Baba???:Nemere!!
Tražim nešta poput šarana, soma, klena,......al' u žeMskom rodu![]()
![]()
!!
Pazi, sad-ribe mogu da ti dodju glave

Ja ti to ko' drugar'ca eto kazem, cisto, da ne bude posle nisam znao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baba???:Nemere!!
Tražim nešta poput šarana, soma, klena,......al' u žeMskom rodu![]()
![]()
!!
Ma stvarno,ajde mi pricaj da muski ne vode abrove!Bolje da si je naucio do sada kacenje slicica,nego da boze sacuvaj vezba svlacenje,meni se omace,al ga ona izabra caskom.......opasna bwe,da ti kazem.....:shock:Baba???:E samo kad ste se našle!!
Oma pijaca![]()
!!
Ajde! 'teo si?Znas da zene sporije trce od vas muskih,mislim .....bar po duzim nogama,ja bi rekla da nisi ni potrco,leba mi!!!Nije kisa kriva za sve.....!( a naso si sa nama zenama da se druzis nocas,A?) ;-)Baba???:Ma 'teo sam ja svašta nečem da je naučim, al' me obilazi k'o kiša oko Kragujevca!!
A i šire![]()
!!
twigy:Ajde! 'teo si?Znas da zene sporije trce od vas muskih,mislim .....bar po duzim nogama,ja bi rekla da nisi ni potrco,leba mi!!!Nije kisa kriva za sve.....!( a naso si sa nama zenama da se druzis nocas,A?) ;-)
twigy:Ma stvarno,ajde mi pricaj da muski ne vode abrove!Bolje da si je naucio do sada kacenje slicica,nego da boze sacuvaj vezba svlacenje,meni se omace,al ga ona izabra caskom.......opasna bwe,da ti kazem.....:shock:
Jesi li siguran 100%?Da nisi auto ostavio na suncu slucajno?Ja sam tako jednom iz inata muzu vozila auto na rezervi gorivo,da ga prevarim da on sipa...i sada na nekoj prometnoj obilaznici,tj,nizbrdici ugasi se auto....Znala sam sta je......tada sam tek polozila bila..ja izbacim iz brzine i krenem do sledece raskrsnice,tada su prodavali u flasama ,kao da kupim...idem sa malim detetom,idem ..okrenem se posle 100tinak metara,nema nigde kola..a vozila samo brisu....haos...krenem nazad,kao ,vidim moj auto na drugoj strani puta popet na trotoar..a samo desetak minuta proslo........on je krenuo i isao kroz onu guzvu sam,i valjda je neko izasao i gurnuo ga na ivicu,nema sanse da je sam.(u rikverc,josh)...zovem caleta da donese gorivo....a on ide...i kao srecan sto sam se snasla da pomerim auto sa puta...a sto je na suprotnoj strani....????eh,plavusha.....msj:Jaoooojjjjsat mi se desilo malopre(pre otprilike 1 sat),odem ja da sipam plin u kola,kad ono
poce da curi na sve strane.Srecom ima neki ventil pa ga zatvorih a ono neprijatno na prstima a tek sto smrddiiii.Srecom sve se dobro zavrsilo.
Moja matematika bih reklamsj:Ma otiso mu neki ventil na boci,.Ostavio sam ga u servisu za ugradnju gasa,da mi zamene sve zivo.
msj:Dobro jutro.
Ma nisu bezveze troskovi,ako hoces da rolas kolica onda cutis i dajes kes.
Sta je ovo!Ja posla malo da se druzim,jedva malo vremena da odvojim,a vi??Sta uradise ....???NEMOGUCE...Ipak ovde novajlije nisu dobrodosle,a bogami i starijim clanovima vezase ruke....Da nije jadno bilo bi smesno!!!Kome smeta ?????Pederima,izvinte na izrazu..pa vidimo se negde nekad.......caoopijum:Da li ste videli da su skoro sve teme zakljucane :shock: zastosta se desava
Ne mogu da verujem!
dommino:Sta je ovo!Ja posla malo da se druzim,jedva malo vremena da odvojim,a vi??Sta uradise ....???NEMOGUCE...Ipak ovde novajlije nisu dobrodosle,a bogami i starijim clanovima vezase ruke....Da nije jadno bilo bi smesno!!!Kome smeta ?????Pederima,izvinte na izrazu..pa vidimo se negde nekad.......cao
Kako to,pa vidis da se gusi sve sto je lepo i originalno,pa stvarno...mislim,nema smisla...A kako ste mi vi sto ste pretekli???Ja sam evo malo na odmoru,pa pisemo se....caomsj:Ma luce nije tako.Ovde su svi dobro dosli,nego neko to pogresno shvati,pa odustane.
A sto se tice ovog zakljucavanja imamo neke teroriste,vidis da nas terorisu takvim glupostima.Pozz...
dommino:Kako to,pa vidis da se gusi sve sto je lepo i originalno,pa stvarno...mislim,nema smisla...A kako ste mi vi sto ste pretekli???Ja sam evo malo na odmoru,pa pisemo se....cao
Kako teme koje su isprebacivane nisu u skladu sa nazivom podforuma "Poznanstva"??admin:Postovani,
ocigledno je da niste shvatili sustinu foruma 'Licni kontakti'.
.............
Ovo ovde ne smeta ni jednom pederu vec ove teme nisu u skladu sa samim Forumom.
.............
Pozdrav
twigy:Moderatori se probudili, ja evo nekih 6-7 meseci na forumu i niko me nikada nije opomenuo da ne treba ovako ili onako,i probudim se _nemam pristup poznanstvima...jbt,nisam ni znala da postoji administrator jer nije ni potpisan .......ja bwe najgora ispadoh,a samo kacila slicice,...Baba???sunce li ti tvoje,kud me nauci,sad eto dobih CRVENI karton....