u nebu...samo na to obrati paznju pravilna expozicija je prvi korak do dobre fotke...

Back