Samo drugarica i nista vise

u suštini muškobanjaste devojke i one koje glume neko poštenje što moralno što vaginalno, prototip žene i domaćice bez mnogo ženstvenosti u sebi... ni prve ni druge muškarci ne vole...
.

I prijatelji suprotnog pola se stiču najkasnije u srednjoj školi...

Fali joj nešto očigledno...
Muškarac i žena teško da mogu biti prijatelji upravo zbog te privlačnosti... a ako se žena uspešno druži sa gomilom muškaraca i nikome nije privlačna, to je ozbiljan problem.
Vrv je poštuju, ali ne kao ženu, već kao ortaka.

hheheheeeee
:neutral:
zaslužila si da se ovo kolekcionira
idemo, vol 1, poglavlje ''ozbiljan problem''

A ja bas verjem u m/z prijateljstva. Ne mislim da je nemoguce da ne budes privucen ka osobi suprotnog pola. Jednostavno ti se neko ne svidja na taj nacin i to je to.

može i kad postoji jednostrana privlačnost, bar to mogu da kažem iz ugla muškarca. ono što je bitno je to da odmah na početku odnosa, devojka liku jasno stavi do znanja da je neće ni pod kojim okolnostima jebati... ikad.

Imam primer jedne devojke u okruzenju, opustena, mlada, zgodna (prosek neki), onaj tip cure koja je ok sa muskarcima, prolupava se, zeza, zna da opsuje i da popije.
E sad, devojka je cesto u muskom drustvu, nije da se nudi ili nesto, ali momci je uvek vide kao drugaricu. Opet, niti je ruzna, glupa ili tako nesto, ali dzaba, samo drugarica i nista vise.

E sad se ja pitam, nevezano toliko za onaj primer gore, kada muskarci vide devojku samo kao drugaricu i nista vise?
Jeste li muskarci imali tako neku drugaricu koja je bila samo to, na koju se niste lozili, niste je primecivali, a ona je htela nesto vise mozda?
Jeste li vi mozda bila ta devojka koja je samo drugarica i koju muskarci samo tako vide, i ako jeste, sta mislite zasto je to tako?

Sto se tice te devojke:kako zracis tako i privlacis..

Imam primer jedne devojke u okruzenju, opustena, mlada, zgodna (prosek neki), onaj tip cure koja je ok sa muskarcima, prolupava se, zeza, zna da opsuje i da popije.
E sad, devojka je cesto u muskom drustvu, nije da se nudi ili nesto, ali momci je uvek vide kao drugaricu. Opet, niti je ruzna, glupa ili tako nesto, ali dzaba, samo drugarica i nista vise.

E sad se ja pitam, nevezano toliko za onaj primer gore, kada muskarci vide devojku samo kao drugaricu i nista vise?
Jeste li muskarci imali tako neku drugaricu koja je bila samo to, na koju se niste lozili, niste je primecivali, a ona je htela nesto vise mozda?
Jeste li vi mozda bila ta devojka koja je samo drugarica i koju muskarci samo tako vide, i ako jeste, sta mislite zasto je to tako?

Prosecna devojka uvek ima nadprosecne sanse sa muskarcima, ako muskarci ne zele sa njom sex, sto je i uslov za definiciju jedne veze, to je onda do nje, ili ima neku predrasusu ili se ponasa "pogresno" u muskom drustvu.
Inace iskreno drugarstvo je po mom misljenju lepse nego neka pateticna ljubavna veza,
prava ljubav je dobro dosla u bilo kakvom obliku pa i drugarskom. :)

Prosecna devojka uvek ima nadprosecne sanse sa muskarcima, ako muskarci ne zele sa njom sex, sto je i uslov za definiciju jedne veze, to je onda do nje, ili ima neku predrasusu ili se ponasa "pogresno" u muskom drustvu.
Inace iskreno drugarstvo je po mom misljenju lepse nego neka pateticna ljubavna veza,
prava ljubav je dobro dosla u bilo kakvom obliku pa i drugarskom. :)

inace oko sansi, odlican nacin da procenite sexualnu vrednost devojke od 1-10 je da procenite sexualnu vrednost njenih drugara ,mangina, i beta orbitercica ,...
- izuzmete donju tecinu/cetvrtinu i srednja vrednost daje i vrednost te devojke.
recimo vrednost devojke je -X . okruzena je sa momcima koji na skali od 1-10 vrede: 7,8,7,3, 5, ...
3ku samo koristi za nesto sto joj treba i to cemo izuzeti , dakle vrednost te devojke je 7mica.

inace oko sansi, odlican nacin da procenite sexualnu vrednost devojke od 1-10 je da procenite sexualnu vrednost njenih drugara ,mangina, i beta orbitercica ,...
- izuzmete donju tecinu/cetvrtinu i srednja vrednost daje i vrednost te devojke.
recimo vrednost devojke je -X . okruzena je sa momcima koji na skali od 1-10 vrede: 7,8,7,3, 5, ...
3ku samo koristi za nesto sto joj treba i to cemo izuzeti , dakle vrednost te devojke je 7mica.

ok, zgodna formula.
ali..ko je bio ocenjivač sexualne vrednosti tih muškaraca oko nje? :lol:

Imao sam nekoliko takvih slucajeva, jednostavno je rec o dobrim devojkama prema kojima nema strasti ili koje mi ne odgovaraju po nekim stvarima- nezrela i razmazena ali ipak dobar drug.

ma nema to prijatelju drugarica to ne postoji, evo ja sad imam jednu drugaricu mislio sam da mi je samo drugarica onda sam je nocas sanjo sad ne mogu u oci da je pogledam
sta ti je zivot

Back